kardeşim fw güzel olmuş eline sağlık senden birşey isteyebilirmiyim. Hani şu tuş kilidinin yazısı varya ''sürükle ve aç'' vs onu nasıl değiştiriyoruz ???
güle güle kullan kardeşim. 1.sayfadaki konunun altındaki teşekkür butonuna tıklayararak teşekkürünüz bizleri sevindirir.teşekkürler kardeşim emeğine sağlık![]()
geliyor inşaallah, laptobun şarjı bitmezse upload ederken geliyor kardeşimArkadaşlar 4 x 3 Menüyü biri FW ye entegre edip paylaşabilirmi acaba .?
3x4 eklersen cok iyi olcak dostum
Arkadaşlar 4 x 3 Menüyü biri FW ye entegre edip paylaşabilirmi acaba .?
ramblow 1.30 Türkçe forumda var ve kesinlikle kullanmanızı öneririm, o kapatır ve açılmaz, ayrıca killme Türkçe zaten ekli onunla da kaldırabilirsiniz. ama favorim ramblow, forumdaki 1.30 Türkçeevet güzel baya bir düzelmiş neredeyse orijinal 5800 gibi gerçi şu rehber saat otomatik açılıyor otomatik açılmama yaması uygulanmış ama hernedense yine otomatik açılıyor
güle güle kullan kardeşim.denedim teğmenim denedim kusursuz bir fw tekrar tekrar emeğine sağlık
sende sağol kardeşim.
maalesef cevap vermedi ama orochi kardeş imdada yetişti ve java sorunu çözüldü. güzel çalışmalar yapıyor binh24 ama dikkat ettim özellikle sanki Türk'lere cevap vermiyor gibi geldi.Az sonra deneyeceğim bakalım. Güzel bir şey olacağına inanıyorum. Bir de pnht'de binh24 insanları taksa cevaplar için iyi olurdu herhalde. Benim sinirim bozulur 10 kere sormuşsun adamda tık yok alpler![]()
sonucu bekliyorum kardeşim.Yakın takipteyim
beğenmene sevindim, istersen rehber çalışmasını vs. nasıl kapattığını söylersen arkadaşlarda istifade edebilirler.çok süper bi fw olmuş bazı yerlerini kendim düzenledim açılışta rehber çalışmasını falan tam benlik bi fw olduçok teşekkürler