26.01.2011 c6v20.043 evet 043 - java msn facebook sorunsuz - oto.tam ekran klavye - 4x4 / 4x3 menü

Sponsorlu Bağlantılar

karmatte

karmatte

Üye
teşekkürler kardeşim emeğine sağlık:oke:

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim fw güzel olmuş eline sağlık senden birşey isteyebilirmiyim. Hani şu tuş kilidinin yazısı varya ''sürükle ve aç'' vs onu nasıl değiştiriyoruz ???

Resource\apps içindeki PopupClock.r14 dosyasını açıp değiştiriyorsun kardeş

teşekkürler kardeşim emeğine sağlık:oke:
güle güle kullan kardeşim. 1.sayfadaki konunun altındaki teşekkür butonuna tıklayararak teşekkürünüz bizleri sevindirir.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 4 x 3 Menüyü biri FW ye entegre edip paylaşabilirmi acaba .?
geliyor inşaallah, laptobun şarjı bitmezse upload ederken geliyor kardeşim

ahmet meço

ahmet meço

Üye
çok hızlı çok dolu bir fw olmuş emegine saglık :oke:

kemal6677

Üye
teşekkürler indirip bi bakalım....

qpel

Üye
evet güzel baya bir düzelmiş neredeyse orijinal 5800 gibi gerçi şu rehber saat otomatik açılıyor otomatik açılmama yaması uygulanmış ama hernedense yine otomatik açılıyor

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
bilgi için teşekkürler ama o dosyayı hangi editor ile açıyoruz.

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
3x4 eklersen cok iyi olcak dostum

Arkadaşlar 4 x 3 Menüyü biri FW ye entegre edip paylaşabilirmi acaba .?

4x3 menülü fw eklenmiştir arkadaşlar (21.01.2011 saat 20:55 itibariyle)

evet güzel baya bir düzelmiş neredeyse orijinal 5800 gibi gerçi şu rehber saat otomatik açılıyor otomatik açılmama yaması uygulanmış ama hernedense yine otomatik açılıyor
ramblow 1.30 Türkçe forumda var ve kesinlikle kullanmanızı öneririm, o kapatır ve açılmaz, ayrıca killme Türkçe zaten ekli onunla da kaldırabilirsiniz. ama favorim ramblow, forumdaki 1.30 Türkçe

kraldost

kraldost

Üye
alper tespit ettiğim hatalar bunlar
1 dosya yöneticisinden müzik dinleyince geri tusuna basınca menüye atıyor
2 kamerada cektiğin resimleri silince arada bir hata veriyor
3 pravitenin içindeki resimleri dahi tarıyor fotoğrag uygulamasında yuklediğim programların icon ve simgelerinide görüyorum
4 bazı uygulamaları yukleyince dahili yukleme hatası veriyor
bunun dışında her sey on numara bu yukardaki saydığım hatalarıda fixlersen tadından doyum olmaz tşk ler

fatih982

fatih982

Üye
denedim teğmenim denedim kusursuz bir fw tekrar tekrar emeğine sağlık

estomb

Üye
sagol

marco2000

Üye
2. ekrana widget eklenebiliyor mu arkadaşlar ?

ahmet meço

ahmet meço

Üye
fw de gördüğüm sorunlar şunlar 1 internet te kullanıcı adı vodafone internet yerine o1internet çıkıyor dolayısıyla internete baglanmıyor 2.hata da gene internetten kaynaklanan gps programları internetli bulmuyor onun hariçinde t9 süper kılavye (c6 da ilkez)var ram 55 daha ne olsun internet sunucu ismini degiştirince internete baglanıyor yanlız sygic mobil de internetli olarak çalıştırmayi yapamadım

marco2000

Üye
soruma cevap veren yok mu ona göre yükleyecem arkadaşlar ?

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Türkçe Sohbet Uygulamasını Fw'ye Gömdüm. Fakat Çalışmıyo Neden Olabilir?

21sacraments

21sacraments

Üye
çok süper bi fw olmuş bazı yerlerini kendim düzenledim açılışta rehber çalışmasını falan tam benlik bi fw oldu :) çok teşekkürler

Aesir

Aesir

Üye
Az sonra deneyeceğim bakalım. Güzel bir şey olacağına inanıyorum. Bir de pnht'de binh24 insanları taksa cevaplar için iyi olurdu herhalde. Benim sinirim bozulur 10 kere sormuşsun adamda tık yok alpler :)

AlpReis

AlpReis

Üye
Yakın takipteyim

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Az sonra deneyeceğim bakalım. Güzel bir şey olacağına inanıyorum. Bir de pnht'de binh24 insanları taksa cevaplar için iyi olurdu herhalde. Benim sinirim bozulur 10 kere sormuşsun adamda tık yok alpler :)
maalesef cevap vermedi ama orochi kardeş imdada yetişti ve java sorunu çözüldü. güzel çalışmalar yapıyor binh24 ama dikkat ettim özellikle sanki Türk'lere cevap vermiyor gibi geldi.

Yakın takipteyim
sonucu bekliyorum kardeşim.

çok süper bi fw olmuş bazı yerlerini kendim düzenledim açılışta rehber çalışmasını falan tam benlik bi fw oldu :) çok teşekkürler
beğenmene sevindim, istersen rehber çalışmasını vs. nasıl kapattığını söylersen arkadaşlarda istifade edebilirler.

AlpReis

AlpReis

Üye
Kurdum ve biraz kullandım ilk edindiğim intiba gayet güzel, kurcalamaya devam, emeğe saygı

Üst Alt