26.01.2011 c6v20.043 evet 043 - java msn facebook sorunsuz - oto.tam ekran klavye - 4x4 / 4x3 menü

Sponsorlu Bağlantılar

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Kardeş burada ve şimdi ikonunun altında acayip yazılar var dosya adını değiştiremiyorum.Rompathcer'a tıklayınca beğendiyseniz destek olun deyip kapatıyor.İlk gördüğüm hatalar bunlar.Başka gözüme ilişirse buraya yazarım.Yinede bir emeğin var teşekkür ederim.

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş burada ve şimdi ikonunun altında acayip yazılar var dosya adını değiştiremiyorum.Rompathcer'a tıklayınca beğendiyseniz destek olun deyip kapatıyor.İlk gördüğüm hatalar bunlar.Başka gözüme ilişirse buraya yazarım.Yinede bir emeğin var teşekkür ederim.
BURADA VE ŞİMDİ yazısı evet bozuk çıkmış, düzelt seçeneğinden düzelmiyor haklısın, ancak rompatcher öyle hata veriyorsa hafıza kartınızda patches klasörü yok, kendiniz hafıza kantında patches klasörü oluşturup içine patchleri atmalısınız. başka bi şey bulursanız yazınki bilelim, arkadaşlarımızda ona göre değerlendirsinler.

-------------------------------------------------------------------
Beğenen arkadaşlarımızın TEŞEKKÜR butonuna tıklamalarını rica ediyoruz.

jayjay16

jayjay16

Üye
Emeğin için teşekkürler

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Haklısın patches klasörünü silmişim şimdi tekrar kurdum.Fw başarılı ama burada ve şimdi menüsünü ya tamamen kaldır. Yada isimde bir düzenleme yapıver.Gerçekten güzel olmuş ovimaps3.6 ekli java var msn sorunu kesinlikle yok başarılı.Uzun süre kullanılır bu Fw.Eminim gözden kaçan bazı şeyler olmuştur Alper.Ufak bir düzenleme ile tekrardan bizlere dönmeni bekliyorum.Eline sağlık

Newpronik

Üye
alper kardeşim cevap vermemişsin benim soruma mesajların 1 saat geç gelme bugu devam ediyor mu acaba ?

aytoli80

Üye
Ben de biraz önce kurdum.Yazılım hızlı.Ana ekranda favori kartvizitler çalışıyor.XM tuşu sorunsuz çalışıyor.Radyoyu bulamadım bir türlü.Rom Patcherin içindeki patcleri ekleyecek biri olursa sevinirim.Diğer yazılımlardaki gibi bunda konuşmaları sohbet şeklinde gösteren uygulama kaldırılmış.Gerçi ben onu seviyordum.Efektler çok güzel.Kasmıyor.Şimdilik gözlemlerim bu kadar.Lütfen şu radyoyla ilgili yardımcı olun...

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Pc Suit Bağlantı Hatası Var mı? Mesajlar da Sohbet Falan Ekli mi?

--------------- Ekleme ---------------

aytoli80 '' Diğer yazılımlardaki gibi bunda konuşmaları sohbet şeklinde gösteren uygulama kaldırılmış.''

Sohbet Bence de Çok Hoş Duruyodu Yazılımdan Kaldırılmış. Peki Tekrar İlave Etmek İçin Ne Yapmamız Gerekiyo??

Newpronik

Üye
pc suite hatası yok mesajlarda sohbet yok bu arada alper music player 15.2 yüklenemiyor dahili bileşen diyor ?

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Ben de biraz önce kurdum.Yazılım hızlı.Ana ekranda favori kartvizitler çalışıyor.XM tuşu sorunsuz çalışıyor.Radyoyu bulamadım bir türlü.Rom Patcherin içindeki patcleri ekleyecek biri olursa sevinirim.Diğer yazılımlardaki gibi bunda konuşmaları sohbet şeklinde gösteren uygulama kaldırılmış.Gerçi ben onu seviyordum.Efektler çok güzel.Kasmıyor.Şimdilik gözlemlerim bu kadar.Lütfen şu radyoyla ilgili yardımcı olun...

RADYO medya - müzik içerisinde, rds sorunsuz çalışıyor. mesajlaraki sohbeti ise yer sorunu nedeniyle kaldırmıştım.

Pc Suit Bağlantı Hatası Var mı? Mesajlar da Sohbet Falan Ekli mi?

aytoli80 '' Diğer yazılımlardaki gibi bunda konuşmaları sohbet şeklinde gösteren uygulama kaldırılmış.''

Sohbet Bence de Çok Hoş Duruyodu Yazılımdan Kaldırılmış. Peki Tekrar İlave Etmek İçin Ne Yapmamız Gerekiyo??
sohbetleri kendi adı ile conversation dosyasını sis olarak bulup yükleyebilirsiniz.

sohbetleri fw.ye gömmek isteyenler için buyrun Türkçe açık paket

fw.ye ekleme yapabilmek için nfe Türkçe son sürüm
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...erinizi-daha-kolay-yapabilirsiniz-438075.html

kemal_gs

Üye
foto koyarsan gusel olur kardeşim..

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
RADYO medya - müzik içerisinde, rds sorunsuz çalışıyor. mesajlaraki sohbeti ise yer sorunu nedeniyle kaldırmıştım.

sohbetleri kendi adı ile conversation dosyasını sis olarak bulup yükleyebilirsiniz.

sohbetleri fw.ye gömmek isteyenler için buyrun Türkçe açık paket

fw.ye ekleme yapabilmek için nfe Türkçe son sürüm
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...erinizi-daha-kolay-yapabilirsiniz-438075.html

Sana Yazdıktan Sonra Araştırıp Bulmuştum Ama İlgi Ve Alakan İçin Çok Teşekkür Ederim. Akşam Denerim Fw'ni. Çalışmalarında Başarılar.

caner991

Üye
3x4 eklersen cok iyi olcak dostum

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ingilizce dil çıkarmamlıydın çok fazla hata yapar eline sağlık

birde nerden buluyorsunuz bu msn programını ?

kaptanedi

kaptanedi

Üye
bu sürümü pnht den yüklemiştim fakat ses kalitesi bariz şekilde düşüyor orjinal xm ses kodec mod yaptım genede degişmedi ses derinligi ve steryo gennişletme orjinali gibii çallışmiyor bu sorun nasıl düzeltilitr......

Newpronik

Üye
alper kardeşim 2 kere yükledim ama ne patches klasörü geliyor ne autoinstaller birde music player 15.2 yaması yüklenmiyor dahili bileşen hatası veriyor yardımcı olur musun ?

21sacraments

21sacraments

Üye
webe girdigimde wlan seçtiğim halde siteye girmiyor bağlantı otomatik seç dedigimdede girmiyor aceba internete girebilen varmı ???

blue2112

blue2112

Üye
Arkadaşlar 4 x 3 Menüyü biri FW ye entegre edip paylaşabilirmi acaba .?

ahmet meço

ahmet meço

Üye
ram kaç merak ediyorum

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
kardeşim fw güzel olmuş eline sağlık senden birşey isteyebilirmiyim. Hani şu tuş kilidinin yazısı varya ''sürükle ve aç'' vs onu nasıl değiştiriyoruz ???

Üst Alt