BURADA VE ŞİMDİ yazısı evet bozuk çıkmış, düzelt seçeneğinden düzelmiyor haklısın, ancak rompatcher öyle hata veriyorsa hafıza kartınızda patches klasörü yok, kendiniz hafıza kantında patches klasörü oluşturup içine patchleri atmalısınız. başka bi şey bulursanız yazınki bilelim, arkadaşlarımızda ona göre değerlendirsinler.Kardeş burada ve şimdi ikonunun altında acayip yazılar var dosya adını değiştiremiyorum.Rompathcer'a tıklayınca beğendiyseniz destek olun deyip kapatıyor.İlk gördüğüm hatalar bunlar.Başka gözüme ilişirse buraya yazarım.Yinede bir emeğin var teşekkür ederim.
Ben de biraz önce kurdum.Yazılım hızlı.Ana ekranda favori kartvizitler çalışıyor.XM tuşu sorunsuz çalışıyor.Radyoyu bulamadım bir türlü.Rom Patcherin içindeki patcleri ekleyecek biri olursa sevinirim.Diğer yazılımlardaki gibi bunda konuşmaları sohbet şeklinde gösteren uygulama kaldırılmış.Gerçi ben onu seviyordum.Efektler çok güzel.Kasmıyor.Şimdilik gözlemlerim bu kadar.Lütfen şu radyoyla ilgili yardımcı olun...
sohbetleri kendi adı ile conversation dosyasını sis olarak bulup yükleyebilirsiniz.Pc Suit Bağlantı Hatası Var mı? Mesajlar da Sohbet Falan Ekli mi?
aytoli80 '' Diğer yazılımlardaki gibi bunda konuşmaları sohbet şeklinde gösteren uygulama kaldırılmış.''
Sohbet Bence de Çok Hoş Duruyodu Yazılımdan Kaldırılmış. Peki Tekrar İlave Etmek İçin Ne Yapmamız Gerekiyo??
RADYO medya - müzik içerisinde, rds sorunsuz çalışıyor. mesajlaraki sohbeti ise yer sorunu nedeniyle kaldırmıştım.
sohbetleri kendi adı ile conversation dosyasını sis olarak bulup yükleyebilirsiniz.
sohbetleri fw.ye gömmek isteyenler için buyrun Türkçe açık paket
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fw.ye ekleme yapabilmek için nfe Türkçe son sürüm
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...erinizi-daha-kolay-yapabilirsiniz-438075.html
ingilizce dil çıkarmamlıydın çok fazla hata yapar eline sağlık
birde nerden buluyorsunuz bu msn programını ?