(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
c6 dan ne farkı var bunu anlayamadım :S

Sistem dosyaları farklı. Bu fw n97 mini orjinal fwsinin editlenmesiyle yapılmıştır.

Yani farkı var ama gözle görülür deil.. Aynı gibi durur. İstersen nokia centera git hem c6 hemde n97 mini yi detaylı şekilde incele. Aynı şekilde fark göremeyeceksin :)

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
bu fwyi phoenix service softwae ile yükleyebilirmiyim, yüklersem daha kolay mı olur acaba?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
время

время

Üye
Sağol.

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
FW'yi JAF ile yüklemeniz önerilir. Phoenix yüklemesi sağlıklı olmayabilir.

telefonumda hep orjinal fw kullandım ama çok araştırdım bu konuları ve bi kaç gün öncede sana listeleyerek uzun uzun sorular sormuştum ama telefona zarar gelir diye korkuyorum ama allah kahretsin ki yaptığın mod o kadar süper ki yapılan yorumlar beni gaza getiriyor :d: Beceremem diye korkuyorum.Daha önce zaten yanlışlıkla Red için product kodu yerine navigation product kodu girmiştim nokiadan güncelleme mesajı gelmiyor diye.Ondan bile tırsım tırsım tırsmıştım.Bana bir yol göster kardeş yaaa :allalla:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda hep orjinal fw kullandım ama çok araştırdım bu konuları ve bi kaç gün öncede sana listeleyerek uzun uzun sorular sormuştum ama telefona zarar gelir diye korkuyorum ama allah kahretsin ki yaptığın mod o kadar süper ki yapılan yorumlar beni gaza getiriyor :d: Beceremem diye korkuyorum.Daha önce zaten yanlışlıkla Red için product kodu yerine navigation product kodu girmiştim nokiadan güncelleme mesajı gelmiyor diye.Ondan bile tırsım tırsım tırsmıştım.Bana bir yol göster kardeş yaaa :allalla:

Bunda telefonun product code'una dokunmuyorsun. Dolayısıyla bozulma durumunda telefonun garanti kapsamında oluyor. (Tabi daha önceden orjinal product code'unu değişmediysen). ilk baştaki talimatları harfiyen yaparsan zorlanmazsın. JAF'ı ilk defa yükleyeceksen önce nokia pc suite son sürümünü kur ve telefonu bir kere bağla. Ardından linkteki JAF'ı indir. İçinde yapman gerekenler detaylı yazıyor. JAFI da hallettikten sonra kurulumu ilk sayfadaki anlatımdan yapacaksın. İnan bende ilk başta korkmuştum :oke: Bir kere JAF ile attıktan sonra alışacaksın :oke:

mustafa

mustafa

Üye
v1 i yükledim bataryayı fena halde yiyor. bir gün gitmedi şarj :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
v1 i yükledim bataryayı fena halde yiyor. bir gün gitmedi şarj :D

Abartmayalım 1 gün gitmeme gibi bir ihtimal yok. İstersen nokia energy profiller dan çektiği voltaja bakabilirsiniz. Eğer telefonunuz v1 versiyonunda şarjı 2 güne yakın dayanmadıysa ya programlarınızdan biri bataryayı emiyor yada bataryanız tam performansta çalışmıyor demektir. sürekli tak çıkar şeklinde yapılan şarjlar batarya ömründen yer :oke:

omerozel34

omerozel34

Üye
Ustadım ben fw yi kurdum ancak rom patcher falan gelmedi acaba benmi yanlış yaptım yoksa bu fw de bunlar yokmu

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Ustadım ben fw yi kurdum ancak rom patcher falan gelmedi acaba benmi yanlış yaptım yoksa bu fw de bunlar yokmu

Telefon Hacki Olduğu İçin RomPatcher'a Gerek Yoktur. Sadece private, system gibi dosyaların içeriğini görmek için gereklidir. Onun içinde alttaki sis dosyasınıdan RomPatcher'i sorunsuzca kurabilirsiniz.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
c6 ile n97 fwsinden hangisini önerirsin(batarya ömrü için.)

//////

ashq1ya

Üye
Daha Yüklemedim Ama Kullanıcı Yorumlarına Bakılırsa Güzel Yapmıssın Ellerine Saglık Bende 5800 ıma bu fwyi yüklemek istiyorum ama

istedigim zaman daha sonra telefona kendi fwsine nasıl cevirebilirim+
bu c6 fwsini yüklerken yada yükleme sonunda telefona yazılımsal zarar verirsem bu durum garanti dısımı olur? bilgilendirirseniz sevinirim... teşekkürler maxicep kullanıcıları

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Daha Yüklemedim Ama Kullanıcı Yorumlarına Bakılırsa Güzel Yapmıssın Ellerine Saglık Bende 5800 ıma bu fwyi yüklemek istiyorum ama

istedigim zaman daha sonra telefona kendi fwsine nasıl cevirebilirim+
bu c6 fwsini yüklerken yada yükleme sonunda telefona yazılımsal zarar verirsem bu durum garanti dısımı olur? bilgilendirirseniz sevinirim... teşekkürler maxicep kullanıcıları

Soruna öbür konuda cevap verilmiştir.

Denibo

Üye
Ya kafayı yicem kardeşim bundada sorun yaşadım müzikler telefonu kapatıp açsamda gözüküyor fakat resimler telefonu kapatıp açınca gidiyor gözükmüyor E : / images e attım olmadı background a attım olmadı pictures e attım olmadı kamera ya attım olmadı nereye atmam lazım resimlerin hep durması için kafayı yicem sabahtan beri

travolta61

Üye
ellerin dert görmesin arkadaşım 5800 n97 mini oldu sorunsuz
bi sorum olacaktı yazılım güncellemelerinde telefon yazılımı güncellemesi çıkıyor güncelleme yapayımmı yapmayımmı n97 minin mi pc suitini kullanacağım

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Ya kafayı yicem kardeşim bundada sorun yaşadım müzikler telefonu kapatıp açsamda gözüküyor fakat resimler telefonu kapatıp açınca gidiyor gözükmüyor E : / images e attım olmadı background a attım olmadı pictures e attım olmadı kamera ya attım olmadı nereye atmam lazım resimlerin hep durması için kafayı yicem sabahtan beri

Hard format attın mıydı fwyi yükledikten sonra? Valla kardeş böyle bir hata galiba bir tek sende var. Başka hata alan olsaydı mutlaka burdan yazarlardı.

ellerin dert görmesin arkadaşım 5800 n97 mini oldu sorunsuz
bi sorum olacaktı yazılım güncellemelerinde telefon yazılımı güncellemesi çıkıyor güncelleme yapayımmı yapmayımmı n97 minin mi pc suitini kullanacağım

FW'yi *#0000# veya başka bir yöntemle asla güncellemeye çalışmayın. Nokia 5800'a entegre bir fw üretmediği için orjinal n97 fwsi yüklemecektir ve 5800 entegre dosyaları silinecektir. Buda telefonda ciddi sorunlara yol açar.

oktay2617

Üye
arkadaşlar favori kartvizitlerimden gelen smslerde isim çıkmıyor! bu olay sadece gelen kutumda böyle! gönderilmiş ve iletim raporlarında isimleri çıkıyo ama gelen kutusunda numaraları görünüyor!! bu sorunu nasıl çözerim!

amocan_35

amocan_35

Üye
kendi web tarayıcısında türkçe karakter desteklemiyor :(

Üst Alt