MegaloManiaX
Üye
önceLikLe payLaşım için tşklr. 2 gündür bu FW yi kullanıyorum fakat bazı aksakLıkLarLa karşıLaştım daha önce söyLeyen oLdumu biLmiyorum. 1- ev ekranı menüsü ayarlar kısmında yok. 2- tuş kilidine aldıktan sonra herzaman değil ama sıklıkla tuşların ışıkları ve xpressmusic yazısının yanındaki kısayıol dokunmatiğinin ışığı açık kalıyor. 3- Mesaj yazarken tam ekran QWERTY klavye yada diğer klavyeler aktifken tlf. dik yaptığımızda alfasayısal tuş takımına geçmiyor. 4- Gün içinde en az 3 kere vodafone rehberde 126 adet değişiklik yapıldı aktif etmek istermisiniz diye yazı gelip duruyor onayladığınızda ise uygulanıyor diyor fakat bi değişiklik olmuyor. dğişer ark.larda da bu sorunlar varmı yokmu bilmiyorum fakat benim karşılaştıklarım bunlar şöyLe bir savunma yapabiLirsin fLahs'lamada bi sorun yaşamışsındır die herhangi bir sorun yaşamadım ve aynen söyLediğin gibi yaptım soruLarıma cvp verirsen yada çözüm buLursan sevinirim iyi forumLar.
1- Ev Ekreanı Menüsü Yok. Çünkü N97/C6 Gibi Telefonlarda Ek Widget Özelliği Yoktur.
2- PNHT Entegresinden Kaynaklanan Bir Bug. Telefonlarda Çeşitlilik Göstereibliyor. Bendede Tuş Işıkları Tutukluk Yapmıyor Ama Ekran Işığı Arada Yapabiliyor.
3- N97/C6 FW'lerde Bu Özellik Yoktur. Nokia Sanırım Klavyeli Telefonlarda Gerek Görmemiş Bunu
4- Vodafone Menü'den Rehber Senkronizasyon vardı sanırım. Onu kapatın. Vodafone Yedek Rehber Çalışmıyor yada ben çalıştıramadım.