(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
önceLikLe payLaşım için tşklr. 2 gündür bu FW yi kullanıyorum fakat bazı aksakLıkLarLa karşıLaştım daha önce söyLeyen oLdumu biLmiyorum. 1- ev ekranı menüsü ayarlar kısmında yok. 2- tuş kilidine aldıktan sonra herzaman değil ama sıklıkla tuşların ışıkları ve xpressmusic yazısının yanındaki kısayıol dokunmatiğinin ışığı açık kalıyor. 3- Mesaj yazarken tam ekran QWERTY klavye yada diğer klavyeler aktifken tlf. dik yaptığımızda alfasayısal tuş takımına geçmiyor. 4- Gün içinde en az 3 kere vodafone rehberde 126 adet değişiklik yapıldı aktif etmek istermisiniz diye yazı gelip duruyor onayladığınızda ise uygulanıyor diyor fakat bi değişiklik olmuyor. dğişer ark.larda da bu sorunlar varmı yokmu bilmiyorum fakat benim karşılaştıklarım bunlar şöyLe bir savunma yapabiLirsin fLahs'lamada bi sorun yaşamışsındır die herhangi bir sorun yaşamadım ve aynen söyLediğin gibi yaptım soruLarıma cvp verirsen yada çözüm buLursan sevinirim iyi forumLar.

1- Ev Ekreanı Menüsü Yok. Çünkü N97/C6 Gibi Telefonlarda Ek Widget Özelliği Yoktur.
2- PNHT Entegresinden Kaynaklanan Bir Bug. Telefonlarda Çeşitlilik Göstereibliyor. Bendede Tuş Işıkları Tutukluk Yapmıyor Ama Ekran Işığı Arada Yapabiliyor.
3- N97/C6 FW'lerde Bu Özellik Yoktur. Nokia Sanırım Klavyeli Telefonlarda Gerek Görmemiş Bunu
4- Vodafone Menü'den Rehber Senkronizasyon vardı sanırım. Onu kapatın. Vodafone Yedek Rehber Çalışmıyor yada ben çalıştıramadım.

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Megalomaniax kardeşim uzun batarya cfwsini bugün yükledim gayet güzel ama neden oluyor bilmiyorum ama bir kaç defa başıma geldi.Telefonu şarjdan çıkardığımda ekran üzerinde yeşil yeşil çizgiler oluşuverdi.Hani bazen telefon reset atarda ekranda çizgilerde oluşurdu ya aynı o tarzda oldu.Bir defada tuş kilidini açtığımda aynısı oluverdi.Sebebi ne olabilir?

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Megalomaniax kardeşim uzun batarya cfwsini bugün yükledim gayet güzel ama neden oluyor bilmiyorum ama bir kaç defa başıma geldi.Telefonu şarjdan çıkardığımda ekran üzerinde yeşil yeşil çizgiler oluşuverdi.Hani bazen telefon reset atarda ekranda çizgilerde oluşurdu ya aynı o tarzda oldu.Bir defada tuş kilidini açtığımda aynısı oluverdi.Sebebi ne olabilir?

FW'den kaynaklandığını sanmıyorum ancak yinede fwden kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için telefona hard format atmayı deneyin. Sorun devam ederse hata donanımsaldır.

Güle güle kullanın :oke:

Güle güle kullanın :oke:

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Oha falan oldu resmen yaa hızlı işlemci cfwsinde sorun yaşamıştım batarya modu olanı yükledim ve sonuçlar

Sabah telefomu şarjdan çıkardım ve (bütün süreleri saydım) gün içersinde toplam 2.5 saat gprs, 45dk. Wireless, 1.40 dk. mp3 dinledim, 1.30 saat real playerda Ezel izledim ve şu an bunları cepten yazıyorum ve telefonumun şarjı 3 diş azaldı. Tekrar teşekkürler Megalomaniax

Bu arada Megalomaniax kardeş yeşil çizgi olayını hard formatla hallettim

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Oha falan oldu resmen yaa hızlı işlemci cfwsinde sorun yaşamıştım batarya modu olanı yükledim ve sonuçlar

Sabah telefomu şarjdan çıkardım ve (bütün süreleri saydım) gün içersinde toplam 2.5 saat gprs, 45dk. Wireless, 1.40 dk. mp3 dinledim, 1.30 saat real playerda Ezel izledim ve şu an bunları cepten yazıyorum ve telefonumun şarjı 3 diş azaldı. Tekrar teşekkürler Megalomaniax

Bu arada Megalomaniax kardeş yeşil çizgi olayını hard formatla hallettim

Zaten hard formatla hallolmasaydı telefonun bir parçasında sorun var demekti. Sorunun düzelmiş olmasına sevindim.

Şarj sürelerinde en az değiştirme internet kullanımında olmuştur. Herşeyden rahatlıkla kısılabiliyordu ama internet kullanımında şarj kısıtlama minimum yapılabiliyordu. Ayrıyetten tekrar soran arkadaşlara bir hatırlatma olsun. Şarj sürelerinde uzatma Nokia'nın kendi programlarında yani rofs2nin içindekilerde olmuştur. Sizin sonradan kurduğunuz 3ncü parti uygulamalar şarjınızın çabuk bitmesine neden olabilir.

İyi kullanımlar. Bu arada şuan üniversitedeyim ve dönem bitiminde süper bir fw ile döneceğim ;)

manyak_adam

manyak_adam

Üye
n97 almayı dusunuyordum ama artık degıl v2 attım sorunsuz su an tek endısem sarj emegıne saglık

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
n97 almayı dusunuyordum ama artık degıl v2 attım sorunsuz su an tek endısem sarj emegıne saglık

Şarj kendi programlarında gidebilecek en uzun sürede. Sizin sonradan kurduğunuz programlar şarj dayanma süresini azaltabilir..

realdjferdy

realdjferdy

Üye
bir haftadı 5800 4x5 V1 kullanıyorum, iki kritik hata gördüm, biri cihaz çok nadirde olsa resetliyor ekran beyaz oluyor sonra yeni açmışsın gibi ikonlar yavaş yavaş geliyo, ikincisi ise 1 defa rastladım, arama sırasında cihaz eski atari oyunları gibi ses çıkardı açılmadı ekran batarya cıkardım düzeldi, yeni klavyesi sensöre göre dönen hatasız FW bekliyoruz

dostum film izlerken en az iki kez tekrarlıyor reset işini çözüm varmıdır

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
dostum film izlerken en az iki kez tekrarlıyor reset işini çözüm varmıdır

PNHT Entegresinden kaynaklanıyor. Maalesef şuan için reset ve ekran yenilemenin bir çözümü yok. PNHT'yi bekleyeceğiz.

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
şarjım bu fwden sonra 7 saat filan gitmeye başladı bide v2yi yüklemiştim

emre40

Üye
açılmıyor telefonum kardeşim neden anlamadım bendemi hata var sizdemı acaba

sibka01

Üye
bu cfw yi kurdum ancak ovi mapsa giremiyorum sürekli atıyor daha sonra yine sizin verdiğiniz c6 cfwyi kurdum aynı sorun ondada var acaba bu sorunu nasıl çözebilirim

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
şarjım bu fwden sonra 7 saat filan gitmeye başladı bide v2yi yüklemiştim

Şarj düzenlemeleri fwnin orjinal programları üzerinde yapılmıştır. Yüklediğiniz üçüncü parti programlar şarjın dayanma süresini kısaltabilir.

açılmıyor telefonum kardeşim neden anlamadım bendemi hata var sizdemı acaba

JAF'ı hatasız yaptığından emin misin. JAF hatasız yükledi ise telefon nerede hata veriyor. Daha detaylı yazki anlatalım. Bizde hata olsa bu kadar teşekkür almazdı bu konu ! :off:

bu cfw yi kurdum ancak ovi mapsa giremiyorum sürekli atıyor daha sonra yine sizin verdiğiniz c6 cfwyi kurdum aynı sorun ondada var acaba bu sorunu nasıl çözebilirim

Ovi Maps'in atma nedeni c2z.rmp'den dolayı. Ovi Maps'e girmeden önce c2z.rmp'yi RomPatcher'dan deaktif edin.

'Şeref'

Emekli Yönetici
daha önce hep c6 fw lerini kullanmıştım
yorumları okudum ve n97 fw ni denemek istedim
n97 v2 battery düzenlemeli 4x4 menü lü fw yi yükledim :oke:
ve şu ana kadar bi problemle karşılaşmadım.:evet:
ancak *#oooo# yaptığım zaman n97 megalomaniax v1 yazıyor :bilmm
indirdiğim dosyalarıda kontrol ettim v2 yi indirmişim
fw editlerkenmi yanlış yazılmış yoksa dosyaları upload ederkenmi bi hata olmuş
yani bu fw şimdi v1 mi yoksa v2 mi :hmmm
şimdiden teşekkürler :oke:

--------------- Ekleme ---------------

çok uzun yazmışım ya:naughty:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
daha önce hep c6 fw lerini kullanmıştım
yorumları okudum ve n97 fw ni denemek istedim
n97 v2 battery düzenlemeli 4x4 menü lü fw yi yükledim :oke:
ve şu ana kadar bi problemle karşılaşmadım.:evet:
ancak *#oooo# yaptığım zaman n97 megalomaniax v1 yazıyor :bilmm
indirdiğim dosyalarıda kontrol ettim v2 yi indirmişim
fw editlerkenmi yanlış yazılmış yoksa dosyaları upload ederkenmi bi hata olmuş
yani bu fw şimdi v1 mi yoksa v2 mi :hmmm
şimdiden teşekkürler :oke:

--------------- Ekleme ---------------

çok uzun yazmışım ya:naughty:

v2 arkadaşım sadece customer version yazısını değiştirmemişim. Şimdi kontrol ettim. Rahatlıkla kullanabilirsin.

must_90

must_90

Üye
dostum v20 yede ayar çeksene :)

Üst Alt