bu firmware'de yazılım güncellemesine girdiğmizde telefon yazılımı için güncelleme buluyor.. onu kurabiliyor muyuz?? kurarsak ne olur![]()
5- TR T9 - TR Dil - TR Mesaj Okuyucu Entegre Edildi den kastın nedir hocam
tuş ışık sorunu çözüldümü acaba tuş kilidine girmeden hep yanıyor tuş diğer fwlerde bunda düzeldimi
megalomaniax kardeş n97 sürümünü de yayınlamışsın, hayırlı olsun, tebrik ederim.

kullandığın antivirüs programı hangisi ? ayrıca jaf programını birçok antivirüs programı virüs olarak algılayabiliyor, o yüzden a.v. programınızı kapatıp deneyin.Jaf program dosyaları trojenli
fw yi sabah kurdum.. sarj problemi benim için önemli oldugundan dolayı.. daha test edemedim tabiki..
diğer fw ye göre birşey gözüme çarptı.. ekrandaki widgetları gizleyince saat, tarih ve profil durumu seçme kalırdı önceden şimdi tamamen kayboluyor.. eski hali daha iyi gibiydi sanki :\
gizleyince

n97 mini için a klavye sorunu varmı
A klavye sorunundan kastınız nedir anlamadım?
N97 Mini türkçeleştirdim klavyede A ya basınca Q çıkyor W ye basınca Z çıkyor yani klavye Qklavye oldu bu düzelirmi?
Bilerek yapılmış bir editlemedir. Çoğu arkadaşım sadece duvar kağıdının kalmasını istediğini için editi bu yönde yaptım. Bir sorun deil bir edittir. İlk sayfadada yazmaktadır.
Bu arada fwyi kullanmaya başlamadan önce mutlaka hard format atılması gerek. Umarım hiçbirşey yüklemeden hard formatınızı atmışsınızdır
--------------- Ekleme ---------------
A klavye sorunundan kastınız nedir anlamadım?
akşam tam sarj edip test edeceğim performansı.. teşekkür bu arada yeni fw için..attım attımakşam tam sarj edip test edeceğim performansı.. teşekkür bu arada yeni fw için..

Ne demek. Geçenlerde bikaç istek olmuştu 4x4 Menu olsun diye. Birazdan tüm fwlerin 4x4 Linklerini Ekleyeceğim. 1 günde 3 gb'a yakın upload yaptım![]()
1- Maalesef kendi temalarını telefondan kaldıramazsınız..
2- C6 Orjinal FW yana çevirdiğinizde otomatik Tam Ekran Q Klavyeye Geçme Özelliğine Sahip deildir.. Bu yüzden hiçbir C6 FW'sinde şuanda bu özellik yoktur.

Alıntı: seytanazapta666 göndermiş. >
elllerinize sağlık cok guzel bi calısma olmus ve de hızlı bagalım cereyanı kaç gun gidecek
bi de iki sorum olacaktı
1 cf ile gelen temaları silebilme imkanımız var mı acaba
2 mesaj yazarken yan cewirdiğimde klawye geliyo dik cevirdiğimde alfabetiğe gecmiyo neden acaba bi tek bu kusuru buldum kusurda sayılmaz ama neyse dikkatimi cekti sadece
saygılarımla elllerinize sağlık konularının en guncel ve dewamlı olması dileğimle ....
''''' TESEKKURLER '''
hani 5800'da mesaj yazarken yan cewirdiğimde klawye geliyodu dik cevirdiğimde alfabetiğe geciyodu ya bu özelliğide bu FWe ekleme imkanımız yok mu acaba orjinalinde yok demişsin ama![]()
4x4 daha güzel olur.. bekliyorum yüklemeni..

kardeşim mesela ekran söndüğünde tuş takımları yanık kalıyor telefon kapalıykende sarj olurken yeşil yada kırmızı tuş yanıyor bunu diyorum
ha birde images e resimlerimi atıyorum ilk başta gözüküyor fakat telefonu kapatıp açınca resimler kayboluyor tüm fwlerde bu sorunu yaşıyorum neden acaba orjinal sürümlerde sıkıntı yok