(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ama şimdi bir sorunla karşılaştım formda arıyorum bulamadım..rompatcher programını açıyorum ama girmeden atıyor...

E'ye patches klasörü oluşturmazsan atar. E 'nin ana dizinine patches diye bir klasör oluştur ve patch dosyalarını oraya at. Aslında bendeki linki indirmiş olsan bunları yapmana gerek kalmaz.

Üsteki verdiğimi kurarsan otomatik olarak patches klasörünü e'ye oluşturup open4all ve installserver rp+ 'ı içine atacaktır.

petrucci82

petrucci82

Üye
çözdüm sorunu...

--------------- Ekleme ---------------

fazla soru soruyorum biliyorum ama..hani içeriği gizle deyince ya da ekranı sğa-sola sürükleyince sadece saat kalıyor yaa..o ekrana da widget ekleme imkanımız var mı?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
çözdüm sorunu...

--------------- Ekleme ---------------

fazla soru soruyorum biliyorum ama..hani içeriği gizle deyince ya da ekranı sğa-sola sürükleyince sadece saat kalıyor yaa..o ekrana da widget ekleme imkanımız var mı?

Widgetizer programı ile eklersin ama öbür ekrandada gözükür. Sadece o ekrana özel bişi olmaz

amocan_35

amocan_35

Üye
Şu mesaj okuyucu meselesini çözsek çok süper olacak 2 gündür çalışıyorum olmadı bir türlü. Forumda verilen bütün ses dosyalarını denedim. Hadi türkçeden vazgeçtim ingilizceyede razıyım. Ancak o da olmuyor...dil dosyalarını kontrol edin uyarısını alıyorum. Sebebi ne olabilir?

MetHew

MetHew

Üye
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim

petrucci82

petrucci82

Üye
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim

nokianın kendi yayınladığı gibi stabil çalışan haline zor dönersin..hiçbir modifiye olmayan yazılım var v51 şeklinde..ama sanırım nokianın kendi nsu su ile yüklediğin kadar sağlam olmuyor

hacettepeliyim

Üye
arkadaşlar bende v50 vardı. dosya yöneticisinden karta yedekleme yaptım. şimdi de buradaki c6 yı kurdum.fakat o yedeklemeyi karttan geri almak istediğimde yedeklenmiş içerik yok yazısını alıyorum. ne yapmam lazım???

oornek

Üye
yurtdışından almış olduğum N97 var elimde simluck problemini çözdürdüm servisinde ama dil problemi var şimdi türkçeleştirmek için bu programları kursam telefonumda yine simluck problemi başlarmı...

escuridao

escuridao

Üye
arkadaşlar options numara contac butonları yerine simge koyma imkanı var mı acaba????
bide bu sürüme thema effekti ekleyebilirmiyiz nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Şu mesaj okuyucu meselesini çözsek çok süper olacak 2 gündür çalışıyorum olmadı bir türlü. Forumda verilen bütün ses dosyalarını denedim. Hadi türkçeden vazgeçtim ingilizceyede razıyım. Ancak o da olmuyor...dil dosyalarını kontrol edin uyarısını alıyorum. Sebebi ne olabilir?

Yeni linkte o problemi düzelttim. Hiçbir sorun yok. Okuyucuda. Belki sen sorunlu versiyonu indirmişsindir. İlk sayfadaki fwyi indirip jafla.

Sorun diğer konularda cevaplandı. Bir konuya yazmanız yeterliydi. 3 Ayrı konuya yazmışsınız..

arkadaşlar bende v50 vardı. dosya yöneticisinden karta yedekleme yaptım. şimdi de buradaki c6 yı kurdum.fakat o yedeklemeyi karttan geri almak istediğimde yedeklenmiş içerik yok yazısını alıyorum. ne yapmam lazım???

O 5800 yedeği. Senin telefon ise c6 fw bazlı. Doğal olarak o yedekler c6 fwsinde çalışmaz.

yurtdışından almış olduğum N97 var elimde simluck problemini çözdürdüm servisinde ama dil problemi var şimdi türkçeleştirmek için bu programları kursam telefonumda yine simluck problemi başlarmı...

Bu fw n97 için üretilmemiştir.

arkadaşlar options numara contac butonları yerine simge koyma imkanı var mı acaba????
bide bu sürüme thema effekti ekleyebilirmiyiz nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim

NFE ile rofs2 dosyasını editleyip istediğiniz efekti gömebilirsiniz.

escuridao

escuridao

Üye
NFE ile rofs2 dosyasını editleyip istediğiniz efekti gömebilirsiniz.[/QUOTE]

yapabilirmiyim bilmiyorum deniyicem fakat efekt dosyalarını nerden bulabilirim link varmı acaba elinde ???

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
NFE ile rofs2 dosyasını editleyip istediğiniz efekti gömebilirsiniz.

yapabilirmiyim bilmiyorum deniyicem fakat efekt dosyalarını nerden bulabilirim link varmı acaba elinde ???[/QUOTE]

Her tarafta efekt dosyaları var kardeşim. Önce bi aramayı dene.

gercekgun

gercekgun

Üye
şarjın 1 gün gitmesi normal mi? bende mi sorun var :\

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
şarjın 1 gün gitmesi normal mi? bende mi sorun var :\

Şarj sorunu var çünkü widgetten kaynaklanıyor. Yakında bunun için bir extra paket çıkaracaklar. Ama şimdilik şarj böyle. Ama 1 gün deil. Bende 2 gün dayanıyor. Telefonla çok uğraşıyorsanız olabilir.

gercekgun

gercekgun

Üye

Şarj sorunu var çünkü widgetten kaynaklanıyor. Yakında bunun için bir extra paket çıkaracaklar. Ama şimdilik şarj böyle. Ama 1 gün deil. Bende 2 gün dayanıyor. Telefonla çok uğraşıyorsanız olabilir.

zorlarsam 2 gün giderde, rahat rahat cıkarmıyor 2 günü :) neyse bekleyecegim seni.. çogunu kurdum fw lerin, en güzeli bu..

keansue

keansue

Üye
Kesınlıkle en guzelı bu ancak bendede cok az gıdıyor ınsallah en kısa zamanda cozulur

amocan_35

amocan_35

Üye
inşallah bu son sorum :D şimdi ben fw nin yenisini yüklemeye karar vardim. Ama telefonda da bi sürü uygulama yüklü yani onları kaybetmek istemiyorum. Nokia PC Suite den telefonu yedeklediimde ve yedeği geri yüklediğimde programların 1-2 tanesi geri yüklenmiyor. Yedeklemeyi yanlış yapmam imkansız. Yedekleme yapabileceğimiz başka bi program varmı? (ovi suitede de aynı sorun oluyor)

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
5800 xm için c6 - N97 mini fw'sinin ingilizce yeni sürümünü yükledim. türkçe dil de ekledim. ama türkçe klavye'i nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? yada TRKlavye dosyasını ayrı biçimde yükleyebilir misiniz?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bu son sorum :D şimdi ben fw nin yenisini yüklemeye karar vardim. Ama telefonda da bi sürü uygulama yüklü yani onları kaybetmek istemiyorum. Nokia PC Suite den telefonu yedeklediimde ve yedeği geri yüklediğimde programların 1-2 tanesi geri yüklenmiyor. Yedeklemeyi yanlış yapmam imkansız. Yedekleme yapabileceğimiz başka bi program varmı? (ovi suitede de aynı sorun oluyor)

yeni bir fw yükleyeceğiniz zaman en iyisi telefona ve hafıza kartına hard formattır. Fwlerin modları farklı ise yedeklemelerinizi yüklememeniz önerilir. Ama yedeklemeni kendin yapabilirsin. Xplore ile Cdeki tüm dosyaları E'de yeni bir klasöre kopyalarısn olur biter. Open4all.rmpnin aktif olduğundan emin ol:oke:

5800 xm için c6 - N97 mini fw'sinin ingilizce yeni sürümünü yükledim. türkçe dil de ekledim. ama türkçe klavye'i nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? yada TRKlavye dosyasını ayrı biçimde yükleyebilir misiniz?

Sabit başlıkta n97 benzetilmiş c5 fw tr klavyesi ve tr dili ile mevcuttur.

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye

Üst Alt