(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

Ghostik

Üye
yazılım açılışı hatalı telefon satıcınızla görüşün diyo :(

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yazılım açılışı hatalı telefon satıcınızla görüşün diyo :(

Detaylı bilginiz olmadan attığınız için bir yerde riskli bir hata yapmışsınız demekki. Tekrar fw atmayı dene. Olmazsa garantiye vermek zorunda kalacaksın. JAF ile ilgili yeterli bilginiz olmadan ve benim ilk mesajımdaki işlemleri harfiyen okumadan flash işlemine başlamayın. Öyle arkadaşlar tanıyorum ki JAFta alttaki kırmızı yükleme çubugunu görüp hatalı yaptım diye kabloyu cekmişler. Ve telefon garantilik olmuş. Öncelikle ne olursa olsun. İşlemler bitmeden kabloyu çekmeyin. Hatalı yapsanız bile. Önce hata yaptıysanız "error" doğru yaptıysanızda "done" yazısın görmeden usb bağlantısını kesmeyin.

usuklu

Üye
bu yazılım telefonuma yaramadı yada ben bişeyler eksık yaptım.(model 5800) Telefon bi önceki yuklediğm c6 yazılımına oranla cok ağır, telefon gec acılıyor, şebekede problem yaşıyorum, arama sırasında telefon donuyoo. Acaba benim gibi bu problemlerle karşılaşan arkadaşlar var mı?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bu yazılım telefonuma yaramadı yada ben bişeyler eksık yaptım.(model 5800) Telefon bi önceki yuklediğm c6 yazılımına oranla cok ağır, telefon gec acılıyor, şebekede problem yaşıyorum, arama sırasında telefon donuyoo. Acaba benim gibi bu problemlerle karşılaşan arkadaşlar var mı?

En stabilinin C6 olduğunu inkar etmedik zaten :) ama bu fwdede donma gibi bir sorun olmadı bende. FWyi yükledikten sonra telefona ve hafıza kartına format attın mı?

usuklu

Üye
tama attım şu anlık problem gözükmüyor tskler

--------------- Ekleme ---------------

yorumları okuduğumda C2z.rmpyi RomPatcher bununla ilgili bilgi bilgi alışverişi olmuş bu ne işe yarıyo bilen arkadaşlar yardımcı olabılır mi?

keansue

keansue

Üye
Tek kelimeyle muhteşem dün kurdum bir gece kullandıktan sonra ne bi kasma ne bi yavaşlama hiçbişe yok fakat büyük ihtimalle bnden kaynaklanan sebeplerden dolayı express kısayolu sadece acılısta calısıyor ve sonra kapanıyor zaten cokda kullanmıyor ayrıca herşeyi doğru yapmama rağmen 4*5 menüyüde calıstıramadım biraz kullandıktan sonrada gerek görmemeye başladım tekrardan söylüyorum herşey için teşekkürler :)

wolfemre

Üye
Elinize sağlık güzel olmuş. Şu 4*5 menüyü yapmama yardım edermisiz yazılanların aynısını yapıyorum ama olmuyo.

medjai001

medjai001

Üye
internette iken telefon asırı ısınıyor sarjda hiç dayanmıyor

amocan_35

amocan_35

Üye
Elinize sağlık güzel olmuş. Şu 4*5 menüyü yapmama yardım edermisiz yazılanların aynısını yapıyorum ama olmuyo.

1- Önce rompatcher ı yükleyin:
yükledikten sonra e: de Patches diye bir klasör oluşturun.
2- Sonra C2ZMaker ı yükleyin: . C2ZMaker i çalıştırın. Seçenek e basın sonra Generate deyin. Size E: de c2z.rmp dosyasını oluşturduğunu söyleyen bi uyarı verecek.
3- C2z.rmp dosyasını E: den E:Patches e taşıyın.
4- ROMPatcher uygulamasını açın. c2z.rmp ve open4all.rmp ye tıklayın. Eğer uygulandıysa sol taraftaki mavi ok yeşil ok a dönecek.
5-Herşeyden çıkıp başlangıç ekranına dönün. Bir taskmanagerle menüyü sonlandırın. Eğer taskmeneger ınız yoksa teli kapatıp açın. Menü tuşuna bastığınızda 4x5 menüyü göreceksiniz :oke::oke:
ayrıca c6 uyumlu taskmanagerı burdan indirebilirsiniz:

bundan da ayrıntılı cevap bulamazsınız eğer yine olmadıysa bişeyi mutlaka yanlış yapıyorsunuz demektir :bilmm

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

2- Sonra C2ZMaker ı yükleyin: . C2ZMaker i çalıştırın. Seçenek e basın sonra Generate deyin. Size E: de c2z.rmp dosyasını oluşturduğunu söyleyen bi uyarı verecek.
4- ROMPatcher uygulamasını açın. c2z.rmp ve open4all.rmp ye tıklayın. Eğer uygulandıysa sol taraftaki mavi ok yeşil ok a dönecek.
5-Herşeyden çıkıp başlangıç ekranına dönün. Bir taskmanagerle menüyü sonlandırın. Eğer taskmeneger ınız yoksa teli kapatıp açın. Menü tuşuna bastığınızda 4x5 menüyü göreceksiniz :oke::oke:

bundan da ayrıntılı cevap bulamazsınız eğer yine olmadıysa bişeyi mutlaka yanlış yapıyorsunuz demektir :bilmm

Saol anlatım için tek bir nokta daha var c2z.rmp ve open4all.rmp yi seceneklerden add the autoyu seçin. sonra kapatıp açın teli. Best Taskman gibi bir programla Menu'yu "Kill Process" yöntemiyle kapatın. Programdan çıkın ve menü tuşuna basın. Artık 4x5 Menünüz açılışta hep gelecek.:oke:

internette iken telefon asırı ısınıyor sarjda hiç dayanmıyor

Isınma orjinal fwdede var. C6danj kaynaklanan birşey deil. Şarj olayını zaten bilinen birşey. Ekrandaki widgetten kaynaklanıyor. Yükleyenler bunu göz önünde alıp yüklüyorlar. Şarj bende 1.5 - 2 gün gidiyor.

seytanazapta666

Üye
elllerinize sağlık cok guzel bi calısma olmus ve de hızlı bagalım cereyanı kaç gun gidecek
bi de iki sorum olacaktı
1 cf ile gelen temaları silebilme imkanımız var mı acaba
2 mesaj yazarken yan cewirdiğimde klawye geliyo dik cevirdiğimde alfabetiğe gecmiyo neden acaba bi tek bu kusuru buldum kusurda sayılmaz ama neyse dikkatimi cekti sadece
saygılarımla elllerinize sağlık konularının en guncel ve dewamlı olması dileğimle ....
''''' TESEKKURLER '''

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
elllerinize sağlık cok guzel bi calısma olmus ve de hızlı bagalım cereyanı kaç gun gidecek
bi de iki sorum olacaktı
1 cf ile gelen temaları silebilme imkanımız var mı acaba
2 mesaj yazarken yan cewirdiğimde klawye geliyo dik cevirdiğimde alfabetiğe gecmiyo neden acaba bi tek bu kusuru buldum kusurda sayılmaz ama neyse dikkatimi cekti sadece
saygılarımla elllerinize sağlık konularının en guncel ve dewamlı olması dileğimle ....
''''' TESEKKURLER '''
1- Maalesef kendi temalarını telefondan kaldıramazsınız..
2- C6 Orjinal FW yana çevirdiğinizde otomatik Tam Ekran Q Klavyeye Geçme Özelliğine Sahip deildir.. Bu yüzden hiçbir C6 FW'sinde şuanda bu özellik yoktur.

petrucci82

petrucci82

Üye
bu fw çok hızlı..elinize sağlık..bu arada dosya modunda bağlayınca nokia c6 diyor pc sutie de bağlayınca n97 mini diyor..:)

ram ı niye bukadar fazla kullanıyor yaa...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bu fw çok hızlı..elinize sağlık..bu arada dosya modunda bağlayınca nokia c6 diyor pc sutie de bağlayınca n97 mini diyor..:)

ram ı niye bukadar fazla kullanıyor yaa...

Ekrandaki Widgetten Dolayı. Ancak bu kadar inebiliyor RAM kullanımı.

seytanazapta666

Üye
bi sorunum daha var muzik playerde kutuphaneyi yenile diyorum mp3 bulsun die ama bulmuyo kitleniyo yada uzun suruyo gece acık bıraktım bulsun die sabaha bagtıgım da tel ceraynı bitmiş kapanmıs o derece mod o0layını yaptım ama nafile hala aynı yardım ederseniz sewinirim

wolfemre

Üye

Anlatımın için çok saol ama ben yine yapamadım dediklerini aynen uyguluyorum dosyalar patches klasörünün içinde onları aktif yapıyorum add to auto yapıyorum teli kapıyom açıyom olmuyo taskman den kill yapıyom yinr olmuyo anlamadım bi türlü neyse artık yinede çok saol

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bi sorunum daha var muzik playerde kutuphaneyi yenile diyorum mp3 bulsun die ama bulmuyo kitleniyo yada uzun suruyo gece acık bıraktım bulsun die sabaha bagtıgım da tel ceraynı bitmiş kapanmıs o derece mod o0layını yaptım ama nafile hala aynı yardım ederseniz sewinirim

attığın moda göre mp3 dosyalarının ilgili klasörde olduğundan emin misin?

Anlatımın için çok saol ama ben yine yapamadım dediklerini aynen uyguluyorum dosyalar patches klasörünün içinde onları aktif yapıyorum add to auto yapıyorum teli kapıyom açıyom olmuyo taskman den kill yapıyom yinr olmuyo anlamadım bi türlü neyse artık yinede çok saol

Telefonu kapatıp tekrar açtığında direk RomPatcher'a gir ve bak c2z.rmp ve diğerleri otomatik yeşil olmuş mu? Kendi kendine yeşil olmamışsa sorun orda

petrucci82

petrucci82

Üye
herşey bir yana konuyu baştan sona inceledim.sadece ilgin için bile kocca bir teşekkürü hakettin dostum..fw olayını v.s saymıyorum bile..çok saol.iyi bayramlar..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
herşey bir yana konuyu baştan sona inceledim.sadece ilgin için bile kocca bir teşekkürü hakettin dostum..fw olayını v.s saymıyorum bile..çok saol.iyi bayramlar..

Saolasın kardeş. Sanada iyi bayramlar..

petrucci82

petrucci82

Üye
ama şimdi bir sorunla karşılaştım formda arıyorum bulamadım..rompatcher programını açıyorum ama girmeden atıyor...

Üst Alt