MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaptım ama olmuyor zaten kendi okuyucusunda da yani ingilizce olanda da sorun var varmı bi çözüm
T9 ve Türkçe olayı diğerlerine göre iyi olmasına rağmen 4x5 menu'yu yapamadım ve delirme noktasına ulaştım. Rompatcher ve ardından generate olayı yapsam da onları aktif yapıp auto start olayına şey etsem de olmadı grid dosyasını da kopyaladım. Diğer fw'ye döndüm :S Beynim döndü bugün fw, fw, fwYerinizde sayın biraz
kardeşim ama xpeed sürümünde e posta okuyucusu çalışıyordu gayette stabildi bunda ve bir kaçtane c6 fw sinde gene aynı sorun var bu mesaj okucuyu düzenleme imkanımız yokmu?
Bu fw ile c6 v11 fwsi arasında pek bi fark göremedim acaba biraz bilgilendirir misniz?
Bazı sistem dosyaları N97 Mini'den uyarlamadır. Ama tam N97 Mini FW'si değildir. Tam FW'yi PNHT Grubunun Çıkarmasını Bekleyeceğiz..
1- Ovi de iki katı oyun ve program indirirsin (n97 için çok içerik var)
2- n97'deki kamera programı daha iyi focusludur ve n97 resim düzenleme daha ayrıntılıdır.
3- n97 fw entegre edilirse. N97'de çalışan n-gage oyunları oynanabilir. Şuan için sadece asphalt oynanabiliyor sanırım ama n-gage games yüklenirse bu oyunlar editlenebilir. Örneğin s60v2 de 6600 ve 6630'a yüklediğimiz sisli n-gage oyunları gibi. Herkes bilir Knucles the Echidna diye biri tüm n-gage oyunlarını s60v2'ye entegre etmişti. Bizde eğer N-gage programını çalıştırabilirsek (ki bunun için n97 fwsi gerekir.) oyunları editleyip oynayabiliriz..
Bu N97 Mini Firmware'i C6 Firmware'inden ne gibi farklılıklar içeriyor. Aslına bakarsanız ne C6 nede N97 Mini kullanmadım. Ama modlu olan C6' yı kullanıyorum. Birde radyoda RDS çalışıyormu bu firmware'de.
1- Ovi de iki katı oyun ve program indirirsin (n97 için çok içerik var)
2- n97'deki kamera programı daha iyi focusludur ve n97 resim düzenleme daha ayrıntılıdır.
3- n97 fw entegre edilirse. N97'de çalışan n-gage oyunları oynanabilir. Şuan için sadece asphalt oynanabiliyor sanırım ama n-gage games yüklenirse bu oyunlar editlenebilir. Örneğin s60v2 de 6600 ve 6630'a yüklediğimiz sisli n-gage oyunları gibi. Herkes bilir Knucles the Echidna diye biri tüm n-gage oyunlarını s60v2'ye entegre etmişti. Bizde eğer N-gage programını çalıştırabilirsek (ki bunun için n97 fwsi gerekir.) oyunları editleyip oynayabiliriz..
ben birşeyi soracam bu fw yi kurdum n97 mini diyor c6 yla karışık dediğiniz gibi usb ye bağladığımızda 5800 yazıyor yinede pc de bunu nasıl değiştirebiliriz yani pc bağladığımızda n97 mini yazsın.... cevabınızı bekliyorum bununla ilgili bi mod varmı
Maalesef onu değiştiremezsiniz. C6 Fwsinde bile 5800 PNHT yazıyor
yanlız ben o fw nin ingilizcesini kurduğum zaman bir çok kez kurdum o fw yi 1. kurulumda n97 mini yazmıştı ya ben öyle hatırlıyorum yada gözüme öyle gözüktü tam eminde değilim ama ondan sonra aynı fw yi defalarca kurdum orjinalini yani tr dili olmadan olmadı hep 5800 yazıyor belki yüklediğimiz tr dili ile alakalı bunu düşündünüzmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?