06.02.2011- 5800 c6v20.0.042 -BOMBA- İLK KEZ Tuş Kilit süresi seçmeli,müzik player atmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

hiltijr

Üye
ya flashlama nasıl yapılıyo yokmudur anlatıcak allahın bir kulu

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
gerçekten sorun yok gibi emeği geçen alper ve tayyip'e çok teşekkürler... bu arada bende 4x3 yüklemek isterken linkteki sorun nedeniyle 5x4 yüklemiş oldum ama bunu daha beğendim ikonları küçük olunca çok sıkışık görünmüyor...

evet ikonlar küçük görününce güzel oluyo ama yazılarda küçülse daha güzel olucak. Alper kardeşim bu sorunuda bi çözüm bulur... :aha:

--------------- Ekleme ---------------

ya flashlama nasıl yapılıyo yokmudur anlatıcak allahın bir kulu

BUYUR KARDEŞİM

ALINTIDIR...

JAF KULLANIMI

1- JAF Emulator İle Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.) Normal Mode İşaretli İse Sorun Yok. İşaretli Değil İse Onu Da İşaretleyin. CRT308 deki işareti kaldırın

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Olarak Değiştirdiğiniz Dosyayı Seçin.
5800XM Kullananlar: RM-356_51.0.006_prd.core.C0r Seçin.
5530XM Kullananlar: RM-504_31.0.005_prd.core.C0r Seçin

5- PPM Tıklayıp
5800XM Kullananlar: RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.
5530XM Kullananlar: RM-504_31.0.005_prd.rofs2.V06 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp
5800XM Kullananlar: RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.
5530XM Kullananlar: RM-504_31.0.005_007_000_U001.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)

9- İki Kere Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz

hiltijr

Üye
of sağolasın ya sürekli ini dosyasıyla ilgili bişeyler diyip duruyodu...

21sacraments

21sacraments

Üye
43. versiyonda ingilizce dil olmadığı için yazma dilini ingilizce yapıp telefonu yatay ekrana çevirince klavye açılmıyordu bundada öylemi? ben ingilizce yazma diliyle yazmaya alışkın oldugum için düzeltme geregi duymuştum düzeltmek istiyenler ingilizce dil eklesinler yada sadece resource apss içindeki qwert klasoruyle multitap klasoru içine ingilizce gereken dosyaları kopyalasınlar ;)

hiltijr

Üye
ovi store neden çalışmıyor :S

ahmet meço

ahmet meço

Üye
eyvallah alper emeğine sağlık yükledim 10 numara olmuş:ehe

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah alper emeğine sağlık yükledim 10 numara olmuş:ehe

güle güle kullan kardeş,

kardeşim yazılımı attıktan sonra uygulamalara gelip autoinstall'ı a. yüklemeye başla de programları yüklesin ovide yükleniyo o zaman :oke:

hızır acil servis kardeşim benim. Allah razı olsun. ayrıca 4x3 Tam ekran indirip multiuploada yükledim, alternatif indirme linki, megauploadda sıkıntı yaşayanlar oldu, ilk sayfada senin linklerin altına alternatif link olarak ekledim kardeşim.

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Merhaba RM-356_57.0.002_prd.core.C0r ve FPX dosyaları orjinal 5800 fw deki dosyalar olacak değilmi?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
güle güle kullan kardeş,

hızır acil servis kardeşim benim. Allah razı olsun. ayrıca 4x3 Tam ekran indirip multiuploada yükledim, alternatif indirme linki, megauploadda sıkıntı yaşayanlar oldu, ilk sayfada senin linklerin altına alternatif link olarak ekledim kardeşim.

ya ben multiupload'a yüklicektim megaupload'a yüklemişim. :d:

erkanoz07

erkanoz07

Üye
FW yi atmak için gerekli diğer dosyaların linkini verirmisiniz..

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap

İlk sayfada mevcut istersen linkini verim

bunu indirince içinde C0r,FPSX dosyları var birde içinde 4x4 menü dosyası eğer 4x4 istemiyosan ilk sayfada diğer boyutlu menülerde var.

İyi Forumlar...

alper0642

Üye
    Konu Sahibi

buyur kardeşim fw.yi atmak için gerekli olan OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 ve jaf setup için link

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
wireless kodunin yanlış girildiğini gösterir, wifi ile gps kullandım, ovi mağazaya girdim ve msn açtım. wifi şifreni doğru girdiğinden emin olursan sanırım sorun çözülür kardeşim.

Bir kere değil bir kaç kere denedim şifredende eminim o kadar zor bi şifre değil zaten daha önce bağlanıyordum böyle bi sorun vermedi sizin modem şifrenizde harf varmı peki ?

erkanoz07

erkanoz07

Üye
RM-356_52.0.007_prd.rofs2_4x3.V20 yüklediğim rofs2 dosyası fakat menü 4x5 TAM EKRAN MENU ? birde autoinstaller in içinde kuruluma hazır paket yok.. Ovi store için..

marco2000

Üye
tayyip kardeş bende navigasyon çalışmıyor konumu buluyor ama bir yere git dediğin zaman uzun süre gps bekleniyor yazısı çıkıyor ve rotayı hesaplamıyor. hem ovi de hemde ndriver da aynı sorunu yaşıyorum ne yapabilirim. gerçekten her şey çok iyi olmuş ama navigazyon benim için önemli aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı arkadaşlar...? yardım lütfen...tşk...

adil567

Üye
Yazılım için teşekkürler, son derece başarılı. Ancak telefonda yazılım güncelleme yaparken güncelleme başarısız uyarısıyla karşılaşıyorum. müzik çalar ve diğer güncelleme dosyalarını almıyor. güncelleme yapamıyor. Bunun yanında dosyadan müzik çaları güncellemek için kurmaya çalıştığımda bu dahili bir bileşen gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum. yine kuramıyorum. Bunun dışında pek bi eksiği yok. diğer uygulamaların hepsi çok stabil çalışıyor. Gayet iyi bir modlama olmuş.
Bu yazılım diğer kullandığım bir çok c6 fw lere göre çok çok başarılı. Teşekkürler. Eksikliklerin en kısa zamanda gidereleceğini düşünüyoumr ve konuyu yakından takip edeceğim hep. Çünkü deneyenler farkı görecek.

marco2000

Üye
format attım tekrar flaşladım denedim ndiriver la sorunsuz bağlandım ama autoınstaller ile programları yükledikten sonra tekrar bağlanmamaya başladı. bir programla çakışıyor kesin ama hangisi acaba ? ya kolay olmuyor her dfasında başa dönmek insanın saatlerini alıyor tam kendine göre düzene sokuyorsun telini bir de bakıyorsun yine aynı problem :((((

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Çalışmıyor. Keşke fw ye dahil edilmeseydi..

marco2000

Üye
navigasyonda aynı sorunu yaşayan yokmu arkadaşlar ?

Üst Alt