5800 cı
Üye
ben birşey sorucam ben vin7 kullanıyorum ben go ya tıkladıgımda not supported vindows version diyor neden olabilir acaba
bnm soruma bi cvp yokmu birde 4x3 tam ekran menü alternatif linkten indrdim sadece v20 dosyası vardı diğerleri yoktu o yüzden 4x3 normal menüyü indiriyorum şu anda bakalım bu tam çıkacakmı![]()
ya ben şimdi 4x4 ü indirdim içinden normal olarak fpsx,c0r ve v20 çıktı bu düzenlenmemiş halimi oluyo öyleyse hangisini indireyim ayrıca core ve uda ne oluyo bnm bildiğim bu 3 dosya diğerleri nedir anlamadım kafam karıştı valla :S
kardeş bunların hepsi düzenlenmiş hali, 4x4 içinde core (c0r), uda (fpsx) ve rofs2.v20 hepsi var,
diğer 4x3 ve 4x5 lerin içinde core ve uda dosyası yokmuş, onları ayrıca yükledim.
şimdi sen 4x4 yükleyeceksen doğru indirmişsin. ama 4x3 veya 4x5 indireceksen core (c0r), uda (fpsx) için verdiğim linkteki dosyayı da indireceksin. core veya c0r isimler kafayı karıştırmış biraz,

kime, bana ise buyur kardeşimmüSaitSen biR soRu soRabiLirmiyim.

ya ben bu fw yi yükledim telefon ne raging thunder ı ne ovi mağazayı açıyo sanırım java yüklü değil onu da yüklemeye çalışıyorum dahili bileşen hatası alıyorum lütfen acil yardım edin
--------------- Ekleme ---------------
javayı yüklemeye çalıştığımda bu bi dahili bileeşen hatası alıyorum birde autoinstaller ile yükleyim dedim ondada bi klasöre at diyo ama o klasörü bulamadım acil yardım edin lütfen ya![]()
işte Thinkchange klasörünü bulamadım göremedim yani hatta xploreden bile baktım ama bulamadımThinkChange kLasöRüne atman geRekiyoR. Hafıza kaRtında.
java için iseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu kuRmayı dene.
dahili bileşen hatası veriyo yine off yaaaoRaSını biLemicem abim yapmıStıR bişiLer ona sorucakSın fw iLe iLgiLi biR soRun waR demekki.
javayı yükLemeyi denedin mi ?

dahili bileşen hatası veriyo yine off yaaa![]()