06.02.2011- 5800 c6v20.0.042 -BOMBA- İLK KEZ Tuş Kilit süresi seçmeli,müzik player atmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
4shared olurmu ???

--------------- Ekleme ---------------

biraz bekleticem şu an upload ediyo 4SHARED kusuruma bakmayın lütfen sizleride beklettim :ağlarım: bilmiyodum megaupload'ın kapandığını...

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Olur üstadım rap... ve hot... onlarda olabilir makbule geçer teşekkürler.

hotfile geç indiriyo şuan upload başladım hayırlısıyla paylaşıcam alper kardeşim istersen mega linklerini silersin

estami

Üye
4*5 menü mükemmel olacak teşekkürler alakan için sağolasın.

21sacraments

21sacraments

Üye
çok teşekkürler ben diğer paylaştığın 43.versiyonu kullanıyorum gerçi ama :)

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
alper kardeşim istersen onuda upload edim ama megaupload sorun veriyo heralde sizde görüyomu ???
tayyip kardeşim uploadlarını multiupload sitesine yaparsan o diğer tüm sitelere kendisi yolluyor, isteyende istediğinden indirebiliyor. emeğine sağlık. teşekkürler

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
şu an 4x5 menü değilde 4x3 tam menü ve normal menüyü upload ediyorum şimdi gördüm yazını ve 4x5 menüye başladım kardeşim. Bitince upload edicem birazdan

tayyip kardeşim uploadlarını multiupload sitesine yaparsan o diğer tüm sitelere kendisi yolluyor, isteyende istediğinden indirebiliyor. emeğine sağlık. teşekkürler

hadiya bilmiyodum ama ben heralde direk link verdim

xxejderxx

Üye
s.a arkadaşlar benim çok acill bi sorunum war şu anda trident t10 telefonu kullanıyorum telefonu açıyorum açılış mesajı falan geliyor sonra telefon açılır açılmaz donuyor bunun sebebini bilen kimse yok mu weya ne yapmam gerek.. çok acill..

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
bu arada alper kardeşim tam ekran 4x3 menüyü ekledim onu koyarsın saygılar...

4x3 tam ekran menü:

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam yükledim sonunda :):):) ellerine sağlık güzele benziyo pek kurcalayamadım daha bi sorun görürsem yazarım tamam ;) bir sorum olacaktı opera yı denedin mi hiç sorun çıkarıyor mu diğerleri gibi??

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
şu an 4x5 menü değilde 4x3 tam menü ve normal menüyü upload ediyorum şimdi gördüm yazını ve 4x5 menüye başladım kardeşim. Bitince upload edicem birazdan

hadiya bilmiyodum ama ben heralde direk link verdim

multiupload da da değişen bişey yok. sen rar dosyanı gösteriyorsun, o alıp ekliyor ve sana bi tane indirme linki veriyor, onu tıklayınca da istediğin tüm sitelerden indirme imkanı veriyor, sen multiupload a gönderirsen tek taşla 6 kuş vurmuş oluyorsun :oke:(6 siteye göndermiş oluyorsun.)

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
multiupload da da değişen bişey yok. sen rar dosyanı gösteriyorsun, o alıp ekliyor ve sana bi tane indirme linki veriyor, onu tıklayınca da istediğin tüm sitelerden indirme imkanı veriyor, sen multiupload a gönderirsen tek taşla 6 kuş vurmuş oluyorsun :oke:(6 siteye göndermiş oluyorsun.)

ooooo iyiymiş tmm 4x5 tam ekran ve normal ekranda geliyo :d:

estami

Üye
4*5 menüyü sabırsızlıkla bekliyoruz emeğinize sağlık.

ahmet meço

ahmet meço

Üye
bu fw ile 43 arasında internet olarak bir degişiklik varmı ?43 te fena degil çünkü özellikle şarjı çok iyi gidiyor :oke:

estami

Üye
Kendim ROFS dosyasını açıp 4*4 menülü olanı 4*5 tam ekran menülü yaptım (dosyaları düzenledim) az önce Tayyip üstad eğer olmuyorsa 4*5 menüyü upload etmeyi iptal edebilirsin

Hallettim yani kendim.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
4x3 NORMAL MENU

LINK:

4x3 TAM EKRAN MENU

LINK:

4x5 NORMAL MENU

LINK:

4x5 TAM EKRAN MENU

LINK:

estami

Üye
Ben yazarken Tayyip üstadımda bitirmiş üstadım ellerine emeğine sağlık çok teşekkürler.

ikoseler

ikoseler

Üye
tayyip34 5x4 tam ekran menü modunda bi sorun var galiba. "Erişmeye çalıştığınız dosya geçici olarak kullanım dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." diyor..

Üst Alt