06.02.2011- 5800 c6v20.0.042 -BOMBA- İLK KEZ Tuş Kilit süresi seçmeli,müzik player atmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

AlpReis

AlpReis

Üye
Vay adaşım Alper, çok hızlısın, bunuda indirip bir deneyelim bakalım, teşekkürler

ikoseler

ikoseler

Üye
tamam şimdi düzeldi.

AlpReis

AlpReis

Üye
yaa 4x3 tam ekranı indirdim 4x5 çıktı:ehe

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
bu fw ile 43 arasında internet olarak bir degişiklik varmı ?43 te fena degil çünkü özellikle şarjı çok iyi gidiyor :oke:
aynı şarj (batarya)düzenlemesini bunda da yaptım, bununda şarjı çok güzel, bence 043 den daha güzelde diyebilirim

--------------- Ekleme ---------------

Vay adaşım Alper, çok hızlısın, bunuda indirip bir deneyelim bakalım, teşekkürler
dene kardeşim, sonucu bildirirsen sevinirim, iyi akşamlar diliyorum.

yaa 4x3 tam ekranı indirdim 4x5 çıktı:ehe

beni güldürdünüz kardeşler, güldüm derken kötü manada değil, yanlış anlaşılmasın. teşekkür ediyorum samimiyetinize.:d:

marco2000

Üye
ya hala megaupload dan yüklüyosunuz açamıyoruz onu....

AlpReis

AlpReis

Üye
evet 4x4 indirip kurdum şu an canavar gibi, denemeye devam ediyoruz, sonucu yazarız buraya

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
wlan bağlanamıyor. wpa ön paylaşım anahtarı geçersiz
Diye bir hata aldım ben :S Sanırım sizlerde böyle bi sorun yok.?
-----------------------
Birde Yedek aldım Dosya Yöneticisinden şimdi aldığım yedekleri görmüyor Telefon numaralarımı alamıyorum :S
Edit: C6 ile 5800 sıfır rehber yedekleri uyum sağlamıyormuş rehberimi başka bir yöntemle aldım.
-----------------
Çözümü modemin koduni sadece sayılardan oluşturulmamızı tavsiye etmişler ama bunu her yerde yapamayızki ben yeri geliyor Kafelerden giriyorrum arkadşın iş yerinden internet cafelerden vs vs adama sayılardan yap şifreyi diyememki ?? haksızmıyım eğer böyle bişey varsa boşunamı kurdum ben C6 yı pek bi heveslenmiştim ama kursağımda kaldı :S

hiltijr

Üye
şuan indirmekteyim...
şarj sırasında yeşil ışık olayı kaldırıldımı ?

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
wlan bağlanamıyor. wpa ön paylaşım anahtarı geçersiz
Diye bir hata aldım ben :S Sanırım sizlerde böyle bi sorun yok.?
wireless şifresinin yanlış girildiğini gösterir, wifi ile gps kullandım, ovi mağazaya girdim ve msn açtım. wifi şifreni doğru girdiğinden emin olursan sanırım sorun çözülür kardeşim.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
birde ovide sanırsam 5800 olarak görmüyo c6 olarak görüyo çünkü programları vs. farklıydı

1 saat kurcaladım ve herhangi bir hatayla karşılaşmadım :d:

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
birde ovide sanırsam 5800 olarak görmüyo c6 olarak görüyo çünkü programları vs. farklıydı

1 saat kurcaladım ve herhangi bir hatayla karşılaşmadım :d:

evet ovi de c6 olarak görüyor :d: ve hata ile karşılaşmamanız beni sevindirdi, hayırlı olsun, diğer emeklerin için sağol kardeş

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
evet ovi de c6 olarak görüyor :d: ve hata ile karşılaşmamanız beni sevindirdi, hayırlı olsun, diğer emeklerin için sağol kardeş

ne demek kardeşim ya lafı bile olmaz sen bana yardım ettin bende sana. Senin sayende bilmediğim modları öğerndim normalde bilmiyodum tam ekran vs. sen öğrettin allah razı olsun valla ne diyim. Bu arada FW içinde tekrar teşekkür ederim telefon bile şaşırdı fw ye :aha: :aha: :aha:

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
sağol, forum sitelerinin esası bu olmalı, paylaşmak, hep birlikte daha güzele ulaşmak olmalı, benlik ve enaniyet olmamalı. teşekkürler tekrar

marco2000

Üye
ya kimse bizi duymuyormu şu megaupload dan in-di-re-miii-yyooooo--ruz...
sabahtan yazıyorum ilgilenen yok :(

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
kardeşim söledim ya ben sana dns ayarı yapınca giriyo aşağıda resimli anlatım var.

XP İÇİN:

1.) Denetim masası --> Ağ Bantılarına Tıklanır.

2.)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr.

3.)internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz.

4.) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya: 208.67.222.222 İkinci kutuya: 208.67.220.220 rakamları yazılır.

5.) Yerel ağ bağlantıları bölümüne tekrar geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde "Onar" diyoruz.

6.) Artık Dns sunucnuz değişmiş ve yasaklı siteye giere hale gelmiş oluyorsunuz.

VISTA VEYA 7 İÇİN

birde vista için olanda xp gibi yapabilirsin yani aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan yapıp 208.67.222.222 alttakinede 208.67.220.220 yazarsın eğer vista veya 7 kullanıyosan inşallah yardımcı olabilmişimdir. Bu arada bilgi alıntıdır

marco2000

Üye
tşk ben ultrasürf ile çözdüm şu an iniyor.

S4M!

Üye
Linkler Pert :S

marco2000

Üye
gerçekten sorun yok gibi emeği geçen alper ve tayyip'e çok teşekkürler... bu arada bende 4x3 yüklemek isterken linkteki sorun nedeniyle 5x4 yüklemiş oldum ama bunu daha beğendim ikonları küçük olunca çok sıkışık görünmüyor...

Üst Alt