alper kardeş valla dayanamayıp yükledim ve fw tamamen görsellik ve hız üzerine kurulmuş fw olmuş tam bana göre ama şu tam ekran kaldırma dosyası varsa buraya yada ilk sayfaya upload ette biz yaparız. 10 üzerinden 10 veriyorum kardeşim süper bi çalışma yapmışsın helal olsun ama şu TAM EKRAN işini bi çözersek...
güle güle kullan kardeşim, buyur tam ekran modunu iptal için gerekli minicik dosya burada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu atmadan önce aynı isimli dosyası silmeyi unutma, önce silip sonra bunu atmalısın. ayrıca ilk sayfayada ekleyeyim bunu haklısın

Valla yalan sölemiyorum 10 numara olmuş tamamiyle görsellik ve hız bence herkez denemeli.
bu arada ram 36,69'du ram blow yapınca 41,06 oldu![]()
ustam ben geldim denedim çok güzele benzio da şu mesaj okumayı kaldırdım menüde simgeler falan gözükt onları nasıl kaldırabilrim ya ??
alper kardeşim ben 4x3 menü ve normal menü,tam ekran menü olarak yaptım istersen upload edim ilk sayfaya koy şu an upload ediyorum istersen tabi ???
sevinirim kardeş, insanlara daha güzel şeyler sunmuş oluruz, ismini de ekleyerek teşekkürümüzü belirtir ve ilk sayfaya linkini ekleriz. tşk.ler

eline sağlık kardeş, bilgin ve iznin doğrultusunda 1.sayfaya ekledim. ELİNE KOLUNA YÜREĞİNE SAĞLIKeyvallah kardeşim ama biraz bekleticem şu an upload ediyo
--------------- Ekleme ---------------
4x3 NORMAL MENU
LINK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4x3 TAM EKRAN MENU
LINK: beklemede
tam ekran menü ile normal menü arasında ne fark var arkadaşlar ?
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca megaupload sitesi mahkeme tarafından yasaklanmıştır uyarısı geliyor...
4*5 tam ekran menüyü sabırsızlıkla bekliyoruz Alper üstadım.
alper kardeşim istersen onuda upload edim ama megaupload sorun veriyo heralde sizde görüyomu ???