06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

blacklabel22

Üye
Kardeş ben bu rom attıgımda su gibi şarjım gidiyordu , sende oluyor mu , şarj sıkıntısı yoksa bende tekrar atmayı düşünüyorum. ?

bende yüklü go launcher ile kullanıyorum su gibi gitme olayı yok hatta idareli gittiğini söyleyebilirim sen yalnızca 2g kullanma arka plan verilerini kapama gibi ayarları yaptın mı şarjı korumak için?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
sorunsuzca yükledim ancak telefonu açtığımda sürekli hwa settings durduruldu hatası alıyorum

hmm.ben karşılaşmadım öyle bir hatayla verdiğim kanelinde kurun belki düzelir

- - - Eklendi - - -

Hocam bu romu odin le yüklesek olurmu ?
rom md5 uzantılı custom rom değil cmw den yüklenir ancak

- - - Eklendi - - -

bunun yedeğini neden alamıyorum arkadaşlar cwm 5.0.2.7 hata veriyor
hafızar kartında ex alanı varmı ? veya yedekleme yapabilmek içni gerekli boş alan ?

- - - Eklendi - - -

rom enson haliyle baya bir iyileşmiş gio için en iyi rom budur derim tabi hwa settings hatası olmasa daha iyi olurdu buda karnelden kaynaklı karnel 3 bekliyoruz

bizde bekliyoruz karnel 3 ü biraz bekleyeceğiz ama çıkacak merak etmeyin her gün düzenlenıyorum ben takipteyim :oke:

- - - Eklendi - - -

Kardeş ben bu rom attıgımda su gibi şarjım gidiyordu , sende oluyor mu , şarj sıkıntısı yoksa bende tekrar atmayı düşünüyorum. ?
son versiyonda şarjda azda olsa iyileşmeler var arka planda çalışan dosya bırakmayın 3g yi kapatın şarjda etki görebilirsiniz ayrıca better battary programını kullan veya deep sleep

- - - Eklendi - - -

son versiyonda şarjda azda olsa iyileşmeler var arka planda çalışan dosya bırakmayın 3g yi kapatın şarjda etki görebilirsiniz ayrıca better battary programını kullan veya deep sleep

edöm75

edöm75

Üye
Arkadaşlar benim gio bir defa brick oldu 120 tl ye anakart degistirdim ve sonrasinda rama roma tövbe ettim ama bu romu görünce tövbemi geri aldim yükledim 1aydirda kullaniyorum gayette menmunum gercekten yukleme konusunda bilginiz varsa gio icin micize bir romdur bu rom tavsiye ederim
Şarj konusundada bir sikintim yok bunuda belirtmek istedim

altuns

Üye
ben şuan droid gio 3.1 kullanıyorum çok seri bi rom bunu yükledim onun yanında çok yavaş kalıyo kernel 3 ne zaman çıkcak eğer çıkarsa bunu yüklemeyi düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

bu romun sevmediğim yanı apollo müzik çalar file manager bide kilit ekranı bunları değiştirmenin imkanı varmı varsa buna geçmeyi düşünüyrum

korty

Üye
gerçekten kernel 3 beklentisindeyiz hiç haber yokmu

furkan781

Üye
Hocam rom kurar gibi kuruyoruz demişsin ama rom nedir nasıl kurulur bilmiyorum ve bunları hangi sırayla yüklememiz gerekiyo ona göre sıralayıp oraya önce bu sonra bunu kurun yazsanız, ingilizce terimlerinden pek bişey anlaşılmıyo teşekkürler.

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
şarjı su gibi gidiyor bunun, üstelik 3g de kapalı, gps neredeyse her zaman kapalı, sadece wifi açık, ekran parlaklığı da en düşük seviyelerde

yoyofurkan

Üye
bu romun swap destegi varmi

gkhngnc

Üye
şarjı su gibi gidiyor bunun, üstelik 3g de kapalı, gps neredeyse her zaman kapalı, sadece wifi açık, ekran parlaklığı da en düşük seviyelerde
marketten es task manager i indir widget olarak kullan şarj daha çok gider

SonSahne

Üye
CM7.2 Kullanıyordum önceden, ona göre daha az detay kullanılmış ayarlarda fakat daha yavaş olduğunu farkettim ne yazık ki, bazen oyunlarda ve mesajlaşma vb. şeylerde bile anlık donmalar ile karşılaşabiliyorum.

back-ir

back-ir

Üye
Selam;

Sadece kernel güncellemesi yapsam, sorun olurmu ? deneyen varmı?
Miracle v4 rom var şu an. Onun kerneli 2.6.35.7-px-based

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
marketten es task manager i indir widget olarak kullan şarj daha çok gider

bir ton şey de yaptım ama ben wifi ve 2g data bağlantısı sürekli açık kullanmak durumundayım, bu şekilde iphone tüm günü kurtarırken bu cihaz bu romla öğleni ancak görüyor, 2.3.6 orijinal almanya romunu yükledim, hız olarak aşırı derecede farklı çok daha iyi, şarj da şu ana kadar iyi gitti

gazisaltuk

Üye
Hala çıkmadı mı bu yeni kernel :ağlarım:

justblood

justblood

Üye
Beyler galaxy gio için önerebileceğiniz en iyi ve stabil rom hangi romdur ? ( kuzenin telefonuna yukleyeceğim sıkılmış orjinsl romdan romları yazarak yorumlarsanız sevinirim )

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni Yazılımı Büyük İhtimal Yarın Çıkacak
Yenilenmiş Karnelle Sunulacak Eleman Yazılımın Çok İyi Olduğunu Söylüyor Biraz Sabır :(

back-ir

back-ir

Üye
Sanırım birkaç eksik şeyle yayınlanmış ama tam olanı beklemek lazım.

ben bu linkte gördüm, erikcas diyor ki: (Beware: the april first edition misses DSP Manager, Apollo, Email and Exchange. If you want to have that, wait another day)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım birkaç eksik şeyle yayınlanmış ama tam olanı beklemek lazım.

ben bu linkte gördüm, erikcas diyor ki: (Beware: the april first edition misses DSP Manager, Apollo, Email and Exchange. If you want to have that, wait another day)

yazılım çıktı akşama dogru detayli bir bicimde sunacam şimdi yukluyorum bakalım artıları ve eksileri nelermiş

justblood

justblood

Üye
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar gio için iyi rom hangisi? Bu rom nasıl kasmalar filan var mı ?
simple gio cm 7 ve mmb ekibinin android 4.0 çok stabil hızlı yazılımlar buda güzel günlük kullanım için

- - - Eklendi - - -

Yeni Yazılım İlk Mesaja Eklendi...

edöm75

edöm75

Üye
en son güncelleme ile rom bitmiş arkadaşlar buromun en iyi hali 09-03-2013 Güncellemesi idi

- - - Eklendi - - -

tabii ki yenilikleri takip ediyoruz inşallah devamı gelir

Üst Alt