06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

gkhngnc

Üye
Kernel ne zaman gelecek admin haberin varmı ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Kernel ne zaman gelecek admin haberin varmı ?

kardesim kesin süre weremem fakat hergün birleştirmeler yapılıyo gerçekten karnel 3 çok ama çok zor 1 ay sonra her şey belli olur ama çok stabil çalisan ics yazılımı sunacam sadece ekipmanı beklıyorum

giomaster

Üye
biri bana kurulumu anlatsin

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
biri bana kurulumu anlatsin

kardeşim ilk mesajda yazıyor oraya bak

arkadaşlar çok stabil çalışan sorunsuz bi İCS yazılımıda var paylaşmamıda istermisiniz bu romdan çok daha beğeneceksiniz emin olun

53cc

53cc

Üye
Maclaw veya MMB ekibinin ki ise daha olgunlaşmadı

yilmazaga

Üye
Hocam dediğinizi yaptım orjinal haline getirdim teşekürler. Size başka bir sorum olacak başka ROM'ları ODİN ile yüklelebilirmiyiz ve gio da çalışan en iyi ROM hangisi ?

gkhngnc

Üye
kardeşim ilk mesajda yazıyor oraya bak

arkadaşlar çok stabil çalışan sorunsuz bi İCS yazılımıda var paylaşmamıda istermisiniz bu romdan çok daha beğeneceksiniz emin olun

paylasirsan iyi olur kardes

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Yazılım Cıktı İlerleyen Saatlerde Güncelleme Yapacam Yeni yazılım stabil çalısıyo bilginize..

- - - Eklendi - - -

yeni yazılım ilk sayfaya eklendi

gkhngnc

Üye
Yeni Yazılım Cıktı İlerleyen Saatlerde Güncelleme Yapacam Yeni yazılım stabil çalısıyo bilginize..

- - - Eklendi - - -

yeni yazılım ilk sayfaya eklendi

yani oyunlardaki donma kalktımı ?

- - - Eklendi - - -

görev yöneticisi gelmeli bence

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yani oyunlardaki donma kalktımı ?

- - - Eklendi - - -

görev yöneticisi gelmeli bence

görev yöneticisi var zaten orta tuşa uzun bas çıkar sağa sola sürükle ayrıca GB deki gibi görev yönetisini tavsiye etmem tass killer kullan ve arka plan sınırını 4 yap görev yöneticisine gerek kalmaz oyun denemedim ama menü için performans artmış o kesin

gkhngnc

Üye
görev yöneticisi var zaten orta tuşa uzun bas çıkar sağa sola sürükle ayrıca GB deki gibi görev yönetisini tavsiye etmem tass killer kullan ve arka plan sınırını 4 yap görev yöneticisine gerek kalmaz oyun denemedim ama menü için performans artmış o kesin

bi oyun atsanda denesen keşke cok iyi olur eger oyun performansi duzelmisse yukleyim tekrar bunu bu arada ilgilendigin icin tesekkurler kardes

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
bi oyun atsanda denesen keşke cok iyi olur eger oyun performansi duzelmisse yukleyim tekrar bunu bu arada ilgilendigin icin tesekkurler kardes

bi kaç oyun denedim sıkıntı olmadı rahat oynadım marketten indirdim
yeni karnelin çıkmasına az kaldı :)

blacklabel22

Üye
sorunsuzca yükledim ancak telefonu açtığımda sürekli hwa settings durduruldu hatası alıyorum

midosx7

Üye
teşekkürler telefonuçuyor

ibrahim19031997

Üye
Hocam bu romu odin le yüklesek olurmu ?

mikado06

Üye
bunun yedeğini neden alamıyorum arkadaşlar cwm 5.0.2.7 hata veriyor

edöm75

edöm75

Üye
rom enson haliyle baya bir iyileşmiş gio için en iyi rom budur derim tabi hwa settings hatası olmasa daha iyi olurdu buda karnelden kaynaklı karnel 3 bekliyoruz

kabanas154

Üye
rom enson haliyle baya bir iyileşmiş gio için en iyi rom budur derim tabi hwa settings hatası olmasa daha iyi olurdu buda karnelden kaynaklı karnel 3 bekliyoruz

Kardeş ben bu rom attıgımda su gibi şarjım gidiyordu , sende oluyor mu , şarj sıkıntısı yoksa bende tekrar atmayı düşünüyorum. ?

Üst Alt