Round-Saturn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kernel hala 2.35.x ve hala kötü ve stabil olmayan bir rom.
aynen konuyu açan kardeşim 3x kernelini aslında arco ile ivendor yaptı yani galaxy w ve s+ için ki bu adamlar 1 senede yaptı ve bana kernel yapıldı hala 4.1.2den üst rom yok ve 4.1.2de kamera çalışmıyor arco çok yavaş kernelde 1 en fazla 2 aya portlanmış ve telefon uçuyor bir vaziyette olur kernel çok önemli bir faktör özellikle donanımı çok iyi kullanıyor neyse 4.2.2 hayırlı olsun bizim için yok bi gidişle de arconun dediğine göre 3 aya zor o yüzden mecburen 4.0.4 kullanıyorum ama telefon abi acayip stabil gata vice city temple run 2 sunway surface hepsi hiç kasmadan oynanabiliyor birde bravie engine 2 portlanmış onu yükledim ekran on numara oldu gio için varsa araştır kur avsiye ederim neyse hadi iyi forumlardostum kod sitesini hiç takip etmıyorsun galiba karnel 3 ü portlamak öyle kolay iş değil içinde bi sürü driver var bunların uyulması lazım erikcas bile karnel 3 ün uğraştıracağını söylüyor ayrıca android 4.2.2 daha yeni çıktı ona rağmen bile çoğu şey çalışıyor ama sana rom beğendirmek kolay değil biliyorum sen bnc ne devam et bu rom sana göre değil
aynen konuyu açan kardeşim 3x kernelini aslında arco ile ivendor yaptı yani galaxy w ve s+ için ki bu adamlar 1 senede yaptı ve bana kernel yapıldı hala 4.1.2den üst rom yok ve 4.1.2de kamera çalışmıyor arco çok yavaş kernelde 1 en fazla 2 aya portlanmış ve telefon uçuyor bir vaziyette olur kernel çok önemli bir faktör özellikle donanımı çok iyi kullanıyor neyse 4.2.2 hayırlı olsun bizim için yok bi gidişle de arconun dediğine göre 3 aya zor o yüzden mecburen 4.0.4 kullanıyorum ama telefon abi acayip stabil gata vice city temple run 2 sunway surface hepsi hiç kasmadan oynanabiliyor birde bravie engine 2 portlanmış onu yükledim ekran on numara oldu gio için varsa araştır kur avsiye ederim neyse hadi iyi forumlar
Round-Saturn gelişmeleri takip ettiğin için teşekkürlerbu son paylaştığın romda şarj durumu nasıl bilgisi olan var mı acaba? ilkine göre gelişme varsa ben buna geçmek istiyorum.
arkadaşlar ben romu atarken şunları yaptım CMV YE girdim wipe cache partition na tıkladım sonra girdim romu yükledim sonra wipe data/factory resete tıkladım kapattım açtım telefon galaxy gio yazısında kaldı ne yapabilirim acill yardım(
yok oluşturmadım nasıl oluşuyo ki ex4 alanı?hafıza kartına ex4 alanı olusturdun mu ?
yok oluşturmadım nasıl oluşuyo ki ex4 alanı?
- - - Eklendi - - -
birde odin telefonu görmüyor yeşil yanmıyor nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için çok teşekkürler
- - - Eklendi - - -
windows8 kullaniyordum driverlerini buldumda gordu twlefonu odin bende tekrar orjinal romunu yukledimde bunu yuklemeyi cok istiyorum
çok tesekkurler Allah razı olsun :-)
- - - Eklendi - - -
peki telefonun hard brick olma ihtimali var mı ? :-[
o kadar rom atttım hiç bişey olmadı sanmıyorum brick olacağını
panoramikte sorun olmaması lazımelinize sağlıkkolayca kurdum ama yanlız panoramik çekimi beceremedim
Arkadaşlar ben cm 7.2 rc3 kAng yüklemiştim ama Sım karta numara kaydedimiyoduk birde hafıza sorunu vardı s2e patcha ragmen bir türlü çalışmadı bundada bu tip sorunlar varmı
çalişmiyan bide sanirim radio eklemelisiniz
bu rom sd karta kuruluyo galiba o zaman sd karti devre dışı birakmadan cikarirsak sistem coker mi
Ya hocam mesajlaşma hata veriyor WTF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?