06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

mel1h45

Üye
Galaxy mini 2 ye olur mu ?

ugur1000

Üye
Tipo ayrıca Gio dan 50 kat iyide değilmiş

Şöyle bir göz attım ram 512 işlemci cortex a5 bunun dışında cokta bir fark yok.

mecaz anlam denen birşey var

- - - Eklendi - - -

zaten onlar gio ya fark atan farklar

Sarangni

Üye
Mecaz yapmış olabilirsiniz ama mecazın da bir sınırı var Öyle bir bahsettiniz ki cift çekirdekli cortex a9 cihaz sandım Bir de baktım hiç alakası yok. Düşük donanımlı firmaların çoğunun JB alacak diyerek ürettikleri orta seviye cortex a5 işlemcili bir cihaz çıktı.

Resmi JB çıkar Developer dan birisi el atar da CM10.1 yaparsa Giodan daha stabil olur orası da kesin.

gio5660

Üye
arkadasla gio ya kernel yukliyecem dosyayi indirdim fakat nasil yuklenicek bu.cwm recovery den rom yukler gibimi?

ya abi ben okudum tüm sayfaları korktum biraz telefonda gio sorun falan olurmu? batarya şişmiş birinn bu forumda deil batarya bendede şişer mi? ve bataryayı sömürme durumu varmış o çözülürmü? eski android sürümümü geri nasıl yüklerim? uygulamalarım ve google play storedeki e-posta gidermi?telefon açılırken cyanogenmod yazısı takılı kalıyomuş ve ek bişiler indirmem lazımmış onları nasıl yapcam? kusura bakma çok sordum ben biraz korkuyomda

ya abi ben korkuyom birkaç sorum olcak eski sürümü nasıl geri yüklicem? uygulamalarım ve google play store hesabım gider mi? bataryayı sömürüp şişirirmi? bunu nasıl yüklicem? kamera çalışıyomu? açılırken cyanogenmod da kalıyomuş nasıl halletcem kısacası tüm soruların cevaplarını bekliyorum

granchio

Üye
granchio dan ufak bir tiyo galaxymini kullanıcılıarı youtube yada internetten video izlerken tam ekran yada play tusları yok bunun cozumu galaxymini 2013.01.26 tarihli romun sadece framework-res apk dosyasını değistirmek oda yukarıda arkadaşın verdiği 02.05 tarihli romu indirip sadace icindeki framework-res apk dosyasını alıp 01.26 tarihli romunkiyle değistirmek.Ben öyle yaptım ve cok iyi sonuc aldım artık internetten izlediğim videoları geri sabiliyorum tam ekran yapıyorum.Kurulumu anlatmama gerek yok sanırım zaten biliyorsunuzdur

iyi de abi ben korkuyom bi video çekip koysan olmazmı ona göre yükliycemde ayrıca telefonuma zarar verirmi

ugur1000

Üye

galaxy gio için stabil oluyosa buna harbi olur ama xda da bişy yok custom rom bile yok hem zaten çift çekirdekli değil ama f/p telefonu giodan kat kat iyi zaten cpu ve gpu benchmarkarını karşılaştırırsanız farkı görürsünüz deadzone bile kasmadan çalıştırıyor ics ile gelyor telefon ona rağmen kasmıyor gio ne gb sony verse verirdi jb ama ramdan galiba xperia sola ya bile ramdan dolayı jb vermedi ama geliştiricileri var bizim yok xda bise bakmiy

Konu Sahibi
gio master korkmana gerek yok 250 defa rom attım bişey olmadı düzgün yukler sıkıntı olmaz

53cc

Üye
Konu XDA da kilit durumda :rolleyes:

Konu Sahibi
beyler android
4.2.2 çıktı akşam konuyu güncelleyecem

Peki şimdi paylaşacağın sürümde yeni kernel ve dolayısıyla şarj sorunu halledilmiş halde mi?

Konu Sahibi
Konu İçeriği Güncellendi Dosyalar Eklendi

ugur1000

Üye
gio master korkmana gerek yok 250 defa rom attım bişey olmadı düzgün yukler sıkıntı olmaz

bi soru soracağım rom atmadan önce nasıl yedekleyebiliriz alakasız ama xperia tipo için cm 10 buldumda kurmadan önce yedeklemek istiyorum stok rom bile zor bulunuyor ?

53cc

Üye
Kernel hala 2.35.x ve hala kötü ve stabil olmayan bir rom.