OnePlus 5 Kullanıcı Kulübü | Ana Konu | İnceleme | Teknik Destek

Sponsorlu Bağlantılar

06 girdap 66

Üye
Konu ve verdiğiniz emekler için çok teşekkürler,benim cihaz da bir kaç güne kalmaz gelicek,buarada bende konuyu incelemeye başladım,daha birinci sahifedeyim,Supersu veya Magisk dosyalarına ulaşamadım,bu dosyaları GoogleDriver a yüklerseniz çok sevinicem,teşekkürler.
dosyası

• Beğen
Tepkiler: zemmer

zemmer

zemmer

Üye
franco kernel olayınıda bir el atın,nasıl yüklücez resimli bir şekilde anlatırsanız iyi olur @Buğra hocam.
listeye benide ekleyiniz takipdeğim.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

06 girdap 66

Üye

root dosyalarına burdan bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve zemmer

technogamer2345

Üye
Bu arada aklıma geldi. OTG kablosuyla SD Card takılabiliyor. En azından ufak tefek fotoğraflar, videolar orada depolanır olmaz mı? Güzel kaliteli bi OTG alınırsa, maksimum hız ve performans olur. Çoklu girişide varsa şarjda edilir, USB ile farklı aygıtlarda bağlanır. Söz konusu Xiaomi Mi6 olsa daha da zor. Kulaklıkta USB-C'den çalışıyor. Xiaomi çok büyük hata etti.

• Beğen

06 girdap 66

Üye
Xiaomi arayüzü hoşumu gidiyor one plus 3 3t çıktı buna çıkmadı

• Beğen

technogamer2345

Üye
İnternette video gordum 5 dkdan fazla suyun altinda duruyordu tertemiz calisiyor acaba su gecirmezlikmi var :D

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
xedgo

xedgo

Üye
kesin bir sonuç yok ama şuan görüntüler öyle

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İnternette video gordum 5 dkdan fazla suyun altinda duruyordu tertemiz calisiyor acaba su gecirmezlikmi var :D

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Su geçirmezlik yok dayanıklılık yok. Ama dayanıyor işte zorlamamak lazım :)

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
keşke şu oneplus 5 türkiyedede satsa genelde herkeste samsung görüyorum bu iyi cihazlar ne zaman gelir bilinmez

technogamer2345

Üye
Hocam belirtilmemiş ama bir sürü video izliyorum sıkıntı yok GM6'da falan bariz hemen telefon deliriyordu 5 10 saniyede mesela. Ama bu bildiğin sapasağlam. Adamın biri duşa falan sokuyordu sorun yok. Hoparlör, kamera, parmak izi okuyucu falan on numara çalışıyor.

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
bu cihazda jelly efect sıkıntı var ekran tersten takıldıgına dair bir forumda kullanıcılar çogunlukla bu sıkıntıyla hengame içindeler herkes sorup ona göre karar vermeye çalışıyor bana göre bu cihazı yapacam diye bilmeden bir sıkıntıya yol açmış firma gerçektende kaş yapayım derken göz çıkarmış.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
bu cihazda jelly efect sıkıntı var ekran tersten takıldıgına dair bir forumda kullanıcılar çogunlukla bu sıkıntıyla hengame içindeler herkes sorup ona göre karar vermeye çalışıyor bana göre bu cihazı yapacam diye bilmeden bir sıkıntıya yol açmış firma gerçektende kaş yapayım derken göz çıkarmış.
Öyle bir dert yok aslında insanlar çok kafaya takıyor :)
Ben hiç fark etmiyorum biraz takıntılı kişiler fark eder bunu çok çok dikkatli ve ağır çekim bakarsanız görürsünüz

technogamer2345

Üye
Vİdeolarda bildiğin deniz dalgası gibi görünüyor hocam bence kalpten bişeyler söyleyin gerçi takıntılıyım ben. Bu arada birde güncellemeyle onu düzelttiler diye duydum

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vİdeolarda bildiğin deniz dalgası gibi görünüyor hocam bence kalpten bişeyler söyleyin gerçi takıntılıyım ben. Bu arada birde güncellemeyle onu düzelttiler diye duydum
O videolar kaç fps ile ağır çekim çekiliyor biliyorsunuz değil mi ? :)
Cihazda hiç bir sorun sıkıntı yok. Eğer çok çok pinpirikli takıntılı birisi iseniz Samsung alın geçin ben takıntılı titiz kişilere yabancı markaları bilerek tavsiye etmiyorum :)
Benim için markası garantisi önemli değil. Ben donanıma performansa bakarım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lazye

technogamer2345

Üye
Ağır çekim değildi ama hocam bence takıntıyla alakası yok dalga dalga geçiyor hep ekran ben boşuna demiyorum rom falan atın deneyin diye yazılımsalmı değilmi belli değil donanımsalsa o kesin ekran ters takılmıştır :ehe

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Ağır çekim değildi ama hocam bence takıntıyla alakası yok dalga dalga geçiyor hep ekran ben boşuna demiyorum rom falan atın deneyin diye yazılımsalmı değilmi belli değil donanımsalsa o kesin ekran ters takılmıştır :ehe
Bende sorun yok. kaç haftadır kullanıyorum cihazı :)

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Öyle bir dert yok aslında insanlar çok kafaya takıyor :)
Ben hiç fark etmiyorum biraz takıntılı kişiler fark eder bunu çok çok dikkatli ve ağır çekim bakarsanız görürsünüz
dostum ekranı firma ters takmış birde utanmadan kullanıcılara gözünüz bozuk demiş bu arada romla felan düzelme felan yok bildigin ekranı tersten takmış cahil firma bence mi6 daha iyi ois bile yok bu cihazda benim görüşüm bu cihaza para verip sıkıntı yaşıyacagıma sıkıntı çıkarmayan cihaz alırım şu dönemde zaten yavaş bir cihaz yok benim görüşüm bu yanlış algılanmasın lütfen kullanıcılara saygısızlık asla etmem ben kendi istek ve görüşüm söyledim çok takıntı yapan biriyseniz egri oturup dogru düşünün ona göre karar verin şu zaman cihaz kolay kolay alınmıyor iyi forumlar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Tercih meselesi ben zorla alın demiyorum. Ben memnunum harika cihaz bende sorun yok :)

• Beğen
Tepkiler: Bysnbad

Üst Alt