Listeye ekledimlisteye benide ekleyin
hayırlı uğurlu olsunDenemeye gerek yok ki daha önce rom kullandıysanız aynı romlar sonuçta sadece farklı cihazda kullanıyor olacaksınız06 girdap ROM denerisin?
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

OnePlus 5 Root Nasıl Atılır ? How to Root OnePlus 5 ?
OnePlus 5 root atabilmek için öncelikle cihazınızda TWRP Recovery dosyası ve daha önce yukarıdaki TWRP yükleme adımında verdiğim Supersu veya Magisk dosyalarının cihazınızda bulunması gerekiyor. Eğer bunlar varsa cihazınızda cihazınızı tamamen kapatın. "Ses Kısma + Güç" butonlarına aynı anda basılı tutun ve OnePlus 5 TWRP Recovery menüsünü çalıştırın. Daha sonra Install veya Yükle kısmından daha önceden cihazınıza attığınız Supersu.zip veya Magisk dosyalarından bir tanesini seçerek yükleyin ve cihazınızı yeniden başlatın.
Olabildiğince basit anlatmaya çalıştım. İlk defa bu işleri yapacak birisine anlatıyor gibi yazdım. Aslında oldukça basit fakat ilk defa atan birisi için zor ve karmaşık gelebiliyor. Sonuçta her cihaza root atma yöntemleri farklı oluyor.Root kısmı eskiden samsunglarda daha kolaydı.Türkçe videosu yok mu root yapmanın.Tabakhaneye yetiştirir gibi videolardan hiç birşey anlaşılmıyor.
Kap siparişi vermiştiniz geldiyse paylaşabilir misinz görüntülerini?Olabildiğince basit anlatmaya çalıştım. İlk defa bu işleri yapacak birisine anlatıyor gibi yazdım. Aslında oldukça basit fakat ilk defa atan birisi için zor ve karmaşık gelebiliyor. Sonuçta her cihaza root atma yöntemleri farklı oluyor.
Yaklaşık 15 günde elime geçti kılıf. Bugün gelmiş eve kılıf. Şuan çalışıyorum akşam eve gidince fotoğraf atacağımKap siparişi vermiştiniz geldiyse paylaşabilir misinz görüntülerini?
Root lazım olan uygulama kullanıyorsanız rootlu kullanın elbetteSizce cihazı rootlu mu kullanmak daha iyi..

Hayirli olsun guzel gozukuyor umarim cihaza zarar vermiyordur dikkat edin arada cikarip bakin.Yaklaşık 15 günde kılıf geldi 6 dolara aldım ince sert plastik gayet kaliteli ve güzel