Ben ışıkları kapalı tutuyorum az yanıyor en azından hiç yanmasın çok az da olsa pile de faydası olur.Tekrar baktımda jelly o kadarda yokmuş. Tek problem bence ana menü tuşunun yanındaki tuşların ışığının çok az yanması. Tam Iphone kafası olmuş bence. Yanlış yapmışlar. Tabii birde sdcard yuvası yok.
Ben ışıkları kapalı tutuyorum az yanıyor en azından hiç yanmasın çok az da olsa pile de faydası olur.
64GB bana yetiyor bir hayli depolama olarak ihtiyacım olmuyor pek

Hayır. No limit rom zaten stock rom üzerine yapılmış bir rom stock editKamera performansında eskilme yapmasın hocam bu? İnşallah öyle bişey olmamıştır. Bence kendi ROM'unda kalmak daha akıllıca. Bu telefona ilerde çok ROM çıkacak.

Hayır. No limit rom zaten stock rom üzerine yapılmış bir rom stock edit
Zaten tüm romlar çıktı şuanda. Çıkmayan yok gibi bir şey
Deneyip tarafını seçebilirsinPeki telefonda herşeyi ayarlayabileceğimiz, donanımsal customuzation'lar bile içeren bi ROM var mı? Veya şuan bu telefon için en iyi ROM hangisi? Resurrection ve Cyanogenmod'da illa ki vardır zaten.

Aradaki pil kopukluğunun sebebini öğrenebilir miyim kullandığınız romdan mı kaynaklı yoksa mod falan mı yüklediniz o arada normalde pil grafiğinin öyle olmaması gerek ama attığınız her fotoda aynı kopukluk varDeneyip tarafını seçebilirsin
Bu arada No limit Rom v3.1 ve franco kernel r6 son sürüm ile sonuç bu şekilde
- 2 day
- %90 WiFi %10 Mobile Network
- %30 Brightness
- Whatsapp, Browser, İnstagram, Twitch, Youtube
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gece telefonu kapatıyorum sabah açıyorumAradaki pil kopukluğunun sebebini öğrenebilir miyim kullandığınız romdan mı kaynaklı yoksa mod falan mı yüklediniz o arada normalde pil grafiğinin öyle olmaması gerek ama attığınız her fotoda aynı kopukluk var

No limit stok base üzerine aroma kurulum.varBu ROM telefonda ne tür değişiklikler yaptı peki

No limit stok base üzerine aroma kurulum.var
Kurarken özelleştirme seçip yapabiliyorsunuz
Op5 gibi bir cihaza rom gerekmiyor normal kullanıcı için![]()
Oda harika cihaz tercih meselesiAlırsam kurmam zaten. Zte Nubia Z17 hakkında düşünüyorsun?

Oda harika cihaz tercih meselesi![]()
Zte nubia serisi ülkemize gelmiyor.Ne farkları var peki o telefon gelmeyecek sanırım popüler değil fazla Xiaomi bile anca anca aksesuarları filan geldi, hadi Oneplus'da popüler ama bu telefon Türkiye'ye gelmez (Yurtdışından getirenler gördüm)
op5 en iyisi aralarında her yönden.