Final böyle ise beta bundan daha iyi soyleyım bunları amacı insanların seslerini kesmekFinali çıkarmak için acele ettiler herhalde
Guncelleme gelenler 1 hafta bence yuklemesinler suan cok şikayet var güncellemeyle ilgili stamine gitti cok şarj yiyor telefon diyorlar yavaşlama olmuş pek değişen birsey olmamışBekleyip göreceğiz artık hafıza olayı pasif durumdaymış ilerde başka bir güncelleme ile açılmayacaksa bence hiç konmazdı stamina mod yok ama şimdiye kadar okuduğum yorumlarda pilin iyi gittiğini söylüyorlar ama geri gelecektir stamina ısınma azalmış okuduğum kadarıyla
Guncelleme gelenler 1 hafta bence yuklemesinler suan cok şikayet var güncellemeyle ilgili stamine gitti cok şarj yiyor telefon diyorlar yavaşlama olmuş pek değişen birsey olmamış
ama ben z5 in güncellemelerle daha iyi konuma geleceğine hala inanıyorumBen 1 yada 2 kişinin yorumuna bakmıyorum diyelim 10 kişi yorum yapmış 8 olumsuz ise bir sorun vardır benceBen başka forumlarda sağlam kişilerin yorumlarına dayanarak söyledim yoksa her güncellemede kötü yorum yapanlar olacaktır asla herkesi memnun edemezsiniz bu olay böyledirama ben z5 in güncellemelerle daha iyi konuma geleceğine hala inanıyorum
buna 5 ay bekledik bir 5 ay daha guncelleme gelmesini beklerizNeden böyle yaptılar bilmiyorum stabil hale getiremediler heralde. Bir kaç aya düzeltirler diye umuyorum
Şarj sorun olmaz heralde yeni olduğu için bi kaç şarja düzelir bi soru yoksa yazılımda.
Bazı yerde cok yorum okudum beta ile bu farklı olmuş beta da olan bazı ayarlar ve hafıza olayı finalde yokNeden böyle yaptılar bilmiyorum stabil hale getiremediler heralde. Bir kaç aya düzeltirler diye umuyorum
Şarj sorun olmaz heralde yeni olduğu için bi kaç şarja düzelir bi soru yoksa yazılımda.
bende kullanmıyorum ve test ettim stamina açıkken 70 pil kaldığında 1.45-1.50 ekran süresiStamina işime gelmiyor hiç kullanmıyorum ben daha çok şarjımı yiyor sorun bende mi bilmem
Geçen Yalova'ya giderken birinin elinde gördüm Z5c Z5 sandım bir an. Siyah olan feci asil duruyor bro. Bence al ama sen bilirsin. Yeni bi seri (X serisi yani) gelirse kışa doğru ne kadar iyi olur onlar bilemem.Z5 compact alam mı?
Yeni gelecek beklenen F/P cihazı var mı kaliteli?
1.5-2 arası takılabilirim. Ne ka ucuz o ka iyi tabi.
Geçen Yalova'ya giderken birinin elinde gördüm Z5c Z5 sandım bir an. Siyah olan feci asil duruyor bro. Bence al ama sen bilirsin. Yeni bi seri (X serisi yani) gelirse kışa doğru ne kadar iyi olur onlar bilemem.
nisan ayında bir güncelleme ile stamina geri gelecekmiş bence nisanda sony x serisinde bulunan arayüzü diğer cihazlara da verecek sanırım bizim z3 inşallah android n yi de görürX gelse de ucuz gelmiyor ki. 700€ civarında çıkmadı mı? Compact hakkında kötü yorum var mı, kasa açıklığı gibi?
Nexus geleydi hemen alırdım da...
Aslında S820'li bişi almak lazım da şu an biraz acil gibi oldu.
Bu arada 6.0'ın üstüne 6.0.1 eklemek o kadar da zor bir iş değil ki 6.0.1'de geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir sürüm de değil. Neredeyse ilk m'nin hemen arkasına geldi. Saçmalık yani 6.0 ile gelmesi.