Haber Sony Xperia Z5, Z3+ (Z4) ve Z4 Tablet için global Marshmallow dağıtımı başladı!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Finali çıkarmak için acele ettiler herhalde

smh60

smh60

Üye
Bekleyip göreceğiz artık hafıza olayı pasif durumdaymış ilerde başka bir güncelleme ile açılmayacaksa bence hiç konmazdı stamina mod yok ama şimdiye kadar okuduğum yorumlarda pilin iyi gittiğini söylüyorlar ama geri gelecektir stamina ısınma azalmış okuduğum kadarıyla

phasan

phasan

Üye
Bekleyip göreceğiz artık hafıza olayı pasif durumdaymış ilerde başka bir güncelleme ile açılmayacaksa bence hiç konmazdı stamina mod yok ama şimdiye kadar okuduğum yorumlarda pilin iyi gittiğini söylüyorlar ama geri gelecektir stamina ısınma azalmış okuduğum kadarıyla
Guncelleme gelenler 1 hafta bence yuklemesinler suan cok şikayet var güncellemeyle ilgili stamine gitti cok şarj yiyor telefon diyorlar yavaşlama olmuş pek değişen birsey olmamış

smh60

smh60

Üye
Guncelleme gelenler 1 hafta bence yuklemesinler suan cok şikayet var güncellemeyle ilgili stamine gitti cok şarj yiyor telefon diyorlar yavaşlama olmuş pek değişen birsey olmamış

Ben başka forumlarda sağlam kişilerin yorumlarına dayanarak söyledim yoksa her güncellemede kötü yorum yapanlar olacaktır asla herkesi memnun edemezsiniz bu olay böyledir :) ama ben z5 in güncellemelerle daha iyi konuma geleceğine hala inanıyorum

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar telefon z3+ ve 6.0 a gunceledikten sonra inanilmaz sarj yiyo cihaz,su gibi akip gidiyo,duzelmesi umuduyla bekleyecez galiba yorumlardan birtanesi şarj şikayetçi
Ben başka forumlarda sağlam kişilerin yorumlarına dayanarak söyledim yoksa her güncellemede kötü yorum yapanlar olacaktır asla herkesi memnun edemezsiniz bu olay böyledir :) ama ben z5 in güncellemelerle daha iyi konuma geleceğine hala inanıyorum
Ben 1 yada 2 kişinin yorumuna bakmıyorum diyelim 10 kişi yorum yapmış 8 olumsuz ise bir sorun vardır bence

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Neden böyle yaptılar bilmiyorum stabil hale getiremediler heralde. Bir kaç aya düzeltirler diye umuyorum :)
Şarj sorun olmaz heralde yeni olduğu için bi kaç şarja düzelir bi soru yoksa yazılımda.

phasan

phasan

Üye
Neden böyle yaptılar bilmiyorum stabil hale getiremediler heralde. Bir kaç aya düzeltirler diye umuyorum :)
Şarj sorun olmaz heralde yeni olduğu için bi kaç şarja düzelir bi soru yoksa yazılımda.
buna 5 ay bekledik bir 5 ay daha guncelleme gelmesini bekleriz
Bazı yerde cok yorum okudum beta ile bu farklı olmuş beta da olan bazı ayarlar ve hafıza olayı finalde yok

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Z5P için beklemedeyiz

phasan

phasan

Üye
Kücük bir guncelleme olsada Sony m4 agua guncelleme geldi ama bu guncelleme Android 6 degil

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Tanıtımda yayınladılar, konuya ekliyorum

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Murat Alper

Murat Alper

Üye
android marsmallow yüklü sony'ler için ikon ve saat widgetları
ikon paketi :
xperia x ikon paketi :
saat widgeti :

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Stamina işime gelmiyor hiç kullanmıyorum ben daha çok şarjımı yiyor sorun bende mi bilmem

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
Buğra

Buğra

Admin
Stamina işime gelmiyor hiç kullanmıyorum ben daha çok şarjımı yiyor sorun bende mi bilmem
bende kullanmıyorum ve test ettim stamina açıkken 70 pil kaldığında 1.45-1.50 ekran süresi

stamina kapalıyken 70 pilde 2.10-2.15 ekran süresi elde ediyorum

yani kullanımda hissediyorum stamina kapalı pil daha iyi

Invoke

Invoke

Üye
Kim demiş Marshmallow sorunlu genel olarak? Gayet kararlı marshmallow. Lollipop'un düzeltilmişi.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bi tek ben mi kullanıyorum Stamina modu :D
Bende açıkken şarj iyi dayanıyor valla. Özellikle ekranı kitlediğim an pil azalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
Invoke

Invoke

Üye
Z5 compact alam mı?
Yeni gelecek beklenen F/P cihazı var mı kaliteli?
1.5-2 arası takılabilirim. Ne ka ucuz o ka iyi tabi.
z5C hakkında okuduğunuz kötü yorumları yazar mısınız?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Z5 compact alam mı?
Yeni gelecek beklenen F/P cihazı var mı kaliteli?
1.5-2 arası takılabilirim. Ne ka ucuz o ka iyi tabi.
Geçen Yalova'ya giderken birinin elinde gördüm Z5c Z5 sandım bir an. Siyah olan feci asil duruyor bro. Bence al ama sen bilirsin. Yeni bi seri (X serisi yani) gelirse kışa doğru ne kadar iyi olur onlar bilemem.

Invoke

Invoke

Üye
Geçen Yalova'ya giderken birinin elinde gördüm Z5c Z5 sandım bir an. Siyah olan feci asil duruyor bro. Bence al ama sen bilirsin. Yeni bi seri (X serisi yani) gelirse kışa doğru ne kadar iyi olur onlar bilemem.

X gelse de ucuz gelmiyor ki. 700€ civarında çıkmadı mı? Compact hakkında kötü yorum var mı, kasa açıklığı gibi?
Nexus geleydi hemen alırdım da...
Aslında S820'li bişi almak lazım da şu an biraz acil gibi oldu.
Bu arada 6.0'ın üstüne 6.0.1 eklemek o kadar da zor bir iş değil ki 6.0.1'de geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir sürüm de değil. Neredeyse ilk m'nin hemen arkasına geldi. Saçmalık yani 6.0 ile gelmesi.

Buğra

Buğra

Admin
X gelse de ucuz gelmiyor ki. 700€ civarında çıkmadı mı? Compact hakkında kötü yorum var mı, kasa açıklığı gibi?
Nexus geleydi hemen alırdım da...
Aslında S820'li bişi almak lazım da şu an biraz acil gibi oldu.
Bu arada 6.0'ın üstüne 6.0.1 eklemek o kadar da zor bir iş değil ki 6.0.1'de geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir sürüm de değil. Neredeyse ilk m'nin hemen arkasına geldi. Saçmalık yani 6.0 ile gelmesi.
nisan ayında bir güncelleme ile stamina geri gelecekmiş bence nisanda sony x serisinde bulunan arayüzü diğer cihazlara da verecek sanırım bizim z3 inşallah android n yi de görür :ehe

Üst Alt