serdar_gs
Üye
stamine modern nasıl bilmediğim için yorum yapmayacamEvet oyle kusura bakmayın telin yazı ayarlama özelliği bazen yanlış yazıyor

stamine modern nasıl bilmediğim için yorum yapmayacamEvet oyle kusura bakmayın telin yazı ayarlama özelliği bazen yanlış yazıyor

Stamine modstamine modern nasıl bilmediğim için yorum yapmayacam![]()
Ben kesin benziyor demedim kiPek benzerlik göremedim ama
Düşüş anlamında mı artış anlamında mı?dün güncelleme yaptım şuan 16.2 saat batarya kullanımı tahmini kullanım süreside 16 saat veriyor (Ekran aydınlatmasını hiç bir zaman kısmam) batarya kullanımı açısından bariz farklar var.
Hiç bir optimasyon ayarları yapılmadan %15-25 arasında artış var.Düşüş anlamında mı artış anlamında mı?
Artış yok düşüş varHiç bir optimasyon ayarları yapılmadan %15-25 arasında artış var.
ama fazla fark yok. Lolipopta 20-24 saat kullanımda 3-4 saat ekran süresi alıyordum ben aynı ayarlar ile marshmallowda ortalama 20-24 saat kullanımda 2-3 saat ekran oranına düştüm. Hala deniyorum. Şarj etme süresi daha çabuk gibime geldi.Çabuk işe seytan karışırYiyim boyle guncellemeyi arkadasin telefonunu 2 gün önce Lg Bridge üzerinden güncelledik telefon bozuldu. 2 saattir telefon sarjda ve telefonun sarji %5 telefonu şarj ettiğimizde ise 20 dakika icinde tüm şarjı boşalıyor
Sorun sizde. Benim telefon çok çabuk şarj oluyor ve kullanımda lolipoptan kötü olasada o kadar çabuk bitmiyor.Yiyim boyle guncellemeyi arkadasin telefonunu 2 gün önce Lg Bridge üzerinden güncelledik telefon bozuldu. 2 saattir telefon sarjda ve telefonun sarji %5 telefonu şarj ettiğimizde ise 20 dakika icinde tüm şarjı boşalıyor