Haber LG G4 İçin Android 6.0 Marshmallow Güncelleme Dağıtımı Türkiye'de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 İçin Android 6.0 Marshmallow Güncelleme Dağıtımı Türkiye'de Başladı

LG'nin G serisine ait son cihaz olan LG G4'e dağıtımı bir süre önce başlayan Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Türkiye kullanıcılarına da ulaştı

LG'nin Nisan ayında deri ve normal kapak versiyonları ile tanıttığı ve ülkemizde de dünyanın bazı bölgeleri ile aynı anda lansmanını yaptığı G4 modeli cihaz tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de fena olmayan satış rakamları yakalamıştı

LG G2 modelinden bu yana aynı tasarım dilini geliştiren firma G4 modeli ile özellikle kamera konusunda büyük bir adım atmış ve şu anda piyasada bulunan en iyi kameralardan birine sahip olmuştu. Deri kapağı ile de önemli bir farklılık yaratan G4'ün sahibi LG firması en büyük eksisini çabuk telefi ediyor.

Bildiğini gibi "LG iyidir hoştur ama güncelleme geç gelir" anlayışını adeta yıkacak düzeyde Türkiye kullanıcıları içinAndroid 6.0 Marshmallow güncellemesini dağıtmaya başlayan firma kullanıcılarını bu konuda sevindirecek

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Helal olsun millet aosp arayüzü toparlayıp sunamıyor kullanıcılarına adamlar devasa arayüzle nerdeyse nexuslarla beraber vereceklerdi.

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun millet aosp arayüzü toparlayıp sunamıyor kullanıcılarına adamlar devasa arayüzle nerdeyse nexuslarla beraber vereceklerdi.
Hızlı hızlı sunuyorlar
Başka ülkeler olsa neyse de birde Türkiye için de guncelleme var cok hızlılar

smh60

smh60

Üye
Helal olsun adamlara, sanırım otaya daha gelmemiş az önce baktım

Emre

Üye
Kurmadan önce bir göz atın bence.

kralberk13

kralberk13

Üye
güncellenmeli

kralberk13

kralberk13

Üye
Kurmadan önce bir göz atın bence.

hayır arkadaşımız bir göz atın demiş onun için dedim ama bence güncellemelisiniz daha hızlı stabil geldi

kralberk13

kralberk13

Üye
bilmiyorumki ben önerimi yazdım

hikmet366

hikmet366

Üye
kullananlara hayırlı olsun güle güle kullanın .)

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Dün akşam g4 kullanıcı klübünden güncellemeyi bildirmiştim ama konu açmayınca rağbet görmedi :D Yinede güncelleme ile gelen özellikleri merak ediyorsanız TIKLAYIN.
Neyse dün kurdum marshmallowu hız olarak hızlı güç tasarrufunda bile hız iyi fakat batarya sürem biraz düştü gibi günde ortalama 3 saat bazen 4 saat alırken şu an 2 saate düştüm yarında deneyecem olmadı bir kaç güne fikir oluşur. Ben sevdim yeni özellikler güzel özellikle doze modunun telefon kullanımda değilken sistem uygulamaları dahil uyutması ve sizin ayarlardan istediğiniz sistem ve ya özel bütün uygulamaları seçebilmeniz artı olmuş :oke: Güncelleme şu anda bilgisayardan Lg Bridge aracılığı ile kurulabiliyor otaya ne zaman gelir bilemem. Ayrıca yeni özelliklerden biride hangi uygulama pili ne kadar süre kullanmış ve ne kadar mAh değeri harcamış gösteriyor. Diğer özellikleri verdiğim link ile veya güncellemeyi kurarak görebilirsiniz.

• Beğen
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Dün akşam g4 kullanıcı klübünden güncellemeyi bildirmiştim ama konu açmayınca rağbet görmedi :D Yinede güncelleme ile gelen özellikleri merak ediyorsanız TIKLAYIN.
Neyse dün kurdum marshmallowu hız olarak hızlı güç tasarrufunda bile hız iyi fakat batarya sürem biraz düştü gibi günde ortalama 3 saat bazen 4 saat alırken şu an 2 saate düştüm yarında deneyecem olmadı bir kaç güne fikir oluşur. Ben sevdim yeni özellikler güzel özellikle doze modunun telefon kullanımda değilken sistem uygulamaları dahil uyutması ve sizin ayarlardan istediğiniz sistem ve ya özel bütün uygulamaları seçebilmeniz artı olmuş :oke: Güncelleme şu anda bilgisayardan Lg Bridge aracılığı ile kurulabiliyor otaya ne zaman gelir bilemem. Ayrıca yeni özelliklerden biride hangi uygulama pili ne kadar süre kullanmış ve ne kadar mAh değeri harcamış gösteriyor. Diğer özellikleri verdiğim link ile veya güncellemeyi kurarak görebilirsiniz.
Tasarruf modu Sony deki sitemize modern gibi olmuş sanki

Üst Alt