Haber LG G4 İçin Android 6.0 Marshmallow Güncelleme Dağıtımı Türkiye'de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
son güncelleme ile 6.0 şarj konusunda iyileşmiş cidden. geçilebilir bence

serdar_gs

serdar_gs

Üye
knock kod falan en az 6 karakter olmuş diyorlar. doğru mu bu?
Doğrudur android 6 ile knock kod dokunma adedi 6 ya çıkarıldı. Sorun yok ben memnunum marshmallow güzel. Senin telefonun bölgesine geldimi bilmiyorum 20d araştır biraz.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Doğrudur android 6 ile knock kod dokunma adedi 6 ya çıkarıldı. Sorun yok ben memnunum marshmallow güzel. Senin telefonun bölgesine geldimi bilmiyorum 20d araştır biraz.
3 dokunma bence daha pratik. sırf ondan dolayı geçmeyebilirim bile. 6 dokunma çok fazla cidden

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
hiç sorma 6 karakter oldu kaldırdım bende. havamız vardı knock kod ile eline alan saçma sapan şeyler yapmaya çalışıyordu güldürüyordu insanı şimdi iki saat 6 defa dokunamam bir ekranı açmak için

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence Hemen Yüklemeyin Yükleyenlerin Yorumlarına Göre Yükleyin Sonra Telefonlarınız Çöker Möker :D

gölgee_65

gölgee_65

Üye
aynen bence beklemek en mantıklı olanı. oturaklı bir yama sürüm gelirse geçilir.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arkadaşlar bu sürümde bir sıkıntı yok ki geçip geçmeme konusunda kararsız kalmanız için. benim için şarj sıkıntıydı yeni güncelleme ile çözüldü o da.

kralberk13

kralberk13

Üye
hayırlı olsun

gölgee_65

gölgee_65

Üye
arkadaşlar bu sürümde bir sıkıntı yok ki geçip geçmeme konusunda kararsız kalmanız için. benim için şarj sıkıntıydı yeni güncelleme ile çözüldü o da.
normal telefona gelmiyor mu? illa pc den mi güncellemek gerekiyor

kralberk13

kralberk13

Üye
yok kardeşim telefondan da güncelleniyor şimdiye kadar pc den mi güncelledin

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sorun morun yok ''D'' sürümünü verdi adamlar yağ gibi akıyor rom daha ne olsun geçip geçmeme özgürlüğü sizin elinizde ama hala yok oturaklı sürüm gelsin yorumlarına katılmıyorum ilk sürüm değilki otursun. Daha pek çok amiral model marshmallow bekliyor biz kararlılık güncellemelerini bile aldık LG 'yi bu konuda tebrik ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: reflex ve Aytaç-01
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Sorun morun yok ''D'' sürümünü verdi adamlar yağ gibi akıyor rom daha ne olsun geçip geçmeme özgürlüğü sizin elinizde ama hala yok oturaklı sürüm gelsin yorumlarına katılmıyorum ilk sürüm değilki otursun. Daha pek çok amiral model marshmallow bekliyor biz kararlılık güncellemelerini bile aldık LG 'yi bu konuda tebrik ediyorum..
Tamam da bana daha gelmedi ki. bırak D sürümünü A bile gelmedi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
önce lg bridge ile güncelleyin sonra telefona geliyor diğer güncellemeler hep pc gerekmiyor

• Beğen
Tepkiler: reflex
gölgee_65

gölgee_65

Üye
arkadaşlar bana 6.0 güncellemesi direk tele geldi OTA üzerinden. yaklaşık 880 mb boyutunda. 20c serisi sizce yükleyeyim mi yoksa bir süre daha 5.1 ile devam mı edeyim. özellikle güncelleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
malum 6.0 ile çok birşey de değişmiyor benim için en olmazsa olmaz şarj süresi. gerçekten etki ediyorsa süreye yüklerim. yoksa diğeri ile aynı bantta gidiyorsa pil ömrü pek gerek de yok güncellemeye benim için açıkçası.

kralberk13

kralberk13

Üye
bence bekle stabil olmaya bilir

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65

Üst Alt