knock kod falan en az 6 karakter olmuş diyorlar. doğru mu bu?son güncelleme ile 6.0 şarj konusunda iyileşmiş cidden. geçilebilir bence
Doğrudur android 6 ile knock kod dokunma adedi 6 ya çıkarıldı. Sorun yok ben memnunum marshmallow güzel. Senin telefonun bölgesine geldimi bilmiyorum 20d araştır biraz.knock kod falan en az 6 karakter olmuş diyorlar. doğru mu bu?
3 dokunma bence daha pratik. sırf ondan dolayı geçmeyebilirim bile. 6 dokunma çok fazla ciddenDoğrudur android 6 ile knock kod dokunma adedi 6 ya çıkarıldı. Sorun yok ben memnunum marshmallow güzel. Senin telefonun bölgesine geldimi bilmiyorum 20d araştır biraz.
Amaç güvenlik. Benim gibi hiç kullanmayabilirsin kaydır aç3 dokunma bence daha pratik. sırf ondan dolayı geçmeyebilirim bile. 6 dokunma çok fazla cidden
Hulahop tercihimBen 8 taneli kullanıyom.3 dokunma bence daha pratik. sırf ondan dolayı geçmeyebilirim bile. 6 dokunma çok fazla cidden
Sorunu yok boşuna beklemeyin içiniz içini yemesin.aynen bence beklemek en mantıklı olanı. oturaklı bir yama sürüm gelirse geçilir.
benim içim içimi yemiyor. sıkıntı yok benim için. geçmesem bile umrumda değil yaniBen 8 taneli kullanıyom.
Sorunu yok boşuna beklemeyin içiniz içini yemesin.
normal telefona gelmiyor mu? illa pc den mi güncellemek gerekiyorarkadaşlar bu sürümde bir sıkıntı yok ki geçip geçmeme konusunda kararsız kalmanız için. benim için şarj sıkıntıydı yeni güncelleme ile çözüldü o da.
bana 6.0 gelmedi daha ama. bugün de bir yama güncelleme geldi ama marshmellov daha görmedimyok kardeşim telefondan da güncelleniyor şimdiye kadar pc den mi güncelledin
Tamam da bana daha gelmedi ki. bırak D sürümünü A bile gelmediSorun morun yok ''D'' sürümünü verdi adamlar yağ gibi akıyor rom daha ne olsun geçip geçmeme özgürlüğü sizin elinizde ama hala yok oturaklı sürüm gelsin yorumlarına katılmıyorum ilk sürüm değilki otursun. Daha pek çok amiral model marshmallow bekliyor biz kararlılık güncellemelerini bile aldık LG 'yi bu konuda tebrik ediyorum..