Haber LG V10 için Android Nougat Güncellemesi Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
LG V10 için Android Nougat Güncellemesi Yayınlandı


LG Android Nougat güncellemesini akıllı telefon modellerine en hızlı getiren şirket olmasıyla övünmesine rağmen LG, V10 modeli için Android Nougat güncellemesini yeni yayınladı. Ama Neredeyse iki yıl önce piyasaya sürülen bir telefonun hala güncelleme alıyor olması da bir ayrıcalık olarak görülebilir.

2015 yılında piyasaya sürülen ve hala iki yıllık garanti süreci işlemekte olan LG V10 kullanıcıları Android 7.0 Nougat güncellemesine nihayet kavuşuyor. Ancak şimdilik yalnızca Güney Kore’de bulunan kullanıcılar için güncellemenin dağıtımı yapılmakta. Güncellemenin kısa süre zarfında tüm dünyaya ulaşması bekleniyor.



LG yetkililerinin 2017 yılının ikinci çeyreğine kadar güncelleme yayınlamayacağını duyurmasıyla hayal kırıklığına uğrayan V10 kullanıcıları, bugün Android Nougat güncellemesinin dağıtılmaya başlamasıyla keyiflendiler. Ne var ki, LG yetkilileri önceden belirlenen tarihten evvel güncellemeyi yayınlayarak kullanıcıların gönlünü almayı başardı.

Şimdilik yalnızca şirketin anavatanı Güney Kore’de yayınlanan güncelleme, LG V10’un F600L, F600K ve F600S modelleri için uygun. Çok yakında tüm LG V10 kullanıcılarının da güncellemeyi indirebilecekler.

 
Son düzenleme:


Üst Alt