Haber LG G4 İçin Android 6.0 Marshmallow Güncelleme Dağıtımı Türkiye'de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Pek benzerlik göremedim ama

boran9999

boran9999

Üye
dün güncelleme yaptım şuan 16.2 saat batarya kullanımı tahmini kullanım süreside 16 saat veriyor (Ekran aydınlatmasını hiç bir zaman kısmam) batarya kullanımı açısından bariz farklar var.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
dün güncelleme yaptım şuan 16.2 saat batarya kullanımı tahmini kullanım süreside 16 saat veriyor (Ekran aydınlatmasını hiç bir zaman kısmam) batarya kullanımı açısından bariz farklar var.
Düşüş anlamında mı artış anlamında mı?

MaxipmaN

Üye
bunun fiyatı 2bin olmuş, satmaya başladı galiba

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hiç bir optimasyon ayarları yapılmadan %15-25 arasında artış var.
Artış yok düşüş var :ehe ama fazla fark yok. Lolipopta 20-24 saat kullanımda 3-4 saat ekran süresi alıyordum ben aynı ayarlar ile marshmallowda ortalama 20-24 saat kullanımda 2-3 saat ekran oranına düştüm. Hala deniyorum. Şarj etme süresi daha çabuk gibime geldi.

boran9999

boran9999

Üye
Kullanıma göre değişiklik gösteriyor sanırım

Son düzenleme:
kralberk13

kralberk13

Üye
Bence basarili

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Marshmallow bataryayı içiyor [emoji2] lolipopta şarjdan çıkardığımda %100 oranı en az yarım saat değişmiyor 15 20 dakkada ekran süresi alıyordum gün içinde kullanımda da 3-4 saat ekran sürem oluyordu. Uyurken şarj ise %2-3 ya düşüyor ya düşmüyordu. Marshmallowda şarjdan çıkaralı 2 buçuk saat oldu %100 den %85 e düştü ekran süresi de kırkbeş dakika civarı. Normal kullanım ile bir günü çıkarır yine aşırı fark yok fakat batarya konusunda lg güncelleme sunmalı özellikle yeni doze modunun hiç faydasını görmedim şimdiye kadar.

Son düzenleme:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Her yeni güncellemede daha iyi performans ve daha iyi pil hikaye.

Performans evet artıyor ama pil konusu yerinde saymayı geç daha da kötüye gidiyor çünkü dile getirmeseler de asıl odak noktaları hala performans.
Performansın artıp pilin iyileşmesi zaten mümkün değil.

Ha android 4 öncesi ve sonrasına göre performans ve pil aynı orantıda gelişme sağladı ama android artık ram ve güç yönetimi bakımından android 4 öncesi gibi değil.Bundan sonra ne kadar performans o kadar berbat pil ömrü.

Yazılım ve diğer donanımların enerji cimriliği bir yere kadar artık pil konusunda fiziki olarak yeni teknolojiler gerekli.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
En azından iyileştirme bekliyoruz ve şu doze modun etkisini görmek istiyoruz. Özellikle Doze Modunun etkisini daha göremedim lolipopta bile uyurken nerdeyse şarj hiç gitmiyordu şimdi daha çok gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: phasan
byAndroid

byAndroid

Üye
Haklısınız bencede. Bende Gm 4g de lolipop ta şarj olayı daha iyiydi. Marshmallow la daha kötü oldu diyebilirim. Doze falan var ama bu seferde telefonu kullanırken daha çok şarj yiyor eskiye göre

BurakTura

BurakTura

Üye
Yiyim boyle guncellemeyi arkadasin telefonunu 2 gün önce Lg Bridge üzerinden güncelledik telefon bozuldu. 2 saattir telefon sarjda ve telefonun sarji %5 telefonu şarj ettiğimizde ise 20 dakika icinde tüm şarjı boşalıyor

• Beğen
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yiyim boyle guncellemeyi arkadasin telefonunu 2 gün önce Lg Bridge üzerinden güncelledik telefon bozuldu. 2 saattir telefon sarjda ve telefonun sarji %5 telefonu şarj ettiğimizde ise 20 dakika icinde tüm şarjı boşalıyor
Çabuk işe seytan karışır

byAndroid

byAndroid

Üye
Lg de hep aynı terane erken ve sorunlu güncelleme

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sorun sizde. Benim telefon çok çabuk şarj oluyor ve kullanımda lolipoptan kötü olasada o kadar çabuk bitmiyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Marshmallow ile kendi rekorumu kırdım beyler.
Şarj %1 e düşer düşmez telefon kapandı bu yüzden telefon kapanmadan görüntüleri alamadım hemen şarja takıp aldım.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Üst Alt