Haber LG G4 İçin Android 6.0 Marshmallow Güncelleme Dağıtımı Türkiye'de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
LG yi aradık. Telefonunuzu sıfırlayın fabrika ayarlarına döndürün dediler. Öyle yaptık şuan düzeldi :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

siepls13

siepls13

Üye
Biz daha mate 7 ye lolipop bekleyelim..

• Beğen
Tepkiler: phasan
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
birkaç gündür 6.0 kullanıyorum. eskisine nazaran aşırı bir pil tüketimi var ayrıca ön kamerada düşüş var özellikle snapchat uygulamasında. şebeke sorunu yaşıyorum internete bağlanmak deveye hendek atlatmak kadar zor. 5.1 de de şebeke sorunu vardı ama 6.0 iyice batırmış durumu ya da bilmiyorum sorun lg de olabilir

reflex

reflex

Üye
11 dk dir telefonu internetle beraber kullaniyorum %100sizde niye böyle anlamadım.

turancen

turancen

Üye
G3 için Türkiyeye ne zaman gelir acaba, merakımdan değil, şu polonyada dağıtılan android 6 romdan ne farkı olacak merak ediyorum :D

G3 de polonyada dağıtılan android 6 romunu kullanıyorum şu anda

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Size birşey soracağım arkadaşlar lolipopta da vardı marshmallowda da var bazen hiç bir bildirim olmamasına rağmen bildirim ışığı mavi renkte yanıp yanıp sönüyor açıp bakıyorum ne mesaj var ne bişey?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Size birşey soracağım arkadaşlar lolipopta da vardı marshmallowda da var bazen hiç bir bildirim olmamasına rağmen bildirim ışığı mavi renkte yanıp yanıp sönüyor açıp bakıyorum ne mesaj var ne bişey?
bende de çok oluyor. ben whatsapp bildirimini mavi ışık yaptım. telefonu aldığım günden beri şebeke sorunu var bazen internete bağlanmıyor. mesaj geliyor sonrasında internetten düşüyorum okumama rağmen okunmamış gibi yanıp sönüyor gibi bir anlam çıkardım ben.

• Beğen
gölgee_65

gölgee_65

Üye
benim g4 daha güncelleme gelmedi. neden acaba?

reflex

reflex

Üye
Marshmallows 20d güncellemsi geldi. Pil kullanımında iyileştirme ve google yamalarınla kullanılabilirlik yaması

Son düzenleme:
  • Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Marshmallows 20d güncellemsi geldi. Pil kullanımında iyileştirme ve google yamalarınla kullanılabilirlik yaması
20d mi geldi :seytan: görünce hemen güncellemeye girdim fakat güncelleme merkezine bağlanamadı bir türlü telefon :ehe

serdar_gs

serdar_gs

Üye
güncelleme sunucusuna bağlanamıyor telefon ne wifi nede mobil veriden bridgede 20d yok

• Beğen
Tepkiler: reflex
gölgee_65

gölgee_65

Üye
bu güncelleme direk telefona gelmiyor mu. illa pc den mi yüklemek gerekiyor

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Varmış :D i like it

Bu güncelleme direk telefona geliyor ama lolipoptan marshmallowa geçiş pc üzerinden lg bridge ile oldu
peki nasıl bir sürüm. 5.1 de mi kalsam yoksa 6.0 geçmek mi gerekiyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
peki nasıl bir sürüm. 5.1 de mi kalsam yoksa 6.0 geçmek mi gerekiyor
ilk çıkan sürüm üzerine iki güncelleme daha geldi v20a ilk gelen marshmallowdu şimdi v20d oldu gayet iyi şarjı sorun edenler oluyor ama son gelen v20d sürümünde pil kullanımı hakkında çalışma yapılmış 22 saatte 2 saat 20 dakka ekran sürem var şarjım %40 civarında bence sorun yok

gölgee_65

gölgee_65

Üye
ilk çıkan sürüm üzerine iki güncelleme daha geldi v20a ilk gelen marshmallowdu şimdi v20d oldu gayet iyi şarjı sorun edenler oluyor ama son gelen v20d sürümünde pil kullanımı hakkında çalışma yapılmış 22 saatte 2 saat 20 dakka ekran sürem var şarjım %40 civarında bence sorun yok
benim telefon parelel ithalat telefon. singapur malı acaba gelmiş midir güncelleme

Üst Alt