100 den düşmesi geç oluyor zaten. sonrası su gibi geliyor11 dk dir telefonu internetle beraber kullaniyorum %100sizde niye böyle anlamadım.
bende de çok oluyor. ben whatsapp bildirimini mavi ışık yaptım. telefonu aldığım günden beri şebeke sorunu var bazen internete bağlanmıyor. mesaj geliyor sonrasında internetten düşüyorum okumama rağmen okunmamış gibi yanıp sönüyor gibi bir anlam çıkardım ben.Size birşey soracağım arkadaşlar lolipopta da vardı marshmallowda da var bazen hiç bir bildirim olmamasına rağmen bildirim ışığı mavi renkte yanıp yanıp sönüyor açıp bakıyorum ne mesaj var ne bişey?
pc ye lg bridge kur oradan güncellebenim g4 daha güncelleme gelmedi. neden acaba?
20d mi geldiMarshmallows 20d güncellemsi geldi. Pil kullanımında iyileştirme ve google yamalarınla kullanılabilirlik yaması
görünce hemen güncellemeye girdim fakat güncelleme merkezine bağlanamadı bir türlü telefon 
peki nasıl bu sürüm. şarj ve stabillik konusunda. güncelleme yapsam mı bilemedimpc ye lg bridge kur oradan güncelle
varmış dimigüncelleme sunucusuna bağlanamıyor telefon ne wifi nede mobil veriden bridgede 20d yok

Varmışvarmış dimi![]()
i like itBu güncelleme direk telefona geliyor ama lolipoptan marshmallowa geçiş pc üzerinden lg bridge ile oldubu güncelleme direk telefona gelmiyor mu. illa pc den mi yüklemek gerekiyor
peki nasıl bir sürüm. 5.1 de mi kalsam yoksa 6.0 geçmek mi gerekiyorVarmışi like it
Bu güncelleme direk telefona geliyor ama lolipoptan marshmallowa geçiş pc üzerinden lg bridge ile oldu
ilk çıkan sürüm üzerine iki güncelleme daha geldi v20a ilk gelen marshmallowdu şimdi v20d oldu gayet iyi şarjı sorun edenler oluyor ama son gelen v20d sürümünde pil kullanımı hakkında çalışma yapılmış 22 saatte 2 saat 20 dakka ekran sürem var şarjım %40 civarında bence sorun yokpeki nasıl bir sürüm. 5.1 de mi kalsam yoksa 6.0 geçmek mi gerekiyor
benim telefon parelel ithalat telefon. singapur malı acaba gelmiş midir güncellemeilk çıkan sürüm üzerine iki güncelleme daha geldi v20a ilk gelen marshmallowdu şimdi v20d oldu gayet iyi şarjı sorun edenler oluyor ama son gelen v20d sürümünde pil kullanımı hakkında çalışma yapılmış 22 saatte 2 saat 20 dakka ekran sürem var şarjım %40 civarında bence sorun yok