Haber LG G4 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G4 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı
LG, bu sene sunduğu amiral gemisi G4 için Marshmallow güncellemesi sunmaya başladı.

Google, kısa bir süre önce yeni işletim sistemi sürümü olarak Android 6.0 Marshmallow’u yayınlamıştı. Bu cihaz ile ilk olarak gelen cihazlar Google’ın yine kısa süre önce duyurduğu Nexus 6P ve Nexus 5X adındaki akıllı telefonları olurken, ayrıca güncelleme olarak da bazı Nexus modelleri ile Android One modelleri için Marshmallow sunulmuştu.

Android işletim sistemini akıllı telefon modellerinde kullanan sayısız firma bulunurken, büyük firmalar Marshmallow’u bazı önemli modellerine sunabilmek için de çalışmalara başlamışlardı. Bu açıdan bakıldığında en hızlı firmalardan bir tanesi de LG oldu.

Güney Kore devi bir süre önce güncellemeyi sunacağına dair bilgi vermişti ve gelen bilgilere göre de LG G4, firmanın anavatanı Güney Kore’de Android 6.0 Marshmallow güncellemesine kavuştu. LG’nin G4 modelinde Snapdragon 808 yonga setinin bulunmasının avantajını kullandığı kaydediliyor. Bilindiği üzere Nexus 5X de Snapdragon 808 ile sunuldu.

Güney Kore’de yer alan LG-F500K, LG-F500L, ve LG-F500S model numarasına sahip olan LG G4 veriyonları güncelleme almaya başladı. Yeni “Doze Mode” özelliği ile daha başarılı batarya yönetimi amaçlanıyor. Ayrıca başka bir çok yenilik de gelmekte.

Henüz güncellemenin diğer ülkelerde ne zaman sunulacağına dair bilgi bulunmazken, kısa süre içerisinde genişletilmesini bekliyoruz.

LG G4, 5.5″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 808, altı çekirdekli 64-bit işlemcili yonga seti gibi özelliklere sahip.
LG G4 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı - MaxiCep

Sarangni

Sarangni

Üye
Bakalım bu Doze Mod ne kadar etkili olacak. Ayrıca LG taktir ettim. Bu kadar hızlı bir güncelleme hazırlamak zor iş. LG bu şekil de devam ve hızlı güncelleme gibi bir politikayı sürekli devam ettirirse pazarda büyük avantaj sağlayabilir.

elmacıadam

elmacıadam

Üye
g3 e de bekliyoruz [emoji6]

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
LG, bir numara.

Peocawe

Peocawe

Üye
Hayırlı olsun kullananlara. Birde Sony dağıtmaya başlasa keşke.

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Sony in güncelleme konusunda LG den iyi olduğu bir gerçek.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sony baksın işine versin Z'ye iyi diyelim.

Z'ye M yoksa Sony Mony hikaye güncelleme konusunda.

Zaten aosp.

Peocawe

Peocawe

Üye
Bari şurda sony üzerinden tartışma yapmayın ya :D

• Beğen
Tepkiler: phasan
elmacıadam

elmacıadam

Üye
Sony baksın işine versin Z'ye iyi diyelim.

Z'ye M yoksa Sony Mony hikaye güncelleme konusunda.

Zaten aosp.
Z ye eski nesil işlemciyle biraz zor gözüküyor, isteseydi verirdi orası ayrı. Ama Sony in açıklamasına göre Z1 de güncelleme almayacak. Aynı şekilde G2 nin de M güncellemesi alması lazım son olarak.

0MG90

0MG90

Üye
Sony'nin güncelleme konusuna hikaye diyen gitsin kumda oynasın. LG'nin çok fazla cihazı var ya zaten G4'e ilk önce vermiş, vaaaay. Xperia Z kaç güncelleme almış gidin bakın. Başka firmanın olsa kaç güncelleme alırdı acaba? AOSP tarzı olması da kötü gösteriliyor, artık ne diyeyim. Sony düşmanlığı moda olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
byAndroid

byAndroid

Üye
Bakın yazıyorum yine Z-m7-s4 aynı dönem 3 ü de almıyor M i. Sonra g2 ve z1 aynı dönem yine ikiside almıyor güncellemeyi yine aynı dönem note 3 ün de olması lazım oda almayacak güncelleme

The Pancar

The Pancar

Üye
Konu lg ama bir şekilde Sony'ye dönüyor :zzz:

0MG90

0MG90

Üye
Kim döndürüyor acaba Sony'e?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Türkiye deki cihazlar ota yı beklerse zor gelir.
Linki bulup flashla gitsin
adamlar garantiden cıkmasın diyor
yahu garanti nedir cihaz da ilk hafta sorun yoksa darbe almadığı sürece hiçbirşey olmaz.

olsa bile adam o parayı cihaza verip alıyorsa sorunlarına da katlanır, lüks cihazlar tamamen zevk meselesi
o cihazda istediğini yapamayacaksan boşyere G4 yada uçak kullanıyorum denmemeli ;)

Son düzenleme:
elmacıadam

elmacıadam

Üye
g3 e çıksa da flashlasak[emoji18]

Emre

Üye
:eller:

Sarangni

Sarangni

Üye
Türkiye deki cihazlar ota yı beklerse zor gelir.
Linki bulup flashla gitsin
adamlar garantiden cıkmasın diyor
yahu garanti nedir cihaz da ilk hafta sorun yoksa darbe almadığı sürece hiçbirşey olmaz.

olsa bile adam o parayı cihaza verip alıyorsa sorunlarına da katlanır, lüks cihazlar tamamen zevk meselesi
o cihazda istediğini yapamayacaksan boşyere G4 yada uçak kullanıyorum denmemeli ;)

Az buçuk bu işlerden anlayan birisinin bunu yapması gerekiyor. LG Optimus G kullanırken Kore için güncelleme yayınlandı ve kurmuştuk. Ben kurduktan yaklaşık 4 ay sonra Türkiye'ye geldi. Biraz cesaret işi. Benim G4 olsaydı XDA üzerinden takip eder uluslar arası uygun versiyonu flashlardım direk. :D

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Az buçuk bu işlerden anlayan birisinin bunu yapması gerekiyor. LG Optimus G kullanırken Kore için güncelleme yayınlandı ve kurmuştuk. Ben kurduktan yaklaşık 4 ay sonra Türkiye'ye geldi. Biraz cesaret işi. Benim G4 olsaydı XDA üzerinden takip eder uluslar arası uygun versiyonu flashlardım direk. :D
Kesinlikle :oke:

MaxipmaN

Üye
Note 3 neo vakasindan sonra note4 note5 den once almasın :ehe

Üst Alt