Karşılaştırma Lumia 640XL mi GALAXY Alpha mı

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 640XL mi GALAXY Alpha mı
Arkadaşlar şuan Galaxy Alpha kullanıcısıyım ve telefonumdan memnunum telefonda donma kasma yok ısınma yok dencek kadar az sayılır oyunlarda herneyse konumuz Galaxy Alpha mı LUMİA 640XL mı öncelikle benim için ön ve arka kamera önemli alpha nın arka iyide önü pek sevmiyorum fakat lumia640xl da ön ve arka iyi gibi sizce hangisinin kamerası daha üstündür ve birde lumia 640XL ın oyun performansı nasıl (Asphalt 8 modern combat ve benzeri hd oyunlar işte ) sizce 1 gb ram ve snapdragon 400 ilerdeki zamanlar için yeterlimi şimdilik telefon değiştirme gibi bi durumum yok ama ilerleyen zamanlarda yani 1 sene sonra Wp ye geçilebilir mi pişman olur muyum sizce.

Şimdiden Araştırıyom :Dd

Serhan

Serhan

Üye
640XL

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
burda telefonlardan çok isletim sistemleri onemli bence
wp kullanirim dersen benimde hosuma giden bir cihaz 640xl
ama ben android den wp gecmem

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
Başka bi şüphen ya da sebebin var mı
açıkcasi arayüzünü sevmiyorum soluk ve cansiz geliyor sonra androidde netten indirdigin program vs sıkıntisizca yukleyebilirsin
arkadasim lm520 kullaniyordu orda biraz da tecrube ettmistim sonunda oda discovery elit aldi ve halinden memnun

Serhan

Serhan

Üye
Adamlar hayatında WP kullanmamış , gelmiş laf ediyor. Kullan elinden bırakamazsın her özelliğini keşfettikten sonra.

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221
MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
birde şu bi gerçe ki asphalt 8i kasmadan oynuyordu lumia 520de
Adamlar hayatında WP kullanmamış , gelmiş laf ediyor. Kullan elinden bırakamazsın her özelliğini keşfettikten sonra.
merak etme bir sure lm520 kullandim hicbir platformun fanboylugunu da yapmiyorum arkadasa sadece dusuncelerimi belirttim herkes özgür degil mi ? size mutlular wp ile

Serhan

Serhan

Üye
birde şu bi gerçe ki asphalt 8i kasmadan oynuyordu lumia 520de

merak etme bir sure lm520 kullandim hicbir platformun fanboylugunu da yapmiyorum arkadasa sadece dusuncelerimi belirttim herkes özgür degil mi ? size mutlular wp ile
iPhone kullanıyorum :D
2 Yıl Lumia 925 ve 520 Kullandım. W10 Mobile kurun başka telefona laf edemezsin :oke: O derece iyileşti WP.

• Beğen

Emre

Üye
cihazla sınır tanımam dersen uzak dur.

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye

Emre

Üye
iPhone kullanıyorum :D
2 Yıl Lumia 925 ve 520 Kullandım. W10 Mobile kurun başka telefona laf edemezsin :oke: O derece iyileşti WP.
daha dns bile değişmeyen bir işletim sistemi wp.

• Beğen
Tepkiler: MR.ROOKİE
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
1- 640 XL hem inc olarak ekranı, hem de fotoğraf uygulamalarıyla ilgili performansı tercih edilebilecek telefon..
2- Here(üçretsiz ve sürekli güncelleme sağlayan navigasyon ) proğramı çok başarılı ve işe yarıyor.
3- Windows Mobile 8 işletim sistemi yeterli değildi.. Ancak şu anda geliştiriciler tarafından Windows 10 Mobile TP sürümleri kullanılıyor ve gelen tepkiler çok iyi büyük bir işletim sistemi alternatif olarak geliyor)..
4- Sistemde virüs yok.
5- Müthiş bir akıcılık var..Stabil- denge unsuru çok iyi.. Kasma ve donma olayı bulunmamaktadır.
6- 512 MB lik RAM olan Lumia cihazlarda bile windows 10 mobile çalışıyor..(Elbetteki 1 GB RAM olması daha iyi).. Arkadaşımızın denediği ve görmüş olduğu Lumia 520 windows un en alt kategoride bulunan telefonlarından birisi..
7- Genel ekran görüntüsü eskiden iyi değildi, ancak windows 10 mobile de çok canlı ve bir çok işlevsel özellikleri var..
Canlı kutucuk özelliği insanları rahatlatan, kolaylıklar sağlayan gelişmelere açık müthiş bir sistem- Örneğin telefon rehberinde kaydını yaptığın tüm kişilerin doğum tarihlerini bir gün öncedene ve o gün sürekli gösteriyor, sizi uyarıyor)
8- Gelecek te en önemli iki sistem olacak İOS ve Windows Phone...
9- Müthiş bir hız söz konusu(300 kişinin görüntü resminin bulunduğu rehberdeki akıcılık müthiş , sanki hiç birinin resmi yokmuş gibi hızlı)
10- Daha ne diyelim...
Elbetteki seçim sizlere ve kişilik modlarınıza kalmış.. Çünkü her telefon ve her sistem kişilerin beğenilerine sesleniyor.

• Beğen
turancen

turancen

Üye
windows phone nun androide göre eksileri (gerçektir)
-Clash of clans yok, En önemlisi benim için :D
-Adam akıllı dosya yönetici programı yok
-Her istediğin anda dosya ve film mp3 gibi indirmek için ne bir düzgün program nede internet tarayıcıda işlevi var
-Onlarca banka ve diğer firmaların çoğu uygulamasını bulamazsın, olanlarda ya beta yada adam akıllı çalışmıyor
-Yeni çıkan oyunların çoğu pek wpye çıkmıyor, oyun dikkate alıyorsan, mesela asphalt 8 deme oda zaten bir müddet sonra can sıkıyor, ben modlu apk yükledim arada sırada bir iki yarış yapıp kapatıyorum
-Androidde istediğin emulatör ile psp,ps1,n64 gibi oyunların hepsini rahat oynarsın :)
-Kamera deme, artık telefonda kamera özelliği arama bir müddet sonra kamera bile ihtiyaçları karşılamıyor, android telefonlarda kamerası güzel cihazlarda var
-Daha yazayımmı :)

Galaxy alpha değiştirmeni önermem, kullanmaya devam et derim, yeni çıkacak oyunlar wpye gelmez aklında bulunsun.

Byfendy05

Byfendy05

Üye
şimdi wp yeni bir işletim sistemi yani bir android uygulamalarını fazla arama.W10 u bekle derim.Donanım ve resim olarak 640 mı alpha mı dersen düşünmeden 640 derim.(zevkler tartışılmaz ama sen bilirsin)bende s3 var ve l520 bile benim s3 ten daha seri.onu da sen hesap et.
windows,androide göre daha stabil ve daha basit bir işletim sistemi.kamera olayına gelince benim l920 telefonum ar ve s4 ün kamerası ile kafa kafaya(belki de eziyordur) tutuşabiliyorum.ben windowstan memnunm ama karar sana kalmış güzel kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim istediğim cevapları buldum sonuç olarak lumia alacağım ama 640XL olmayabilir windows10 gelsinde zaten ekim ayında yeni amiral telefonlar geliceğini duydum ona göre karar vericem

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

bahtsiz htc

Üye
amiral marka telefon mu var