Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kernel ile modem dosyasi ne alaka ben yuzlerce kez kernel clean script ile kernel silip yükledim hic modem değişmedi

serdar kardeşim gördüğün gibi böyle oluyor ben ultimate kernel temizleyici diye bişey var onla yapınca böyle oluyor modem

serdar431

serdar431

Üye

serdar kardeşim gördüğün gibi böyle oluyor ben ultimate kernel temizleyici diye bişey var onla yapınca böyle oluyor modem
vallaha ilginç yüzlerce kez kullanmisimdir ultimate kernel cleaning script i ilk defa karşılaşıyorum.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
vallaha ilginç yüzlerce kez kullanmisimdir ultimate kernel cleaning script i ilk defa karşılaşıyorum.
valla bende anlmadım serdar kardeşim ultimate girip sildikten sonra boffle kereli yükledim mk6 yazıyor peki senn önerdiğin kernel silici hangisi bide onla deniyeyim
ama mesela kerneli silmedin üstüne flashlarsam modem değişmiyor

serdar431

serdar431

Üye
valla bende anlmadım serdar kardeşim ultimate girip sildikten sonra boffle kereli yükledim mk6 yazıyor peki senn önerdiğin kernel silici hangisi bide onla deniyeyim
ama mesela kerneli silmedin üstüne flashlarsam modem değişmiyor
bende aynisini kullaniyorum piyasada bir tane var zaten heralde herkes onu kullaniyor

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
bende aynisini kullaniyorum piyasada bir tane var zaten heralde herkes onu kullaniyor
senn dediğin temizleyiciyi indirdim mide onu deneyeyim peki modemin değişmesi iyi kötü mk6 olunca NL1 farkları nedir anlamadım valla

Galaxypower

Üye
modem fılaşla

Adem Da

Adem Da

Üye
Aziz üstad v3 gelişme varmıdır

Galaxypower

Üye
şu an hangi romdasın ve sorun ne yardımcı olurum

Galaxypower

Üye
O zmn yeni modem flasla MK6 cwm den

batuopoz97

batuopoz97

Üye
V3 bekliyoruz aziz hocam durumlar nasıl

Galaxypower

Üye
s4 miniye lolipop veriliyo s3e verilmiyo

samigo

Üye
Aziz Hocam ne zaman gelecek acaba note 4 v3 valla sabırsızlıkla bekliyoruz yani her gün defalarca giriyorum bilgi verebilir misin biraz ?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
hergün defalarca giriyosun ama çarşamba geleceğini bilmiyorsun ;)

Galaxypower

Üye
carsamba gunu kavusacaz guzel v3 muze

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Radyo olucakmi v3 te bide alttaki tuslar ne şekilde olucak acaba hocam normal s3 teki gibi mi yoksa note 4 deki gibi mi

Galaxypower

Üye
yarin buyuk gun genclerl

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Tüm sorunlari çözülmüşmudur 3g radio sensorler falan ? ;)

Üst Alt