Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

Galaxypower

Üye
çarşambaya kdr idare ederim aynı romla

ekremesiroglu

Üye
düzeleme ile silindi

lidermay

lidermay

Üye
görüntülü aramada sıkıntı yaşıyorum. arama yapıyorum ilk önce kamera açılıyor sonra normal aramaya dönüyor . 3g açık çekiyor. neyden kaynaklanıyor olabilir

Galaxypower

Üye
daha erken gelmezmi acaba salı falan

killer53

killer53

Üye
@killer53 ' arkadaşımız gayet iyi anlattı durumu :) gri tonda kullandım ama boğucu geliyor , en güzel yani %3-5 kaldığında basıyorum ultra gücü işim bitiyor şarj bitmiyor bu kadar avantaj :D
aslında samsung galaxy s6 cıksın yenı touchwız arayuzu ıle denenmesı lazım batarya performansı cunku samsung cıhazlarda ram i ve bataryayı harcayan cogunluk arayuz de bırtıyor bakalım onumuzdekı gunlerde lollipop romlara yenı touchwız kurulursa guzel olacak sımdılık stock androıd forever :)
bataryayi harcamaz launcherin sıkıntılı olması.

Eğer oluyorsa aosp yükle sarjin daha berbat olacak..

Arayuz denince aklina direk launcher mi geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
sadece cpu hızını 1.7 yapınca sorun olmuyor ama performans artsın diye gpu profilini de 700lü olanı seçince antutuda direk reboot yapıyo. Belki de sadece ben de böyle yapmıştır bilemiyorum , birkaç kez denedim aynı şey oldu...
bendede oldu

stuxnet

stuxnet

Üye
aslında samsung galaxy s6 cıksın yenı touchwız arayuzu ıle denenmesı lazım batarya performansı cunku samsung cıhazlarda ram i ve bataryayı harcayan cogunluk arayuz de bırtıyor bakalım onumuzdekı gunlerde lollipop romlara yenı touchwız kurulursa guzel olacak sımdılık stock androıd forever :)

Arayuz denince aklina direk launcher mi geliyor :)

blekota note 4 forever ya :D

• Beğen
Tepkiler: killer53
deadhmachine

deadhmachine

Üye
blekota note 4 forever ya :D
Arkadaşlar konu dağılıyor o romun altında övün o romu lütfen bu konuda bu konu hakkında konuşun gereksizler değil burasi her konuda konusamazsiniz

stuxnet

stuxnet

Üye
Arkadaşlar konu dağılıyor o romun altında övün o romu lütfen bu konuda bu konu hakkında konuşun gereksizler değil burasi her konuda konusamazsiniz
dostum bi nefes al. bu kadar coşmana gerek yok ben şahsen bütün konuları takip edip gerekli gereksiz herşeyi biliyorum ve buna göre konuşuyorum ve aziz ustayla bire bir görüşüyorum merak etme yanlış birşey yaptığımız yok.

• Beğen
Tepkiler: killer53
deadhmachine

deadhmachine

Üye
dostum bi nefes al. bu kadar coşmana gerek yok ben şahsen bütün konuları takip edip gerekli gereksiz herşeyi biliyorum ve buna göre konuşuyorum ve aziz ustayla bire bir görüşüyorum merak etme yanlış birşey yaptığımız yok.
bakın konuyu en başından beri takip ediyorum yer yer fena şekil dağılıyor

• Beğen
Tepkiler: Nextman
killer53

killer53

Üye
bakın konuyu en başından beri takip ediyorum yer yer fena şekil dağılıyor
Gelistirici arkadas romun v3 versiyonunu cikarinca konu cuk diye yerine oturacaktir carsambayi seller almadi sadece sabirla beklemek dusuyor v3 geldikten sonra bir cok sikayetin aratacagi ya da azalacagi gunler basliyacaktir her konu da oldugu gibi herkes farkli romlar da da yaptigi onerileri ve gordugu sikayetleri paylasiyor bu da biraz cihazlarina rom atan kisiler icin deneyim oluyor ve ona gore adimlarini atiyorlar...

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rom dışı mesajlaşma olmasın değerli arkadaşlar konu dağılmaması için mümkünse :cool

• Beğen
Tepkiler: stuxnet ve killer53

Galaxypower

Üye
kardesim ghz artirinca kqpanma bende de olduydu birkac sefer kernelin 1.7 se 1.6 yap oda olmassa cpu voltaj verme felan dene ben gpu voltaj veriyorum super oluyo

lidermay

lidermay

Üye
görüntülü aramada sıkıntı yaşıyorum. arama yapıyorum ilk önce kamera açılıyor sonra normal aramaya dönüyor . 3g açık çekiyor. neyden kaynaklanıyor olabilir @Aziz04 kardeşim yardımcı olur musun

Woleee

Üye
görüntülü aramada sıkıntı yaşıyorum. arama yapıyorum ilk önce kamera açılıyor sonra normal aramaya dönüyor . 3g açık çekiyor. neyden kaynaklanıyor olabilir @Aziz04 kardeşim yardımcı olur musun
Kardes o romun kendi sıkıntısından. v3 de düzeltmeye uğraşıyor aziz abi :)

Galaxypower

Üye
uygulama bolumu 4x5 mi yoksa v2 deki gibimi olacak

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Arkadaşlar bu ayarlarla ilgili çok olumlu sonuçlar elde edildikten sonra sizlerle paylaşma gereği duydum. Xda forumundada çok olumlu yorumlar var
kardeşim bu boffle kerneli kernel temizleyici kullanıptamı yüklemek daha iyi yoksa direk üstüne mi yüklemek daha iyi çünkü silip yükleyince modem dosyası mk6 oluyor ??

serdar431

serdar431

Üye
kardeşim bu boffle kerneli kernel temizleyici kullanıptamı yüklemek daha iyi yoksa direk üstüne mi yüklemek daha iyi çünkü silip yükleyince modem dosyası mk6 oluyor ??
kernel ile modem dosyasi ne alaka ben yuzlerce kez kernel clean script ile kernel silip yükledim hic modem değişmedi

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Ne gelemeyi bilmez carsambaymis

Üst Alt