Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Aziz04_S5_Lite_ROM_V11_EDiT ☆★YENİ★☆ (03.02.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

s5 V11 elit romunu nasıl buldunuz

• İyi

Kullanılan: 17 89.5%
  • Kötü

Kullanılan: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
-Oruc

-Oruc

Üye
USTA ARAMA EKRANIN ŞEFFAF OLSUN YA BUNU BEGENMEDİM BEN BİDE TAM EKRAN OLSA RESİM İPHONE GİBİ FELAN BİŞİYLER YAPABİLİRMİSİN
ıphone görünümü istiyorsan miui rom yüklüceksin hemen hemene aynı :turkiye:
USTA ARAMA EKRANIN ŞEFFAF OLSUN YA BUNU BEGENMEDİM BEN BİDE TAM EKRAN OLSA RESİM İPHONE GİBİ FELAN BİŞİYLER YAPABİLİRMİSİN
ıphone görünümü istiyorsan miui rom yüklüceksin hemen hemene aynı :turkiye:

dogukanozcan06

dogukanozcan06

Üye
Rom u yükledim gerçekten hoş emeğinize sağlık 2 gündür kullanıyorum şarj konusunda bir önceki rom biraz daha iyi gibi geldi ancak bu rom daha stabil olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Rom u yükledim gerçekten hoş emeğinize sağlık 2 gündür kullanıyorum şarj konusunda bir önceki rom biraz daha iyi gibi geldi ancak bu rom daha stabil olmuş.
iyi qünlerde kullanın...
bu rom blekota v11 edit
diğerlerini sadece base alıp derledim

• Beğen
Tepkiler: dogukanozcan06

bedrama

Üye
Youtube sorunu cozuldumu.birde daha oncede yazdim custom romlarda playstore uygulamalarinin calismama ihtimali varmi ondirp kursugumuz

dogukanozcan06

dogukanozcan06

Üye
Youtube sorunu cozuldumu.birde daha oncede yazdim custom romlarda playstore uygulamalarinin calismama ihtimali varmi ondirp kursugumuz

Youtube a bende giremedim sonra araştırdım youtube eski sürümlerinde şu an video izleyebiliyorum güncellemeden önceki sürüm çalıştı bende :)

volkii46

Üye
rom gayet hızlı ve akıcı fakat şarj durumunda biraz daha iyileştirme yapılabilinirse tadından yenmez.emeği geçenlere teşekkür eder başarılırının devamını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
stuxnet

stuxnet

Üye
@Aziz04 usta nasıl gidiyo v3 çalışmaları? :)

sinanozden

sinanozden

Üye
@Aziz04kardeşim bir çok rom kullandım.Blekota v11 kadar stabilini görmedim gerçekten.Önceki kullanmış olduğum romlarda çektiğim resimlerde hafif buğlanma sorunu oluyodu.Bu roma geçtikten sonra düzeldi.Kardeşim emeğine yüreğine sağlık.:thumbup:

celula

celula

Üye
Philz touch ın yüklenmesi sıralama olarak fark eder mi? Birde philz touch ı odin kullanarak telefona yüklüyoruz değil mi üstat?

bedrama

Üye
Youtube sorunu cozilmedi di mi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar arkadaşlar nasılsınız ceza aldığımdan dolayım yoktum 10 gündür

Galaxypower

Üye
Arkadaşlar bu romda şarj süresi falan nasıl note 4 v2 den bunu geçmelimiyim ekran süresi falan söylersenesiz çok sevinirim

Üst Alt