evet kardeşim bunu istiyorumDostum senin istediğin bu mu? @onurcngzhn34

Gravity box'u indir aktifleştir hiçbir ayar yapmana gerek yok direk böyle şeffaf oluyorevet kardeşim bunu istiyorum![]()
tabi önce xposed framework kurulu olması lazım.Bildirim çubuğundaki butonları düzenleyince o kayboluyor istersen yapabilirsin.Onun olduğu konuma başka bir kısayol koy o kayboluyoriyi olmuş hoş olmuşta o kill ram in orda ne işi var muazzamligi çekip bir kenara atmış. yapımcısıda kafasına göre iş yapıyor![]()
Aynen görselliği bozuyor birazonu biliyorum bu seferde rami temizleyemiyorum.altta bi yere koysaymis çok güzel olacakmış.
siz bu romu kullanıyorsunuz sanırsam ?
.Evet eski telefonum da şuan bu rom kurulu.18 Ocak'taRom güncelleme enson nezaman yapıldı bilgisi olan varmı?
Root explorer ile system/media içerisinde dosyayı bulup değiştirebilir veya silebilrsin.Şuan tam hatırlamıyorum dosya ismini dinleyerek bulabilirsin.700 kb olması lazım o dosyanın boyutlarana bakarakta bulabilirsin.Video fix dosyası konuya eklenmiştir.video fix dosyası var onu indirip flaşlayın video surunu olmuyor. bir de bu açılış ve kapanıştaki çılgın sesi değiştirmek mümkün mü??
Rica ederim her zaman.Romu ben geliştirmiyorum o yüzden özelleştirme yapıp paylaşma taraftarı değilim ama zip olarak bulursam konuda paylaşırım.Ufak tefek sorunları olmasına rağmen kullanılabilir bir rom.Keyifli kullanımlar dilerim.Dostum öncelikle eline sağlık 1000e yakın rom kurdum ilk 5 e girebilecek bir rom olmuş fakat romun içine e posta uygulamasını koymayıp messages uygulamasını yani mesajlar uygulamasının türkçe olanını koymamissin. Romun stabilligini beğendiğim için romdan vazgeçmedim ve başka indirmiş oldugum note4 romlarinin içinden mesajlar ve eposta uygulamasını xplore aracılığı ile türkçe olan mesajlar ve eposta uygulamasını romun içine taşıdım birde açılış bot animasyonları harika ama ses berbat oyuzden sistem media klasöründe bulunan poweron.ogg adlı açılış sesinide orjinal s5 bootanimation ile değiştirdim.. bu şekilde kullanıyorum. . Ve gayet memnunum.. çünkü telefon açılıyor ses hala devam ediyor biraz uzun ses dosyası olmuş bide ses dengesi iyi değildi. . Bir dahaki güncellemede orjinal bot animasyon seçeneğinde koyup eposta ve türkçe mesajlar uygulamasını eklersen 10 değil 11 numara olacağından hiç şüphem yok çook tesekkur ederim paylaşımın için. ..
Rica ederim dostum.Evet mesajlar kısmı ingilizce bulabilirsem zip halinde veririm flashlarsınız.Ama şunu unutmayın geliştiricinin yaptığı özelleştirme olmayacak.Lollipop temasını beğendiyseniz idare etmenizi tavsiye ederim ama illa türkçe olsun diyorsanız da temadan feragat etmeniz gerekecek.Arkadaşım emeğine sağlık çok güzelolmuş, iki gündür kullanıyorum tek sorun mesajlar ingilizce oldu türçeye çeviremiyoru yardım rica ediyorum.