Karşılaştırma S5 mi Z2 mi alayım??

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S5 tavsiye etmiyorum. Arkası yara bandı gibi. Tasarım bana göre iğrenç. TouchWiz arayüzü ağır ve hantal. Ayrıca Knox'u da unutmamak lazım. Tüm bunların üstüne de 2 gb ram var. Arkadaşın telefonu S5. Arada bakıyorum. Kamerası olsun , diğer özellikleri olsun beğenmedim. Samsung düşmanı değilim. He ille de Samsung alacaksan note 3 daha iyi bir tercih olur. Bunları mukayese edersek Z2 önde bence.

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve wpfurkan

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Peki s5 i secmemenizin nedeni touchwiz mi ? İslemci olarak fark varmi
Hayır kardeşim. Bazıları hala eski touchwiz ile karsitriyor. Ben şuan android L kullanıyorum ve arayüzün aosp den eksik yanı yok. S3 ve Note 2 deki touchwiz geride kaldı. S4 tekide aynı şekilde lollipop ile bu söylenenlerin hepsinin yalan duman olduğunu S5 kullanan arkadaslarada sorabilirsin. @cici60

• Beğen
Tepkiler: cici60
bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
    Konu Sahibi
Yok samsung fanligim gibi birsey yok sadece daha once samsung kullandim sony hic kullanmadim o yuzden soruyorum verdigimiz parada az degil degsin istiyorum sony hakkinda olumsuz yorum yapan yok galiba z2 alacagim

ishakonline

ishakonline

Üye
Peki s5 i secmemenizin nedeni touchwiz mi ? İslemci olarak fark varmi
kardeş z2 20 mp kamera su geçirmez,toza dayanıklı 3gb ram snapdragon 801 işlemci hepsini geçtim sony gibi firma var arkasında :D daha ne

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yok samsung fanligim gibi birsey yok sadece daha once samsung kullandim sony hic kullanmadim o yuzden soruyorum verdigimiz parada az degil degsin istiyorum sony hakkinda olumsuz yorum yapan yok galiba z2 alacagim
Sony hakkında tarafsız ve olumsuz yorumu bu forumda pek denk gelemezsin. Bende antisony falan değilim. Ama birde farklı forumlarada bak. S5 al demiyorum ama Z2 de Z4 çıkacakken baya eski kaldı.

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
    Konu Sahibi
Benim icin eski olmasi onemli degil yazilim destegi 1 kac yil gelsin birde ihtiyaclarimi karsilarsa pek de onemli degil

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim icin eski olmasi onemli degil yazilim destegi 1 kac yil gelsin birde ihtiyaclarimi karsilarsa pek de onemli degil
Z2 yeterde artar bile :D Z halen güncelleme alıyor L ile son bulur. Z2 de firmanın gözü dönmezse bi Xperia Z kadar alır umarım. Z2 :oke:

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun hocam yardimci oldunuz gercekten.z2 alacagim.aldigimdada goruslerimi yazarim insallah. Bende bu zamana kadar samsung kullandim artik sıkıldım biraz değişiklik zamani geldi diye dusunuyorum
Sağolun hocam yardimci oldunuz gercekten.z2 alacagim.aldigimdada goruslerimi yazarim insallah. Bende bu zamana kadar samsung kullandim artik sıkıldım biraz değişiklik zamani geldi diye dusunuyorum

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence doğru tercih. Şimdiden hayırlı olsun. Emin ol , aldığında pişman olmayacaksın.

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
    Konu Sahibi
İnsallah , sagolun hocam yardimci oldunuz. Aldigimdada yazarim buraya goruslerimi. İyi geceler

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve B.A.R.O.N
cici60

cici60

Üye
selam kardeş sırasıyla ace s2 s3 note2 Lg g3 note3 s5 cihazlarını kullanmış birisiyim olarak.
uzun süredir samsung kullanıcısıyım. Farkları şu z2 ve s5 in

S5 özellik olarak
tatmin kar telefon şarj güzel 1.5 gün çıkartıyor. 2gb ramı var real racing 3 donmadan 4 5 saat tek şarjla oynatıyor çok fazla ısınma olmuyor silikon taktığım hiç fark edemedim cihaz kasma donma sorunu yok sadece karizmatik bi cihaz değil ön kamerası vasat arka kamerası harika 20mp aratmaz cihazı suya attım hiç bişey olmadı ama yine samsunga güven olunmaz:) kurşun kalemle note serisideki dijital kalem gibi algılayabiliyor. mart nisan gibi s6 çıkacak deniliyor.

Z2 özellik olarak 20mp kamerası var daha şık karizmatik kasası preimum his veriyor cihaz menü geçişleri daha çok seri ,ince olduğu için büyük oyunlarda ısınıyor diyolar silikon kılıf takınca hissedilmiyor diyolar cihazı 20 dk inceledim sorun çıkartmadı. 3gb ramı var suya dayanklılık konusunda 1 numara ayırca ps3 ps4 kollarıyla cihaza gta 3 gta vc real racing tarzı oyunları telefona kurup oynayabilirsin. bataryası s5den 400 MaH daha büyük oludğu için oyunları 1 kaç saat daha fazla götürüyo tercihim z2 olur.

kendi kullandığım s5 kayıtdışı olduğu için kapandı telefoncu kapanmaya garanti vermişti biyerden z2 gelcek 2. el onu bekliyorum.

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
selam kardeş sırasıyla ace s2 s3 note2 Lg g3 note3 s5 cihazlarını kullanmış birisiyim olarak.
uzun süredir samsung kullanıcısıyım. Farkları şu z2 ve s5 in

S5 özellik olarak
tatmin kar telefon şarj güzel 1.5 gün çıkartıyor. 2gb ramı var real racing 3 donmadan 4 5 saat tek şarjla oynatıyor çok fazla ısınma olmuyor silikon taktığım hiç fark edemedim cihaz kasma donma sorunu yok sadece karizmatik bi cihaz değil ön kamerası vasat arka kamerası harika 20mp aratmaz cihazı suya attım hiç bişey olmadı ama yine samsunga güven olunmaz:) kurşun kalemle note serisideki dijital kalem gibi algılayabiliyor. mart nisan gibi s6 çıkacak deniliyor.

Z2 özellik olarak 20mp kamerası var daha şık karizmatik kasası preimum his veriyor cihaz menü geçişleri daha çok seri ,ince olduğu için büyük oyunlarda ısınıyor diyolar silikon kılıf takınca hissedilmiyor diyolar cihazı 20 dk inceledim sorun çıkartmadı. 3gb ramı var suya dayanklılık konusunda 1 numara ayırca ps3 ps4 kollarıyla cihaza gta 3 gta vc real racing tarzı oyunları telefona kurup oynayabilirsin. bataryası s5den 400 MaH daha büyük oludğu için oyunları 1 kaç saat daha fazla götürüyo tercihim z2 olur.

kendi kullandığım s5 kayıtdışı olduğu için kapandı telefoncu kapanmaya garanti vermişti biyerden z2 gelcek 2. el onu bekliyorum.
z2de 2 gb ram var yanlisin var

cici60

cici60

Üye
bende 10 gundur telefonsuzum ne alayim ben 1500 e kadar butcem var
şuan piyasadaki note 4 z3 m8 okadar parayı hak etmeyen telefonlar bence 2000 tl verilmez bi telefona ama uygun bulabilirsen 1400e al derim
hemen cihaz değiştirceksen z2 öneririm ben kendim beklemedeyim z2 olursa alacam piyasa olarak 1200-1300 civarı ikinci el bulabilirsin temiz.

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
şuan piyasadaki note 4 z3 m8 okadar parayı hak etmeyen telefonlar bence 2000 tl verilmez bi telefona ama uygun bulabilirsen 1400e al derim
hemen cihaz değiştirceksen z2 öneririm ben kendim beklemedeyim z2 olursa alacam piyasa olarak 1200-1300 civarı ikinci el bulabilirsin temiz.
0 1800 yapahali ama lmak istiyorum tabi

cici60

cici60

Üye
0 1800 yapahali ama lmak istiyorum tabi
samsungtan sıkıldım z3 alacaktım z2 le aynı özeliklere sahip tasarımı farklı biraz sadece oyüzden z2 derim yani parasını hak etmeyen bi telefon alma derim

Anil-D

Anil-D

Üye
samsungtan sıkıldım z3 alacaktım z2 le aynı özeliklere sahip tasarımı farklı biraz sadece oyüzden z2 derim yani parasını hak etmeyen bi telefon alma derim
yarin bidaha bakayim ona