selam kardeş sırasıyla ace s2 s3 note2 Lg g3 note3 s5 cihazlarını kullanmış birisiyim olarak.
uzun süredir samsung kullanıcısıyım. Farkları şu z2 ve s5 in
S5 özellik olarak tatmin kar telefon şarj güzel 1.5 gün çıkartıyor. 2gb ramı var real racing 3 donmadan 4 5 saat tek şarjla oynatıyor çok fazla ısınma olmuyor silikon taktığım hiç fark edemedim cihaz kasma donma sorunu yok sadece karizmatik bi cihaz değil ön kamerası vasat arka kamerası harika 20mp aratmaz cihazı suya attım hiç bişey olmadı ama yine samsunga güven olunmaz

kurşun kalemle note serisideki dijital kalem gibi algılayabiliyor. mart nisan gibi s6 çıkacak deniliyor.
Z2 özellik olarak 20mp kamerası var daha şık karizmatik kasası preimum his veriyor cihaz menü geçişleri daha çok seri ,ince olduğu için büyük oyunlarda ısınıyor diyolar silikon kılıf takınca hissedilmiyor diyolar cihazı 20 dk inceledim sorun çıkartmadı. 3gb ramı var suya dayanklılık konusunda 1 numara ayırca ps3 ps4 kollarıyla cihaza gta 3 gta vc real racing tarzı oyunları telefona kurup oynayabilirsin. bataryası s5den 400 MaH daha büyük oludğu için oyunları 1 kaç saat daha fazla götürüyo tercihim z2 olur.
kendi kullandığım s5 kayıtdışı olduğu için kapandı telefoncu kapanmaya garanti vermişti biyerden z2 gelcek 2. el onu bekliyorum.