Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

funny_halil

Üye
@aziz04 hocam bugün gelsin artık gelecekse bekleyeyim
@aziz04 hocam bugün gelsin artık gelecekse bekleyeyim

helppo

helppo

Üye
Bekle keleee aziz sıkıştrma
o değilde aziz çalışmaları ne alemde inanıyorum herkesin beklentinin üstünde bir iş yapacaksin süper olacak süper reytingler kıracak sen bu formun fenomen süpersin sonra da note 4 hava durumun yaninda benim çok istediğim htc nin hava durumu bir sonraki versiyonda yapacagini sabırsızlıkla bekliyorum aziz usta çünkü sen çok iyi niyetin kimsenin sen asla milletin isteklerini geri çevirmiyorsun sağol teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: tomm, funny_halil ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Bekle keleee aziz sıkıştrma
o değilde aziz çalışmaları ne alemde inanıyorum herkesin beklentinin üstünde bir iş yapacaksin süper olacak süper reytingler kıracak sen bu formun fenomen süpersin sonra da note 4 hava durumun yaninda benim çok istediğim htc nin hava durumu bir sonraki versiyonda yapacagini sabırsızlıkla bekliyorum aziz usta çünkü sen çok iyi niyetin kimsenin sen asla milletin isteklerini geri çevirmiyorsun sağol teşekkür ederim
Eyvallah kardeşim tşk ederim
Romun daha iyi olması için Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum
Hazır aslında ama son yaptığım bir klavye değişikliği vardı -siyah klavye- Hata verip duruyor
Onu düzeltmeyle uğraşıyorum şimdilik...
Ayrıca bu note 4 romda günlük kullanım için çok uygun bunu kullanabilirsiniz yeni versiyon yayınlanıncaya kadar

• Beğen
Tepkiler: tomm, birpesimist38 ve helppo

azadd2172

Üye
ortalama ne zaman yükersn ?

birpesimist38

birpesimist38

Üye
Eyvallah kardeşim tşk ederim
Romun daha iyi olması için Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum
Hazır aslında ama son yaptığım bir klavye değişikliği vardı -siyah klavye- Hata verip duruyor
Onu düzeltmeyle uğraşıyorum şimdilik...
Ayrıca bu note 4 romda günlük kullanım için çok uygun bunu kullanabilirsiniz yeni versiyon yayınlanıncaya kadar
beyaz olsun abi paylaş ya :)

azadd2172

Üye
bugün yükleyeceksen eger en azından biz onu bekleyelim temizinden ona baslıyalım :)

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
ortalama ne zaman yükersn ?
İki cihaza kurdum birinde mobil veri açık bekletmede test sonucu alacağım bu gece
Eğer bir aksilik olmazsa yarın upload etmeyi düşünüyorum
Gözden kaçırdığım eksiklikler varsada artık sizlerde bana bunları bildirerek yardımcı olursunuz!
Tek başıma test biraz zor oluyor
Hatalar varsa bir sonraki versinyonda bunları gideririm

• Beğen
Tepkiler: helppo ve azadd2172
helppo

helppo

Üye
Ne yalan söyleyeyim senin gibi böyle emek veren yok kim ne derse desin emeğini zayi edilmez hep diyorum ya bir sonraki versiyonda sabırsızlıkla bekliyorum hele benim hava durumu da taktım kafayı seviyorum ne yapayım htc telefonu alamadım bir sonraki telefonum s4 olur ona bile portlamayı düşünüyorum kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

azadd2172

Üye
İki cihaza kurdum birinde mobil veri açık bekletmede test sonucu alacağım bu gece
Eğer bir aksilik olmazsa yarın upload etmeyi düşünüyorum
Gözden kaçırdığım eksiklikler varsada artık sizlerde bana bunları bildirerek yardımcı olursunuz!
Tek başıma test biraz zor oluyor
Hatalar varsa bir sonraki versinyonda bunları gideririm

Kardes dünden bunu yazmıstın inşallah başarılı bi çalışma bekliyorz senden :)

• Beğen
Tepkiler: helppo
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: azadd2172 ve helppo

azadd2172

Üye
inŞallah emeğin gibi başarılı bir çalışma olur ..

• Beğen
helppo

helppo

Üye
sen onlara bakma bildiğini yap sonra emeği booom olur

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom nasıl arkadaşlar?
Kimse kurmadı mı?
Eksiklikler hatalar nelerdir?
En azından bilgi verin sonraki versiyonda bu hataları giderebilme şansım olsun
Kimse bununla ilgili birşey söylemiyor
Tek sorduğunuz yeni rom ne zaman yüklenir :)
Daha bu konuyu açalı bir hafta bile olmadı yaw :)

• Beğen
helppo

helppo

Üye
sana cepten yazıyorum pc bozuk onun için deneyemiyorum kusura bakma dört gözle bir sonraki versiyona
bekliyorum

azadd2172

Üye
bizde yenisini bekliyorz :) bunu kurmuyorz simdilik :)

• Beğen
helppo

helppo

Üye
çünkü yeni romda inanılmaz oynatmaları yaptın batarya süresini çok uzattın wifi çekim alanı güçlendirdin onun için arkadaşlar bu romu çok bekliyor aziz im

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
çünkü yeni romda inanılmaz oynatmaları yaptın batarya süresini çok uzattın wifi çekim alanı güçlendirdin onun için arkadaşlar bu romu çok bekliyor aziz im
Bende sizden sadece zaman istiyorum arkadaşlar vallah Daha yüklenmedi mi diye sorduğunuzda acele ediyorum ve hatalar oluyor kendimi mahçup hissediyorum

• Beğen
Tepkiler: tomm ve azadd2172
helppo

helppo

Üye
yahu arkadaş bakma sen onlara durmak yok yola devam süpersin kim yaptı bu kadar hiç kimse kimse senin emeğini ne çektiğini bilmez
herkese iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: tomm, Aziz04 ve azadd2172

azadd2172

Üye
Bu yeni Romunu yükledim finished te kaldı öyle ne yapayım ?

• Beğen

omegafi

Üye
pil kullanım istatistiklerini göremiyorum bu romda bunun dışında eksik göremedim henüz

• Beğen

Üst Alt