Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

funny_halil

Üye
@aziz04 Hocam sen yükle yaa ne olacak geri dönütlerle düzeltilir benim arama ses gitmeme gelmeme sorunu var onu halledeyim sen yükle hocam

JosephLion

JosephLion

Üye
Ben suan bu romu kullaniyorum muzik calardan durduk yere atiyor flan sarj 1 gunu cikarmiyor onun icin yarin istiyorum yeni romu klavye icin cok ugrasmana gerek yok olursa siyah olmazsa beyazla devam ederiz yeter ki sen yarin romu paylas cunku gercekten 2 gundur telefondan sogumus vaziyetteyim ve 10 dk da bir konuya giriyorum :/

• Beğen
Tepkiler: helppo ve Aziz04
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Ram kullanımına çok dikkat et aziz kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

funny_halil

Üye
@aziz04 hocam mahçup olacak bi şey yok sonuçta gönülle bedava yaptığın işten kim hesap sorabilir beğenmezse kaldırsın bu kadar.Siz bugün yükleyin hocam yaa upload da kısa sürer zaten mega ya yükleyin hocam en iyisi

• Beğen
Tepkiler: tomm, helppo, birpesimist38 ve 2 diğerleri

funny_halil

Üye
@aziz04 qs 4.4.2 v3.4 InCallUI programı yani arama arkaplanda açık kalıyor hata veriyor ses gelmiyor gitmiyor sorun bu hocam ne kernel ne modem hatası yok ...Ilgilenirseniz sevinirim
@aziz04 hocam bu sorun senin romda yok değil mi ???
@aziz04 hocam şu romu Paylaş yıkalım formu

• Beğen
Tepkiler: helppo, JosephLion ve Aziz04
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Bu rom için yorum istemişsin abi. Ben kurdum şuanlık bir sıkıntı yok. Yalnız kurulumdan sonra gelen uygulamları kaldırmak için çok uğraştım. Hani onları koymasanda bir paket halinde yayınlasan isteyen oradan indirip kursa daha iyi olur. Ve tabi ki klasik olucak ama şarj süresi sıkıntılı. Onun dışında sıfır sıkıntı sıfır kasma. Emeğine sağlık.

• Beğen

funny_halil

Üye
Anket yapalım @aziz04 hocam bakalım bugün yayınlamaya
@aziz04 hocam 2 gün falan gider diyorsunuz yaaa
1.bu şarj süresi güç tasarrufu greenify falan var mi
2. 3.3 ile 3.4 ile bi fark var mi ?
@aziz04 hocam 5 dk önceki sorunuma cvp verir misin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: helppo
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Bu rom nasıl arkadaşlar?
Kimse kurmadı mı?
Eksiklikler hatalar nelerdir?
En azından bilgi verin sonraki versiyonda bu hataları giderebilme şansım olsun
Kimse bununla ilgili birşey söylemiyor
Tek sorduğunuz yeni rom ne zaman yüklenir :)
Daha bu konuyu açalı bir hafta bile olmadı yaw :)
valla aziz kardeşim ben kurdum telefon ısınma yaptı ve facebook instegramda kasmalar oluyor birde mobil veriyi her açtığımda uyarı yazısı çıkıyorya onu da bi çözebilirsen olur
pil kullanım istatistiklerini göremiyorum bu romda bunun dışında eksik göremedim henüz
güç tasarrufu var ayarlada oraya gir altında yazıyor

funny_halil

Üye
@aziz04 hocam sorunum var ses gitmiyor gelmiyor ailemle sevdiklerimle iletisime geçemiyorum bu gece yayınlayın hocam acil durum

• Beğen

bedrama

Üye
Bende denedim.evet tel ısınıyor du.birde goruntulu arama olmuyor.kapali sarj edilmiyor.akilli kaydirma ve duraklatma da yok.hos orjinal note 4 varmi onuda bilmiyorum:)
Birde karsi taraf goruntulu arayinca,goruntu heliyor ama seste problem çıkıyordu

• Beğen

azadd2172

Üye
Simdiki rromu yükledim ses gelmyior aramada

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
QS v3.4 de hiçbir sorun yok ram optimizastonu süper.portlu romlarda genellikle sorun olur ama bu adam işini güzel yapıyor.samsung verse bu kadar iyi olmazdı heralde :)

• Beğen

azadd2172

Üye
Suannki Romunda ses gidip gelmiyor

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

ram kullanımı 400-550 civarında.neyse konuyu dağıtmis olmuyalim aziz kardeşim romu şişirmesen paket halinde versen daha iyi olur gibi dn4 u temizlemistim 500 mb yer açılmıştı hafizada :)

• Beğen

funny_halil

Üye
@aziz04 hocam paylaşın artik acil durumumu da anlattım
ARKADAŞLAR @aziz04 HOCA BUGÜN PAYLAŞSIN DIYENLER

• Beğen
Tepkiler: helppo, JosephLion ve ferhat1905123

sayhan21

Üye
cok hızlı ve süper bir rom yanlız görüntülü arama vede şarjın hızlı tüketmesi sorunlarla karşılastım

• Beğen

funny_halil

Üye
@aziz04 HOCAMMMMMMMM

• Beğen

Üst Alt