Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
akıllı duraklatmayla akıllı kaydirmayi kaldırmanın sebebi nedir ?

ya benim ram 650 den aşağı düşmüyor.qs 4.4 2 de 550den yukari cikmazdi.gereksiz uyg kaldırdım greenify kullanıyorum ram kullanımı berbat.bu yüzden dn4 e alternatif olan rom arıyorum.senin romu beğendim ama gelişmesini bekleyeceğim bir süre ne yazıkki.
Note 4 romda Ram kullanımını düşürmek için,
Toplam zRam bellek boyutunu 800'e çektikten sonra
Aşağıdaki Boeffla confing ayarlarını yapın ve cihazı yeniden başlatın.
Ayrıca Boeffla 7.2 kullanın

• Beğen
Tepkiler: helppo

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
benim ayarlar sıralı 72,80,84,88,95,122 ydi sizin verdiğiniz ayarlar konudaki.

yenisiyle değiştiriyorum.boeffla 7.2 stable yüklü şuan.

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
benim ayarlar sıralı 72,80,84,88,95,122 ydi sizin verdiğiniz ayarlar konudaki.

yenisiyle değiştiriyorum.boeffla 7.2 stable yüklü şuan.
Şuan paylaştığım ayarlar 4.4.4 için
4.4.2 kullananlar söylediğiniz ayarları kullanmaya devam etsin

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
tamam

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Kamera Başarısız Hatası Alanlar Aşağıdaki dosyayı Cwm'den Flashlasınlar...
Daha Sonra Yine İstediğiniz Kernel'i Kurabilirsiniz!

Hocam çok teşekkürler. Yurtta kalıyorum interneet kötü. Gece internet hızlanıyor herkes yatınca deneyeceğim. Size gerri dönüş yaparım. Çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
farukguner

farukguner

Üye
Aziz 04 bu rom s3 neoya portlanabilirmi

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Aziz 04 bu rom s3 neoya portlanabilirmi
Valla o konuda bilgim yok hocam
Hocam çok teşekkürler. Yurtta kalıyorum interneet kötü. Gece internet hızlanıyor herkes yatınca deneyeceğim. Size gerri dönüş yaparım. Çok teşekkürler.
Kolayı var kardeşim.
Git meyve suyu al yeterince içine uyku ilacı katıp; Yurttaki arkadaşlara size meyve suyu ısmarlayacam de.
İçince hepsi uyur :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Valla o konuda bilgim yok hocam

Kolayı var kardeşim.
Git meyve suyu al yeterince içine uyku ilacı katıp; Yurttaki arkadaşlara size meyve suyu ısmarlayacam de.
İçince hepsi uyur :)

Aslında iyi olabilir abi. :) Ama bu iş için para dayanmaz. Öğrenci adamız işimiz zor :)

• Beğen

funny_halil

Üye
Bu qaraqumus nasıl bi adam yaaa.Blekota denen adam romunu kullanıyor daha çok ilgi görüyor. @aziz04 hocam romu düzenledi şarjı inanılmaz diyor.Adam herkese orta açıyor ama kendi gol atamıyor.ALLAh qARAqumus çıkarmasın yüzünü :)

omegafi

Üye
yeni romda rehberin daha hızlı açılması için bi şeyler yapılabilir mi? En hızlısı yani şak diye [emoji51] kardeş kusura bakma fazla şey istiyoruz galiba. Bir de sanki v1 de pil kullanimina e ait detayları göremiyoruz yok yani ayarlarda

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Bu qaraqumus nasıl bi adam yaaa.Blekota denen adam romunu kullanıyor daha çok ilgi görüyor. @aziz04 hocam romu düzenledi şarjı inanılmaz diyor.Adam herkese orta açıyor ama kendi gol atamıyor.ALLAh qARAqumus çıkarmasın yüzünü :)
:)
Ben şarj olayını nasıl çözdüm bilmiyorum yani birazda bilmeyerek oldu.
Ama İsmini paylaşmayacağım bi romdan build dosyasını bu roma port ettim sanırım bundan dolayıdır
Fakat en büyük işi qaraqumus yapıyor belkide farkında değil :)
yeni romda rehberin daha hızlı açılması için bi şeyler yapılabilir mi? En hızlısı yani şak diye [emoji51] kardeş kusura bakma fazla şey istiyoruz galiba. Bir de sanki v1 de pil kullanimina e ait detayları göremiyoruz yok yani ayarlarda
Rehberin hızlı açılmasına çözüm var ama build dosyasına artık dokunmak istemiyorum
Geçen biraz daha kurcalayayım dedim sapıttı :)

funny_halil

Üye
@aziz04 Hocam cuma yayınlarım dediniz kesin mi bi şey olmazsa ???

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
bugün rom geliyor dimi aziz kardeşim

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Bende merak etmeye başladım ilk yukleyenlerden olucam

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Abi verdiğin 2 Kernel'i denedim ama sonuç aynı. Ne yaptıysam olmuyor. Neyse yinede teşekkür ederim. Ekstra birşey bulursan bana Mesaj atabilirsen veya alıntılayabilirsen çok sevinirim. Romlarında başarılar iyi çalışmalar :)
Abi ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ama Romunu kurdum ve ilk kamerası çalışan 4.4.4 Rom kullandım. Çok teşekkürler :)

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
justarchinin portunu yükledim adam resmen batırmış bissuru durdurma hatası,rehberden atma falan.

qaraqumusun romunda az program kurup greenify kullanırsanız ram 500den yukarı çıkmaz :)

ekremesiroglu

Üye
@aziz04 hocam bu romu seviyorum severek kullanıyorum. ve telefon görüşmelerinde ses kaydını da kullanıyorum. yaptığım iş icabı sürekli adres kayıt alıyorum bu yüzden konuşurken ses kaydı yapmak daha basit oluyo. ancak konuşma ekranında kayıt tuşuna basıyorum kayıt ediyor sorun yok. görüşme bittikten sonra kayıt durdur butonuna basmazsam görüşme bitse ve ana ekrana dönsem bile kayıt etmeye devam ediyor . taa ki tekrar görüşme yapıp durdur butonuna basana kadar. buna bi el atabilirmisin

• Beğen

abuzer0006

Üye
şu konuyu patlatalımda kardeşimde romu upload etsin artık arkadaslar

ossimone

ossimone

Üye
3. Günüm rom ile hala sıkıntı yaşamadım tekrar ellerine sağlık aziz hocam ..

• Beğen
JosephLion

JosephLion

Üye
Bugun buyuk gün :))

Üst Alt