Tavsiye G3 yerine z2 almak

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
G3 yerine z2 almak
Evet arkadaşlar 32 gb titan g3 kullanıyorum fakat babamada telefon alicaz g3 ü begendi aynısından alicakti fakat ben farkli olsun istedim z2 alalim dedim simdi asıl soru g3 ü babama verip z2 yi ben kullansam pişman olurmuyum

Son düzenleme:

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben olsam sony almam

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Z3 ile Z2 arasında ahım şahım bir fark yok kardeşim. Hemen hemen aynı özelliklere sahipler. Z2 alman daha mantıklı olur fiyat bakımından. Fiyat farketmez dersen z3 alabilirsin tabi ki

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve vegatablo
0MG90

0MG90

Üye
Pişman olmazsın bence, Z2'nin kamerası, arayüzü vs. gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
98farom98

98farom98

Üye
Ben Z2 kullanıyorum gerçekten süper ya bende ilk te G3 alacaktım ama Z2 aldım iyikide almışım 4.4.4 güncellemesiyle ısınma sorunuda giderildi kesinlikle öneririm

• Beğen
Tepkiler: vegatablo ve Furkan Emekli
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Olmazsın.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence Z2 , G3'ü döver. Ayrıca Z2'de 3 Gb ram varken G3'te 2 Gb ram var ve ilk başta güzel gibi gözükse de G3'teki 2K ekran, performans düşüklüğüne sebep olacaktır diye düşünüyorum. Tercihim Z2'den yana.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bence Z2 , G3'ü döver. Ayrıca Z2'de 3 Gb ram varken G3'te 2 Gb ram var ve il başta güzel gibi gözükse de G3'teki 2K ekran performans düşüklüğüne sebeb olacaktır diye düşünüyorum. Tercihim Z2'den yana.
Kesinlikle katılıyorum ;)

• Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
G3'ün 32 GB'lık modelinde 3 GB RAM var.

• Beğen
Tepkiler: vegatablo
vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Bence Z2 , G3'ü döver. Ayrıca Z2'de 3 Gb ram varken G3'te 2 Gb ram var ve il başta güzel gibi gözükse de G3'teki 2K ekran performans düşüklüğüne sebeb olacaktır diye düşünüyorum. Tercihim Z2'den yana.

Kesinlikle katılıyorum ;)
kardeşim kullandığım cihazı bana anlatmanıza gerek yok 3 gb ramli olan 32 gb modelini kullanıyorum telefondan memnunum fakat batarya bir gün dayansada z2 ye göre kötü zaten ikiside elimde olacak değişe değişe kullanırım

02samsat

02samsat

Üye
Ben z2 kullanıyorum gayet iyi ama bir türlü sevemedim. Keşke g3 olsaydı diye düşünüyorum

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben düşüncemi ilk yazdığım cevapta belirttim kardeşim. Senin fikrini kötü anlamda etkilemek istemem. Z2 nin g3 ten ahım şahım bir farkı yok ama bana kalırsa 1-2 özellik dışında z2 daha iyi gibi

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Z2 çok iyi bir telefon. Batarya süresi, arayüzü, kamerası, hızı çok iyi. G3'den daha iyidir diye tahmin ediyorum. Açıkçası G3'ü kullandım ve arayüzü pek beğenmedim ve malzeme kalitesi düşük geldi.

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@ ve Furkan Emekli

archh

Üye
Z2'yi eline alınca çok şık ve kaliteli bir telefon hissi veriyor insana. Arayüzü sade ve güzel ,batarya performansı son güncellemeyle üst düzeylere çıktı,kamerası sony kalitesi anlatmama gerek yok. Kullanmanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve @@DiAbLo@@
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben kesinlikle G3 de kalmani öneririm...
G3 su an piyasaninin en iyi 2 ya da 3 cihazindan biri...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle katilmiyorum...
Bence G3 , Z2 den daha iyi cihaz... :)