Tavsiye G3 yerine z2 almak

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
ikisinide yan yana koyar bi sınava sokarım ona göre karar veririm zaten ama g3 de yabana atılacak gibi değil kasa olarak tamam bi sony,htc değil ama samsungun plastiği ile karşılaştırılamayacak kadar iyi sağlam baya

• Beğen
Tepkiler: Screamore

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ekranı yeter G3 ün...:)

• Beğen
Tepkiler: vegatablo
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben iki cihazi da elime almış , incelemiş biri olarak g3 aldim...
Tasarım olsun , ekran olsun benim gözümde daha iyi g3...

Herkese saygı duyarım tabi ki.:)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve Furkan Emekli

archh

Üye
Telefon alırken sağlamlığına görede de karşılaştırmak lazım lg g3 düşerse ne olur bilmiyorum ama ben z2 yi kaç kere düşürdüm bi sıkıntı yok hala devam :-)

enterneoll

enterneoll

Üye
Kusura bakmayında televizyon devi Sony kendi telefonlarına ekran koyamıyor adam gibi ben G3 alırdım

Luck Star

Luck Star

Üye
Z serilerine baktım geçen gün kamera kamera diyorlar çekmeden önce cam gibi gösteriyor kamera hareket hızı super bir cekiyorum berbat g3 denedim odaklanıyor mu odaklanmiyor mu anlamadım 1ms gibi super hızlı birşey çektiği fotoğrafta çok kaliteli. Tek kotu yani o ekrana o batarya zor yeter bir de sağlamlık var tabi onun dışında z2 tercih etmek için hiçbir neden yok.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
bakıyorum da benimgibi bilmeyenler yorum yazıyor, iyi güzelde
G3 32gb titan nelere sahip bilenler varmıki?

16gb degil 32 versiyonu 3gb ram 1gb ekran kartı
128gb hafıza kart destegi + 2tb otg destegi var
şimdi bu hangi cihazda varki?

lg yi hafife almayın derim
g3 teki özelligi bilipte kullanmasını bilmeyen cok kişi var bu cihazın da sınırı yok yakında bootloader icin yama geliyor
sailfish, ubuntu, MeeGo, coşar
sonra demedi demeyin :D

iyi forumlar..

Terzi38

Terzi38

Üye
Ben Z2 kullanıyorum gerçekten süper ya bende ilk te G3 alacaktım ama Z2 aldım iyikide almışım 4.4.4 güncellemesiyle ısınma sorunuda giderildi kesinlikle öneririm
Arkadaşa katılıyorum hatta aldıktan sonra tekrar iade etmeyi bile düşündüm ama iyiki boyle bi hata yapmamisim sen z2 al pişman olmazsın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tasarım olarak dersen G3 çok daha iyi tabi bu biraz kişisel tercih. Bana göre öyle arayüz renkleri falanda güzel duruyor bence. Sony iyi telefon yapıyor ama tipi ve arayüzü sanki yapamıyor.

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
M8 e de bakabilirsiniz. 1 haftadır kullanıyorum hiç sorunum yok. Tasarım olarak da guzel.2 sinden birini alacaksanız Z2 tavsiyem. Ama biri diğerini aratmaz .

02samsat

02samsat

Üye
Bu arada lg g3 son sürümü kac acaba

Rainesto

Rainesto

Üye
32 gb ise bence değiştirme

anılbaran

anılbaran

Üye
xperia :oke:

Serhan

Serhan

Üye
Ben sony ye laf atıyordum... Z3 e kötü telefon diyordum.. Teyzem Z3 aldı baya bi inceledim felan. Hatta üstüne bir şişe su döktüm aynı zamanda bendende terler dökülüyordu :kop2: Hiçbirşey olmadı tele tasarımı felan muhteşem ötesi Z2 de öyle muhteşem bir telefon bencede Z2

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@ ve Furkan Emekli
DrugHacker

DrugHacker

Üye
Kişisel tercih ve ihtiyaç meselesi, bana göre Z2 daha iyi ama bunu kimseye kabul ettirmek zorunda değilim, LG pazara aktif olarak G2 ile giriş yaptı ve ciddi satış rakamları yakaladı, G3 ile de devam ediyor. Ama Sony'nin de ayrı bir duruşu, ağalığı var. G3 de Z2 de çok iyi cihazlar, karar vermek gerçekten zor ikisini alsan da pişman olmazsın. Z2 alırdım ben olsam

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ekran = G3 daha iyi
Performans = Z2 daha iyi
Kamera = G3 lazer otofokus, Z2 kamera çekim teknolojileri ve 4K 4 dk videolar çekebiliyor.
Dezavantaj = İki telefonun da ısınması her amiral gemisi gibi fazla olsa da G3 ısındığı zaman cihazda hissedilir derecede performans düşüşü yaşanıyor. Z2'de böyle bir durum yok, ancak kasası cam olduğu için çizilmeleri çok daha kolay gösterir G3'e kıyasla uzun ömürlü kullanumda korunmadığı takdirde Z2'de çizilmeler görülebilir.
Ekstra özellik = Z2'de suya/toza karşı dayanıklılık, PS cihazlarıyla uyumluluk. G3'de ise dünyanın 2k ekranlı ilk akıllı telefonu. İki model de Android 5.0 alacak.
Tasarım = İkisi de iyidir tercih meselesidir. Cam + Metal isteyen Z2, fırçalanmış metal görünümlü telefon isteyen G3 alır. G3 0.3 inch daha büyük ekrana sahip olmasına rağmen Z2 ile nerdeyse aynı boydadır, ancak G3 biraz daha şişmandır.
Bence tartışmanın alemi yok öncelikler belirlenip alınmalı.