Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

dogukan-

dogukan-

Üye
bazilarinda isim degisikligi kapsadigi bölüm degismis olabilir sende söyle bir dene
senin daha önce kullandigin mapsi ac icndeki tur poi yazan yazilimyla yeni tur poi bir degistirde dene nasil gösterecekmi senin
siteyi en kestirme olarak bakmis olursun

S&S
Rom atinca eski bilgilerim gitmisti
Su naviteli indirdim bir bakacagim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Baya karisık geldi bana sokak numaralarini bile yaziyor.Sygic 04 mapina donsem 06yla arasinda cok fark varmidir?
cok fark olacagını sanmıyorum poi degişimini yap istersen
yazdıgim gibi ona göre karar verirsin 04 veya06da kalmaya

S&S

dogukan-

dogukan-

Üye
cok fark olacagını sanmıyorum poi degişimini yap istersen
yazdıgim gibi ona göre karar verirsin 04 veya06da kalmaya

S&S
Naviteli siliyorum ben en iyisi 14.3.2 04 mapinda kalayim.
Teşekkurler yardımların için

zulkifaltin

zulkifaltin

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

abuzer_42

Üye
Samsung Galaxy S3 de sorun çıkıyor google play failed uyarısı alıyorum uygulamayı çalıştırmadı

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 de sorun çıkıyor google play failed uyarısı alıyorum uygulamayı çalıştırmadı
arkadas google play store kayitlisindir birde güvenlik ayarlarına bak bilinmeyen programlar yüklenebilir ayarını
yap tekrar dene senin tlf.nun ayarlariyla alakalı..

S&S

electro77

electro77

Üye
Teşekkürler dostum program çok iyi çalışıyor.

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yeni Navteq v2014.09 maps Türkiye haritasi eklenmistir
Sygic dosyasinin icindeki maps dosyasini degistirmeniz yeterlidir
kullanmak istiyen arkadaslara.
ta 2014.06 mapsini vede Nt 2014.09 mapsini her ikisinide denemek istirseniz Sygic dosyasinin
icindeki Maps dosyasinin adina bir harf rakam ekleyiniz yeni indirdiginiz maps dosyasini digerinin
yanina atabilirsiniz Maps_ta yapabilirsiniz navteq mapsini denerken mapslari degimek istediginizdede
Maps_Nt olarak degisip diger kullanmak istedíginizin adini tekrar Maps olarak degisiniz..
bu sunumadaki mapsin icinde Türkiye mapsi (Haritasi) var

S&Sarkadaslar Sygic v14.3.3 Apk eklenmistir yüklü olan Apk kaldirin yerine bu indirdiginizi yükleyin

S&S

merkez-1

Üye
Teşekkür ederim

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic v14.6.0 blackbox (Araba Kamerasi Özellikli) + ta 2014.06 Maps

Sygic v14.6.0 çıktı ve blackbox video recorder özellikli (Araba Kamerası Özellikli)

arkadaslar elinizdeki Sygic naviyi kullana bilirisniz yüklü olan Sygic kaldirilacak Sygic v14.6.0 yüklenecek
buradan indirdiginiz content-info ile Sygic maps dosyasinin icindeki content-infoyu degiseceksiniz

Sygic 14.6.0 - crk

S&Sarkadaslar Sygic v14.3.4 geldi
Sygic v14.3.2 veya Sygic v14.3.3 kullananlar hic bir degisiklik yapmadan yüklü olan
Apk kaldirip yerine yenisini yani Sygic v14.3.4 Apk yüklenecek

S&S

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: vienza

uzay1

Üye
ellerine saglik kardesim cok yardimci oldun..

• Beğen
Adanalim

Adanalim

Üye
emegi gecenlere Tesekkür 1.4.3.4

hamdi mert

hamdi mert

Üye
Note 4 de calisir mi ?

xbossboy

Üye
Teşekkürler :) Yalnız bunu yükleyemedim, diğerlerinden farkı ne? ===>> Sygic v14.7.4 HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.06

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 de calisir mi ?
calisir arkadas asagidakini indirirsen Sygic klasörü TR haritasiyla hazir durumda
yükledikten sonra problem cikarsa indirdigin sygic/Maps klasörünün icindeki
content-infoyu degisirsin senin Note 4 icindekiye problem olmaz
Teşekkürler :) Yalnız bunu yükleyemedim, diğerlerinden farkı ne? ===>> Sygic v14.7.4 HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.06
arkadas 14.3.4 olanin HUD özelligi var vede kendin radar ekleyebilirsin haberde verir..
Sygic 14.7.4 özelligi ise menü degisik hud özelligininyaninda araba kamerasi özelligi var menüde yazar kara kutu
ona tikldiginda acilir tek kücük sekilde veya tam ekran olarakta kullana bilirsin naviyi kullanirken
kayit ettiklerini tlf,nun hafizasindaki Pictures klasörünün icine Sygic klasörü yapar onun icine atar
diger yükledigin Sygic klasörünün adini degistir mesela Sygic 14.3.4 yap 14.7.4 olan Sygic klasörünü
atarsin yüklü olan Sygic Apk kaldir 7.4 icin olan Apk yükle bak hangisini istersen onda kalirsin digerini
siler atarsin...

S&S

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

• Beğen

askiseven

Üye
arkadas google play store kayitlisindir birde güvenlik ayarlarına bak bilinmeyen programlar yüklenebilir ayarını
yap tekrar dene senin tlf.nun ayarlariyla alakalı..

S&S

Ellerinize sağlık arkadaşım bende de aynı hatayı verdi s3 cyanogenmod 4.4.4 sistem güvenlik ayarlarına baktım bilinmeyen program işaretli başka ne yapabilirim abuzer kardeş sen nasıl çözdün
Ellerinize sağlık arkadaşım bende de aynı hatayı verdi s3 cyanogenmod 4.4.4 sistem güvenlik ayarlarına baktım bilinmeyen program işaretli başka ne yapabilirim abuzer kardeş sen nasıl çözdün
arkadaşlar çözdüm google play ı kaldırdım durdurdum ve tekrar denedim oldu su an çalışıyor

• Beğen

cemcex

Üye
HUD özelliği için ekstradan para istiyor. Full olduğunu sanıyorum yazdığınıza göre. Son sürüm yükeldim.

Üst Alt