arkadas Türkiye,nin son haritasi 2014.06 ta olan daha yenisi cikmadi kendisini yenileyip duruyor Sygic ama mapsalarsygicta türkiye için artık yeni harita yok mu?
evet artık harita baya baya eskidi yeni bir harita şart belki vardır bilmiyorum ama 2014/06 çok eskidi çogu cadde sokak göstermiyor .
arkadaslar Sygic v14.3.1 kit kat 4.4xxxxx icin sd kartta calisir
Degerli kardesim,
Sygic_v_14.7.7_crk ,yukledim samsung s5 e,adresi giriyorum,gidecegin yeri yaziyorsun,tam bulacagi zaman kapatiyor,bunu cok defasinda denedim ancak olmadi,bu konuda yardimci olabilirmisiniz ?
ellerine sağlık yükledim çalıştı fakat kara kutu ve hud kilitli geldi bende. sorun bendemi tekrar yükleme yapmalımıyım::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Sygic_v_14.7.7_Apk _ crk.rar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eklenmistir arkadaslar
Sifre: memoli6767
S&S
3ellerine sağlık yükledim çalıştı fakat kara kutu ve hud kilitli geldi bende. sorun bendemi tekrar yükleme yapmalımıyım
arkadas en yeni TR mapsinida ekledim son versionda bu Sygic v14.7.7emegine saglık arkadasım. o kadar cok ilgili ve alakalısın tekrar tesekkürler. kafam karıstı en son sürümü indirmek istiorum ama çözemedim hangisini indirecegim diye. bir yarımcı olursan cok sevinirim
linkleriyle gelmemiş :Sarkadas en yeni TR mapsinida ekledim son versionda bu Sygic v14.7.7
Sygic v14.7.7 Apk crk,li
Yeni Türkiye Haritasi 2014.09 ta
S&S
1. sayfada kardeslinkleriyle gelmemiş :S
arkadas ekstra ayirmisim kizmizi cizgi cekmisim her biri degisik Navi programi ne yapayim ayri olarak sunuma eklesem sunuma acmadiklari gibiBunlaeın hangisini indireceğiz çalışması için bir sürü indirme linki var kafa karıştırıyor