Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

AdemOyuklu

Üye
evet artık harita baya baya eskidi yeni bir harita şart belki vardır bilmiyorum ama 2014/06 çok eskidi çogu cadde sokak göstermiyor .

• Beğen
Tepkiler: theyunus

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
sygicta türkiye için artık yeni harita yok mu?
arkadas Türkiye,nin son haritasi 2014.06 ta olan daha yenisi cikmadi kendisini yenileyip duruyor Sygic ama mapsalar
daha yenilenmedi yinede cogu navilerden yeni mapslari ne diyelim bekliyecez bakalim...

S&S
evet artık harita baya baya eskidi yeni bir harita şart belki vardır bilmiyorum ama 2014/06 çok eskidi çogu cadde sokak göstermiyor .

tabiki bizim ülkemizin mapslarinda cok daha az yer kapsiyor Almanyada ben kapasamadigi yere deng gelmedim daha ama belki
Almanya genelinde cok cok yeni olan cadde döner kavsak kapsamazsa kapsamaz zaten ülkemizin tamamini kapsayan navi mapslarida
yokya insallah yakinda cikar her nekadar yerlesimimiz sokak kapi nolar bulunmasinin bulmaca cözmektende zor olsada cikar insallah
isterseniz birde Navteq mapslar var onuda deneyin belki kapsamadigi yerleri kapsiyor ola bilir..

S&S

arkadaslar NAVIGON EUROPE v 5.3.2 Apk crk eklenmisitir

PW: memoli6767

arkadaslar Navteq Q4 . 2014 Türkiye mapsini buraya (1.sayfada) ekliyorum Navigon Apk yükleyin
gerekli indirmeler vede Türkiye mapsini indirdikten sonra buradan indirdiginiz
Turkey mapsini Navigon/map klasörünün icindeki Turkey mapsin üzerine atacaksiniz
islemesi icin ok,leyeceksiniz yeni Türkiye mapsinin keyfine bakacaksiniz
kendi üzerinden indirdiginiz Türkiye mapsi buraya ekledigimden eski oldugu icin yenisini
kullanmak istiyorsaniz yazdigim sekilde yaparsaniz problemsiz sekilde kullana bilirsiniz..

Son düzenleme:
  • Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Sygic_v_14.7.7_Apk _ crk.rar

eklenmistir arkadaslar
Sifre: memoli6767

S&S

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: umuti1975
umuti1975

umuti1975

Üye
hızınıza yetişilmiyor maaşallah:alkisteşekkürler.memoli6767

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

eemland

Üye
arkadaslar Sygic v14.3.1 kit kat 4.4xxxxx icin sd kartta calisir

Degerli kardesim,
Sygic_v_14.7.7_crk ,yukledim samsung s5 e,adresi giriyorum,gidecegin yeri yaziyorsun,tam bulacagi zaman kapatiyor,bunu cok defasinda denedim ancak olmadi,bu konuda yardimci olabilirmisiniz ?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadas bir yelerde hata yapmissindir yada verdigin adresi kapsamadigi icin ola bilir
öncelikle baska bir adres dene eger yine ayni problem cikarsa
indirdigin Sygic klasörünü degis senin tlf,dakiyle yada Sygic klasörü kaldir
kendisi indirsin Sygic klasörünü vede Türkiye mapsini vede sana hangi ülkeler
lazimsa (ayarlar,haritallari yönet bölümüne gir) ondan sonrada benim
sunuma ekeldigim content-info ile kendi indirdigi Sygic/Maps kalsörünün icindekiyle degistir
yada benim sunuma ekledigim indirdigin Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info ile degisirsin.. 7 günlük deneme süresi olmaz süresiz kullana bilirsin
indirme yaparken @-mail adresi verme asagisinda göreceksin oraya tikla gec

S&S
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar yeni Türkiye haritasi eklenmistir
content-info ve Türkiye mapsini
elinizdeki Sygic/Maps klasörünün icindeki Türkiye haritasini vede content-infoyu degistirdiginizde problemsiz
yeni Türkiye haritasini kullana bilirisniz

tur.ta.2014.09.rar
content-info

S&S

Son düzenleme:
corus54

corus54

Üye
Sayende süper uygulamalar cepte TESEKKURLER

• Beğen

osmanusl

Üye
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Sygic_v_14.7.7_Apk _ crk.rar

eklenmistir arkadaslar

S&S
ellerine sağlık yükledim çalıştı fakat kara kutu ve hud kilitli geldi bende. sorun bendemi tekrar yükleme yapmalımıyım

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık yükledim çalıştı fakat kara kutu ve hud kilitli geldi bende. sorun bendemi tekrar yükleme yapmalımıyım
3
arkadas content-info var yeni TR haritasıyla asagiya ekledigim
Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info ile degistir
her ikisindeki kilit acilir..

S&S

katre9

Üye
teşekkürler çok güzel bir paylaşım

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar Navigon icin asagidaki ülkelerin mapslari eklenmistir
24 Avrupa ülkeleri
Albania-(Arnavutluk),Austria-(Avusturya),Belgium (Belcika),Bosnia and Herzegovina (Bosna Hersek),Bulgaria (Bulgaristan),
Croatia (Hirvatistan),Czech Republik (Cek Cumhuruyeti),France (Fransa),FYROM (Makedonya eski yugoslav cumhuruyeti)
Germany (Almanya),Greece (Yunanistan),Hungary (Macaristan),Italy (Italya),Kosovo (Kosova),Luxemburg (Luksemburg)
Montenegro (Karadag),Netherlands (Hollanda),Polanda (Polonya),Romania (Romanya),Serbia (Sirbistan),Slovenia (Slovenya)
Switzerland (Isvicre),Turkey (Türkiye),United Kingdom (Ingiltere)

S&S

Son düzenleme:
xblackx

xblackx

Üye
Teşekkürler.Eline sağlık.

• Beğen
mertcan01

mertcan01

Üye
emegine saglık arkadasım. o kadar cok ilgili ve alakalısın tekrar tesekkürler. kafam karıstı en son sürümü indirmek istiorum ama çözemedim hangisini indirecegim diye. bir yarımcı olursan cok sevinirim

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
emegine saglık arkadasım. o kadar cok ilgili ve alakalısın tekrar tesekkürler. kafam karıstı en son sürümü indirmek istiorum ama çözemedim hangisini indirecegim diye. bir yarımcı olursan cok sevinirim
arkadas en yeni TR mapsinida ekledim son versionda bu Sygic v14.7.7
Sygic v14.7.7 Apk crk,li
Yeni Türkiye Haritasi 2014.09 ta

S&S

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
NAVITEL CONTENT NAVI. + 17.11.2014 Türkiye mapsi
Türkiye haritasi 776 MB
eklenmistir arkadaslar
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
NAVITEL CONTENT NAVI. + 17.11.2014 Türkiye mapsi
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
arkadaslar indirdiginiz Navitel apk yükleyiniz NavitelConttent klasör olusturacak tlf,nun hafizasina
indirdiginiz Türkiye mapsinida NavitelContent/Maps klasörünün icine atacaksiniz keyfine bakacaksiniz..
Sd kartinda kullanmak istiyen arkadaslarda apk yükledikten sonra olusan NAvitelContent klasörü
sd karta kopyalayip indirmis oldugunuz TR mapsini sd karta kopyaladiginiz NavitelContent/Maps
klasörünün icine atacaksinizki tlf,nunuzun hazizasindaki daha fazla yer kalsin....

Navi-tel-fu ll-9-4-0-84-6767 Apk ilacli.rar

Türkiye haritasi 776 MB
tur20141117.part1

tur20141117.part2

tur20141117.part3

S&S

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Orhan Gencebay,Hüsein Kagit,Etkin,Kamuran Akkor,
Kibariye,Mustafa Yildizdogan,Mustafa Bozkurt

birer tane ekledik istiyen arkadas indirip dinliye bilir

S&S
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
arkadaslar Navigon USA Apk eklenmistir ihtiyaci olan arkadaslar indirip Navigon EU,da kullansalarda
hic bir degisiklik yapmadan yükleyip her iki Navigonu problemsiz kullana bilir sadece hangisina hictiyaciniz
varsa ona tiklamaniz yeterli tek bir Navigon klasörünün icinde EU vede TR olsun Amerika olacak
Navigon USA apk yüklendiginde gerekli indirmeleri yaptiktan sonra vede ihtiyaciniz olan mapslarida indirdiginizde
hangisine ihtiyaciniz olursa ona tikladiginiz problemsiz kullana bilirsiniz...

NAVIGON_USA_v5.3.2crk

S&S

theyunus

theyunus

Üye
Bunlaeın hangisini indireceğiz çalışması için bir sürü indirme linki var kafa karıştırıyor

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Bunlaeın hangisini indireceğiz çalışması için bir sürü indirme linki var kafa karıştırıyor
arkadas ekstra ayirmisim kizmizi cizgi cekmisim her biri degisik Navi programi ne yapayim ayri olarak sunuma eklesem sunuma acmadiklari gibi
buradakileride kaldiracaklar digerlerini daha önce ayri ayri sunuma ekledim diger arkadaslarinda benimde sunuma eklemeye calistiklarimizi
sunuma musade yok yasak dediler kapattilar ben normalde hic eklemiyecektim buraya ama kapatilan Navi programlarina yazip indirmeye calisan arkadaslar cok olunca hic dehilse buraya ekliyeyim dedim basska bir sey yazmama gerek varmi bilmiyorum....

arkadas senin en basit yapabilecegin Navi programi bu Navigon sanirim
BUDA NAVIGON EUROPE NAVI APK
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navigon Europe v5.3.2 Apk yükleyiniz kendisi gerekli olan Navigon klasörünü indirecek
Türkiye dahil olmak üzere Avrupa ülkelerinide kendi üzerinden indire bilirsiniz indirme tamamlandiktan sonra Naviyi kapatip acin normal sekilde kullana bilirisniz....

yada buradan

S&S

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt