[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
1 ay oluyor. Kardeşimde Galaxy note vardı Ona geçtim.
Cm11 alıyorm günlük ama Arco'nun Cm11 gibi stabil değil.

bende diyorum nerde bu adam? :)
ne diyim hayırlı olsun güle güle kullan..
Oğuzhan omni ile cm arasında fark ne açıklasana biraz :) paşam bir de ne sıkıntısı kaldı ufak sorunlar var yazmışsın

şimdi kardeşim Omni CM'den tamamen farklı bir rom platformu bu sebepten kendine özgü bazı güzel özellikleri var
aynı şekilde CM'de olan özelliklerden bazıları Omni'de mevcut değil(farklı olmasından dolayı)
birkaç sorun var el feneri çalışmıyor falan ama onları bir sonraki versiyonda çözecem inşAllah
rom şuan önizleme(preview) aşamasında bu sorunları çözünce release versiyona geçicem

• Beğen
Tepkiler: burak_102, aJHier, stackbyte ve 1 kişi daha

stackbyte

stackbyte

Üye
Emeğine sağlık kardeşim

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
bayfeat

bayfeat

Üye
bende diyorum nerde bu adam? :)
ne diyim hayırlı olsun güle güle kullan..

şimdi kardeşim Omni CM'den tamamen farklı bir rom platformu bu sebepten kendine özgü bazı güzel özellikleri var
aynı şekilde CM'de olan özelliklerden bazıları Omni'de mevcut değil(farklı olmasından dolayı)
birkaç sorun var el feneri çalışmıyor falan ama onları bir sonraki versiyonda çözecem inşAllah
rom şuan önizleme(preview) aşamasında bu sorunları çözünce release versiyona geçicem
hocam ellerine sağlık :) bu wonderi bırakırsan sende burdaki arkadaşlarda telefonu değiştirir :)

emrah166

Üye
Arkadaslar cm11 in son surumunu kurmak istiyorum ama benim cmw 6.0.4.5 bi sıkıntı olur mu bide gapps olarak 20140105 olan gappsi kullansam olur mu?

emrah166

Üye
Herhangi bir sıkıntısı var mi goze carpan ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Yok

sakuraozgun

Üye
Merhabalar. Ben romu yükledim fakat bir kaç sorum olacak arkadaşlar. Performans ayarlarını yapabildiğimiz kısmı göremedim ayarlarda ve geliştirici seçenekler kısmınıda göremiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz.

T.serdar

Üye
Merhabalar. Ben romu yükledim fakat bir kaç sorum olacak arkadaşlar. Performans ayarlarını yapabildiğimiz kısmı göremedim ayarlarda ve geliştirici seçenekler kısmınıda göremiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz.
Derleme numarasina 6-7 defa ust uste bas aciliyor :)

sakuraozgun

Üye
Derleme numarasina 6-7 defa ust uste bas aciliyor :)
eyvallah kardeşim hallettim valla saolasın. Peki şarjdayken telefon pil durumu sayısal olarak gözükmüyor bunu değiştirebilirmiyiz. Bir de sizin gördüğünüz yapmam gerekn birşey varmı sizce?
eyvallah kardeşim hallettim valla saolasın. Peki şarjdayken telefon pil durumu sayısal olarak gözükmüyor bunu değiştirebilirmiyiz. Bir de sizin gördüğünüz yapmam gerekn birşey varmı sizce?
Birde bilgisayarım telefonu görmüyor. Nasıl düzeltebilrim?

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Birde bilgisayarım telefonu görmüyor. Nasıl düzeltebilrim?

Pil Durumu:

Ayarlar > Kilit Ekranı > Pil Durumu > Her Zaman Açık

Samsung Android USB Driver:

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

sakuraozgun

Üye
Pil Durumu:

Ayarlar > Kilit Ekranı > Pil Durumu > Her Zaman Açık

Samsung Android USB Driver:
Çok teşekkür ederim hocam saolasın. Şarj durumundayken %100 olmuyor bu konu hakkında bir bilginiz varmı?

myth_237

myth_237

Üye
Ben bunu xda dan indirip kurdum cwm 6.0.4.8 kurulu hep status 7 hatasi aliyorum. Update_script ten gerekli duzeltmeleri yapiyorum ama hala ayni ne yapacagim?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
cm11 kullanıp clash of clans oynayan varmı

sakuraozgun

Üye
Aynen kalibrasyon yap, birde bak pilde şişme var mı?

Pilde bir şişme yok. Kalibrasyon nasıl yapılıyor onu bilmiyorum malesef?
Pilde bir şişme yok. Kalibrasyon nasıl yapılıyor onu bilmiyorum malesef?
Bu sorunuda hallettim arkadaşlar. Rom gayet güzel aslında. Sadece internet kullanıcısı olarak beğendim ben. Greenify programınıda kullanıyorum fakat şarj konusunda şuan için fazla iyi diyemem.

T.serdar

Üye
Arkadaslar darkcm nin son versiyonunda sikinti varmi?

T.serdar

Üye
Pil performans nasil clash of clans icin yetiyormu darkcm son surumu acill bilgi istiyorum yazabilceklere simdiden tesekkurler ve en stabil performansi hangi kernelde alirim

sir mordred

sir mordred

Üye
sanal sensörler artık çalışıyor :bira:

• Beğen
Tepkiler: eren2934, burak_102, EnverYigit ve 3 diğerleri

Üst Alt