[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
  • Beğen
Tepkiler: alieroglu04

ofds1905

Üye
Hocalarım size bir sorum olacak telefonu modem yapiyoruz ya ister orjinal rom olsun ister custom rom ekran kapali oldugu halde çok şarj yiyor sebebi nedir acaba?

sir mordred

sir mordred

Üye
evet omniyi denedim boot gerçekleşti :) fakat touchscreen çalışmadı
@blackcat67 doğukan'da aynı sorunla karşılaşmıştı muhtemelen :)

sorunu derinlemesine inceledim ve çözümü buldum(tabi emin değilim inşAllah öyledir)
wonder legacy_touchscreen kullanıyor fakat omni legacy_touchscreen desteklemiyor işte bu yüzden dokunmatik çalışmıyor (cm desteklediği için cm'de sorun olmuyor)

omninin kaynak kodlarına sadece 30 satır kod ekleyerek bu sorun çözülecek inşAllah

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04
sir mordred

sir mordred

Üye
evet omniyi denedim boot gerçekleşti :) fakat touchscreen çalışmadı
@blackcat67 doğukan'da aynı sorunla karşılaşmıştı muhtemelen :)

sorunu derinlemesine inceledim ve çözümü buldum(tabi emin değilim inşAllah öyledir)
wonder legacy_touchscreen kullanıyor fakat omni legacy_touchscreen desteklemiyor işte bu yüzden dokunmatik çalışmıyor (cm desteklediği için cm'de sorun olmuyor)

omninin kaynak kodlarına sadece 30 satır kod ekleyerek bu sorun çözülecek inşAllah

bir önceki mesajımda dediklerimi unutun artık wonder legacy_touchscreen kullanmıyor :)

T.serdar

Üye
bir önceki mesajımda dediklerimi unutun artık wonder legacy_touchscreen kullanmıyor :)
Hocam ne zamana gelir bir gerceklesti vir gerceklesmedi anlamadim valla bize ne zaman sunarsiniz?

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam ne zamana gelir bir gerceklesti vir gerceklesmedi anlamadim valla bize ne zaman sunarsiniz?

sorunlar çözülüyor dedim belirli bir zamanı yok ne zaman hazır olursa o zaman sunarım

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve stackbyte
alattinctn

alattinctn

Üye
omni rom oldu galiba xda da paylaştı @sir mordred tebrikler hocam :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Teşekkürler arkadaşlar evet sonunda oldu Allah'a şükür
Birkaç sorunlar var ki ilerde inşAllah çözebilirim
Hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve kosovali41
alattinctn

alattinctn

Üye
ne gibi sorunlar hocam bu akşam denemek istiyorum.sizden ve hakan sayesinde çıkan bi rom daha oldu sonuçta gelişmesinde payımız olsun

genco15

genco15

Üye
arkadaşlar son cm11 surumunden ve omnı romdan ss atacak yok mu elımde tel yok cok merak edıyorum :D

ofds1905

Üye
Kardeşlerim bu omni romun cihazımıza getireceği artılar neler olacak biraz bahsedebilir misiniz?

aJHier

aJHier

Üye
Usta Şimdiden hayırlı Olsun Omni Rom.
Telefonu degiştirdiğim için deneyemiyeceğim ama Stabil olucagından eminim.

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat
stackbyte

stackbyte

Üye
Oğuzhan omni ile cm arasında fark ne açıklasana biraz :) paşam bir de ne sıkıntısı kaldı ufak sorunlar var yazmışsın

aJHier

aJHier

Üye
  • Beğen

Üst Alt