Telefon Tavsiyesi max 950 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Şu an onu kullanıyorum süper telefon güncellemede alcak discovery i babama verip s4 mini aldım farkı hissettim gmd de aspalth 8 en düşük ayarda bile kasıyordu s4 de en yüksek ayarda gram kasma yok

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Şu an onu kullanıyorum süper telefon güncellemede alcak discovery i babama verip s4 mini aldım farkı hissettim gmd de aspalth 8 en düşük ayarda bile kasıyordu s4 de en yüksek ayarda gram kasma yok

flash destegi ne

reflex

reflex

Üye
Flash mi? Html 5 desteği oFlash desteği android 4.4 ile dolphin tarayıcısında var

reflex

reflex

Üye
Zaten öyle flash player androidden desteğini kaldırdı o yüzden html 5 var androidde

cici60

cici60

Üye
ben s4 de s4 mini ve grand neo kullandım içlerinden en iyisi hatta samsung en iyisi note serisidir en donanım ve kapsamlısıdır. imkanın varsa note 3 al ama note 2 tavsiye ederim bataryası en uzun giden 2. telefonu 1.si note3 kalemi var ekranı büyük daha istersen var sen direk note 2 al derim :box

• Beğen
Tepkiler: reflex

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
ben s4 de s4 mini ve grand neo kullandım içlerinden en iyisi hatta samsung en iyisi note serisidir en donanım ve kapsamlısıdır. imkanın varsa note 3 al ama note 2 tavsiye ederim bataryası en uzun giden 2. telefonu 1.si note3 kalemi var ekranı büyük daha istersen var sen direk note 2 al derim :box

sorun iste ustune koyamam

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Bence xperia sp 2 telefondan daha iyi performans olarak s4 mini ve gmd den kat kat daha iyi ve kaliteli telefonun kilit tuşu ve kenarları alüminyum bence biraz xperia sp yi araştır zaten beğenirsin :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: reflex

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Bence xperia sp 2 telefondan daha iyi performans olarak s4 mini ve gmd den kat kat daha iyi ve kaliteli telefonun kilit tuşu ve kenarları alüminyum bence biraz xperia sp yi araştır zaten beğenirsin :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardesim sp eskidi artık sony alcaksan zden aşağısını almıcan

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
cihaz 900 tl s4 mini de 4.4 alacak xperia sp de 4.4 alacak ve gmd de eskidi ?

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Orasıda varda ama s4 mini daha cazip geliyor insanlara

:) ama gercekten internetten film oynatiyosa iyi olur benim icin onemli ogrenci yurdunda kaliyorum sinirsiz wifi var hafta sonlari hep film izliyorum o yuzden
cazip gelmesine gerek yok isteklerimi karsilasin :)