KinG CrazY
Üye
Orasıda varda ama s4 mini daha cazip geliyor insanlara
hala insanlar iphone 4 ve 4s alıyorsa xperia sp de alınır s4 mini ye göre kalite ve performans olarak kat kat daha iyi cihaz
Orasıda varda ama s4 mini daha cazip geliyor insanlara
kalite ve performansı bi kere geçiceksin ben ekranı tft olan bi telefona 900 tl vermezdim şahsen tft ekranmı kaldı ram 1,5 gb işlemcileri aynı kaliteside samsungdan bahsediyoruzhala insanlar iphone 4 ve 4s alıyorsa xperia sp de alınır s4 mini ye göre kalite ve performans olarak kat kat daha iyi cihaz
S3 al rom atariz seninle @zxdelemiTabi istemiyosan Moto G iyi bi tercih olur
![]()

Gecemez emin ol senyav zaten gmd geciyo s3 u ama.bi performans romu fena olmaz![]()
dun bakmistim moto g ye bi daha bakayim![]()
Daha beni tanimiyosun 
Ben 6 ay once 950 ye aldim1000 tl s3 gold da
Biraz kazik satiyorlar 
neredeBen 6 ay once 950 ye aldimBiraz kazik satiyorlar
![]()
Hepsiburada dan almistimnerede

kalite ve performansı bi kere geçiceksin ben ekranı tft olan bi telefona 900 tl vermezdim şahsen tft ekranmı kaldı ram 1,5 gb işlemcileri aynı kaliteside samsungdan bahsediyoruz
Gecemez emin ol senDaha beni tanimiyosun
![]()

Filmleri su anki telefonunla da izlersinekran tft mi o zaman o is yatar ben hala s4 m ile gmd arasindayim
ha kucuk bi not arkadaslar bizim burdaki saticilar biraz pahali satiyo o yuzden diyorum s4 miniyi bile 900 950 ye bulabilecegim belli degil ama bakin s4 mini internetteki filmleri izliyosa tamamdir kesin kararim o yuzden diyorum
ya gecerse![]()
![]()

Filmleri su anki telefonunla da izlersin![]()

Sen yapamiyorsungalaxy young ilemi mumkun degil![]()

kalite ve performansı bi kere geçiceksin ben ekranı tft olan bi telefona 900 tl vermezdim şahsen tft ekranmı kaldı ram 1,5 gb işlemcileri aynı kaliteside samsungdan bahsediyoruz
adamlar dalga geçer gibi 2000tl lik telefonu oyuncak plastiği gibi yapıyor samsung un çelik kasa telefonu bile yok yinede karar konuyu açan arkadaşa kalmışinternette film izlemek istiyorsan lumia lara daha iyi internet performansları varsamsungun telefonları oyuncak telefon gibiadamlar dalga geçer gibi 2000tl lik telefonu oyuncak plastiği gibi yapıyor samsung un çelik kasa telefonu bile yok yinede karar konuyu açan arkadaşa kalmışinternette film izlemek istiyorsan lumia lara daha iyi internet performansları var

Sen yapamiyorsun![]()
O islerle ugrasiyosan al bi s3 ucururuz seniaslinda lumialarda iyi telefon ama.android benim icin onemli.lumialarin nasil desem root room gibi seyleri yok ama androidde bi root tamam. t elefon ayaklarinin altinda ve lumialar karmasik o.karmasikligi pek duzeltemiyosun ama android karmasik bi android olsa bile kisisellesiyor![]()

O islerle ugrasiyosan al bi s3 ucururuz seni![]()

Ohooo sen bana takilsanhehehe aslinda anlamiyordum.ama.siycey var simdi gorunmuyo ortaliklarda onun sayesinde bu isleri ogrendim ucsak iyi olur aslinda modifiye![]()

Ohooo sen bana takilsan![]()