Aynen cakma bu islemci bilgisini bulamadim ama cihaz cakma harbiden sebeke ve imei sorunu var ama anlamadgim cvm menusu falan var cok ilginc benim htc gibi ayni ben bu cihazi cozemicem direk cöp![]()
cwm 6.0.4.6 nerden indirebilirim acill yardım...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Odinde PDA kısmından flaşlayacaksin
Hocam özelden mesaj attım. Sizi bekliyorum bir bakmanız mümkünmü acaba?
''S4 STOK ROM YÜKLEME HAKKINDA'' diye bir konu açacağım birazdan. cevap verdim mesajınıza anladığım kadarıyla stok roma dönmek istiyorsunuz ?
5dk please wait nerde diyor?yenı versıyonu yukluyorom suan 5 dk please wait diyo ne kadar sürede yuklenıyor bu rom
tamamdır kurdum rebot dedım samsung yazısı yanıp sönuyor çok uzun sürüyormu burda5dk please wait nerde diyor?
5-6dk sürertamamdır kurdum rebot dedım samsung yazısı yanıp sönuyor çok uzun sürüyormu burda
10 dk oldu hayla aynı tekrardanmı kursam acaba5-6dk sürer
10 dk oldu hayla aynı tekrardanmı kursam acaba
yok hocamfu ll wipe seçeneğiyle mi kurdun?
dokunmatik olarak aromadan seçim yapabılırmıyız hocam tusla tutturması çok zor
yok hocam
tekrardan kuruyom bakalım ne olacakacilmadiysa fu ll wipe diyerek kur wipe yapmazsan sorun çıkabilir
sonuç aynı açılmadı orjinal roma dönüş başlar genetelefon orjinal romu yukledım samsung yazısında kalıyor wipeleride yaptım neden böyle yaptı acaba düzeltemedım bır türlütekrardan kuruyom bakalım ne olacak
tekrardan kuruyom bakalım ne olacak
sonuç aynı açılmadı orjinal roma dönüş başlar genetelefon orjinal romu yukledım samsung yazısında kalıyor wipeleride yaptım neden böyle yaptı acaba düzeltemedım bır türlü
cwmden tüm wipeleri yap ve format/system format/data format/cache onlarıda yap açılır.
cwmden tüm wipeleri yap ve format/system format/data format/cache onlarıda yap açılır.