[NC1][15/6] >[ HASSAN ROM ] [ V7.0 ] [ 4.4.2 KITKAT ]< [Fast-stable][Mods][Aroma][S5-Theme-Apps]

Sponsorlu Bağlantılar

buscaglia

buscaglia

Üye
Aynen cakma bu islemci bilgisini bulamadim ama cihaz cakma harbiden sebeke ve imei sorunu var ama anlamadgim cvm menusu falan var cok ilginc benim htc gibi ayni ben bu cihazi cozemicem direk cöp :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynen cakma bu islemci bilgisini bulamadim ama cihaz cakma harbiden sebeke ve imei sorunu var ama anlamadgim cvm menusu falan var cok ilginc benim htc gibi ayni ben bu cihazi cozemicem direk cöp :)

at çöpe gitsin hocam replika cihazlardan uzak dur 3 liralik oyuncak tabanca gibidir

• Beğen
Tepkiler: klavyeci ve efem360
efem360

efem360

Üye
cwm 6.0.4.6 nerden indirebilirim acill yardım...

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: efem360
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam özelden mesaj attım. Sizi bekliyorum bir bakmanız mümkünmü acaba?

''S4 STOK ROM YÜKLEME HAKKINDA'' diye bir konu açacağım birazdan. cevap verdim mesajınıza anladığım kadarıyla stok roma dönmek istiyorsunuz ?

efem360

efem360

Üye
''S4 STOK ROM YÜKLEME HAKKINDA'' diye bir konu açacağım birazdan. cevap verdim mesajınıza anladığım kadarıyla stok roma dönmek istiyorsunuz ?

Sayende Hallettim kardeşim. Allah razı olsun senden

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güncelleme-V7

devilmy

devilmy

Üye
yenı versıyonu yukluyorom suan 5 dk please wait diyo ne kadar sürede yuklenıyor bu rom

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tekrardan kuruyom bakalım ne olacak
sonuç aynı açılmadı orjinal roma dönüş başlar genetelefon orjinal romu yukledım samsung yazısında kalıyor wipeleride yaptım neden böyle yaptı acaba düzeltemedım bır türlü

cwmden tüm wipeleri yap ve format/system format/data format/cache onlarıda yap açılır.

• Beğen
Tepkiler: devilmy

hilal52

Üye
bu rom nasıl resimler ingilizce ama roma ait değilmi