Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Cm11 okadar övdünüz 3 haftadır Son sürümdeyim ve hic beklediğim performansı vermedı cıhaz hep alev gibi ısındı şarz desen hemen bitiyo inşallah final bole olmaz
Şarjım gayet iyi greenify kullanmama rahmen deepsleep gayet iyi ayrica ben 1.5 islemci ile kullaniyorum isinma ve performans sikintimda yok :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve aJHier

Mücteba

Mücteba

Üye
Şarjım gayet iyi greenify kullanmama rahmen deepsleep gayet iyi ayrica ben 1.5 islemci ile kullaniyorum isinma ve performans sikintimda yok :)
Aynı olayı bende yaptım ama Aynı 4.3.1de bole bi sorun,yok
Ve daha hızlı

sir mordred

sir mordred

Üye

+1 bendede herhangi bir sıkıntı yok 5/28 tarihli cm11+trim kernel+kitkat adreno sürücüleri=telefon yağ gibi akıyor

hayırlı günler

• Beğen
Tepkiler: -Oruc, Bysalih41, hasaneness ve 1 kişi daha
aJHier

aJHier

Üye

Bende 1.6 da kullanıyorum .
Donma yook dediğin gibi sarj Whatsapp ve F.messenger kullanmamam ragmen 1 günü görüyor.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Mücteba

Mücteba

Üye
+1 bendede herhangi bir sıkıntı yok 5/28 tarihli cm11+trim kernel+kitkat adreno sürücüleri=telefon yağ gibi akıyor

hayırlı günler
Zaten oyle kullanıyordum öncekı sürümlerde boyle. Bi sorun yok tu

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Sorun senin tlfnda olabilir gayet iyi cm11

• Beğen
Tepkiler: -Oruc
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 in adreno suruculeri daha guncel soncikan kernel kullaniliyor daha stabil kullanmadigim rom neredeyse yok cm11 her yonuyle daha iyi

Mücteba

Mücteba

Üye
Cm11 in adreno suruculeri daha guncel soncikan kernel kullaniliyor daha stabil kullanmadigim rom neredeyse yok cm11 her yonuyle daha iyi

Tabi görüşler farklıdır sen cm11 seversin başkası cm10.1 mesela

lavasoft95

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ONUR5544
sir mordred

sir mordred

Üye
son sürümde garip bir hata var gibi duruyor

telefon kapalı iken şarja taktığınızda şarj animasyonu görülmüyor ekran açık fakat ekranda hiçbir şey yok,kararık sadece ışıklandırma var

son sürümü kullanan arkadaşlar onalayabilirlermi?

• Beğen
Tepkiler: bilen19
hasaneness

hasaneness

Üye

telefon kapalı iken şarja taktığınızda şarj animasyonu görülmüyor ekran açık fakat ekranda hiçbir şey yok,kararık sadece ışıklandırma var

sanırım bendede aynısı var yedek bataryamı taktım kişiler whatsapp ses kaydedici vs. hata vermeye başladı. Bende tek çareyi formatta gördüm. Fazla bataryası olan varsa deneyebilir?

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
-Oruc

-Oruc

Üye
whatsapp video gondrimi olmuor telefon donuor ve resetlior kendini

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
-Oruc

-Oruc

Üye

onayliorum hocam
Sorun senin tlfnda olabilir gayet iyi cm11

ewet bence gayet iyi cm11 salih ustam saolsunn bana cm11 sevdiren o yardimlarin icin saoll

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
bilen19

bilen19

Üye

İlk yayinlandigindan bu yana kullaniyorum, o sorun var animasyon gozukmuyor. Ancak tycoo sanirim yeni kernel cikaran arkadasin kerneli ile bu sorun cozuldu. Deneyin goreceksinizWhatsappdan da simdi video gonderdim 5 saniyelik bir sorun yok arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544 ve sir mordred
-Oruc

-Oruc

Üye
Arkadaslar cm11 in hatalarini bu baslik altinda toplarsak ve bu hatalari bildirirsek inaniyorumki yakin zamanda cm11 final cikarirlar bu nedenle cm11 hatalarini buraya yazalim Fikir icin sir mordred ustaya tsklr.

hata rapor edicek arkadaşlar cwm sürümünün 6.0.4.5 ve üstü olduğundan emin olsunlar daha sonra romu(cm11) temiz yüklediklerinden emin olsunlar(romu temiz yüklemeyenlerin hataları kabul edilemez çünkü romu temiz yükleyen arkadaşlar bu hatalarla karşılaşmıyor olabilirler)

rom yükleme adımları sırasıyla uygulanabilir:

-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
advanced menüsünden
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüsünden
-format system
-format sdcard0

önceki romdan kalan artık parçaları temizlik işlemleri tamamlandı şimdi yeni romu flaşlamaya

install zip from'dan ilk önce romu daha sonra gapps dosyasını flaşlayın bu kadar

Hata raporu

1.Ekran kapalı iken kulaklık takınca ekran açılmıyor
2.instigram da kamera calismiyor.
3.Şarj kalibrasyon hatasi.
4.Youtube videolarinda on izleme yapilamiyor.Siyah ekranda kaluyor.
5.Video modunda zoom yapilamiyor.
6.ön kamera ile açılı çekilmiş fotoğraflar düzgün değil bu yüzden kamera önizlemesi ile çekilen fotoğraf birbiriyle uyuşmuyor birbirine simetrik gibi duruyor

raporu guncelle ustam tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
aJHier

aJHier

Üye

evet bendede öyle.