Şebeke sıkıntılı deli oluyorum bazen dediğin galeri olayını clean master kullanıyorsan yaşayabılırsın çünkü o program önizlemeleri temizliyor buda geç yüklenmeye sebep oluyor1) galeriye girice sinir bozucu bir sekilde donma yaşıyor telefon sinirden duvara firlattim demin!
2) şebeke kesilip kesilip duruyor o da ayrı bi sinir bozucu bugun bu telefonu paramparca edebilirdim.
konunun en altında belirtilen hata raporları nezaman düzeltilecek bilgisi olan varmı ?
Sarj cok sıkıntılı cm11 de su gibi iciyor adeta ekran kullanimini dusuren uygulamalar yokmu ya
Arkadasim xperia z1 e cm11 romu atti sarji cok yiyordu bir programla yada telefonun kendi ayari olabilir %78 ekran yiyen telefon %23 fln dustu sarjda cok cok uzun gitmeye basladi bizdede oyle birsey olsa cok iyi olurCpu pro var kardeş. Bu programi bir dene derim. Ben fazla etkisini goremedim ama .s
Ayrintisini ogrenebilirmisiniz?Arkadasim xperia z1 e cm11 romu atti sarji cok yiyordu bir programla yada telefonun kendi ayari olabilir %78 ekran yiyen telefon %23 fln dustu sarjda cok cok uzun gitmeye basladi bizdede oyle birsey olsa cok iyi olur
Denerim yarin okulda bir soriyim onaAyrintisini ogrenebilirmisiniz?
Denerim yarin okulda bir soriyim ona
Ben indirdim bir kac tweak yaptim. Mesela güc tasarrufu diyordu. Onu uyguladim. Hafif takilma yapiyor ara ara ama pil üzerine etkisini pek hissedemedim.Sir mordred hocam bu program nasil birsey bizim cihazlarda kullanilabilirmi acaba ?
Anladim saol kardesimBen indirdim bir kac tweak yaptim. Mesela güc tasarrufu diyordu. Onu uyguladim. Hafif takilma yapiyor ara ara ama pil üzerine etkisini pek hissedemedim.

Selamun aleyküm arkadaşlar cm11 28-05-2014 kullanıyorum ve new adreno drivers+khan kernel 360 mb yüklü, whatsapptan 3 kere video göndermeyi denemedim 3ündede telefon dondudaha önce yaşayan var mı acaba bu sıkıntıyı ?