Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

umuthan26

umuthan26

Üye
konunun en altında belirtilen hata raporları nezaman düzeltilecek bilgisi olan varmı ?

hasaneness

hasaneness

Üye
1) galeriye girice sinir bozucu bir sekilde donma yaşıyor telefon sinirden duvara firlattim demin!

2) şebeke kesilip kesilip duruyor o da ayrı bi sinir bozucu bugun bu telefonu paramparca edebilirdim.
Şebeke sıkıntılı deli oluyorum bazen dediğin galeri olayını clean master kullanıyorsan yaşayabılırsın çünkü o program önizlemeleri temizliyor buda geç yüklenmeye sebep oluyor

T.serdar

Üye
Sarj cok sıkıntılı cm11 de su gibi iciyor adeta ekran kullanimini dusuren uygulamalar yokmu ya

T.serdar

Üye
Cpu pro var kardeş. Bu programi bir dene derim. Ben fazla etkisini goremedim ama .s
Arkadasim xperia z1 e cm11 romu atti sarji cok yiyordu bir programla yada telefonun kendi ayari olabilir %78 ekran yiyen telefon %23 fln dustu sarjda cok cok uzun gitmeye basladi bizdede oyle birsey olsa cok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: umuthan26
hasaneness

hasaneness

Üye
Arkadasim xperia z1 e cm11 romu atti sarji cok yiyordu bir programla yada telefonun kendi ayari olabilir %78 ekran yiyen telefon %23 fln dustu sarjda cok cok uzun gitmeye basladi bizdede oyle birsey olsa cok iyi olur
Ayrintisini ogrenebilirmisiniz?

T.serdar

Üye
Buldum galiba ss atiyorum yuksek ihtimal bu uygulamayla yapmisti

T.serdar

Üye
Sir mordred hocam bu program nasil birsey bizim cihazlarda kullanilabilirmi acaba ?

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Sir mordred hocam bu program nasil birsey bizim cihazlarda kullanilabilirmi acaba ?
Ben indirdim bir kac tweak yaptim. Mesela güc tasarrufu diyordu. Onu uyguladim. Hafif takilma yapiyor ara ara ama pil üzerine etkisini pek hissedemedim.

T.serdar

Üye
aJHier

aJHier

Üye
İşe yarar bişi degil gibi.
Deneyim olumlu sonuç alan var mı?

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Programin kendisi stabil değil bi kere :) zaten beta daha ve taa ağustosta güncellenmiş

• Beğen
Tepkiler: aJHier

fearlestorm

Üye
CM9 romum vardı arkadaşlar , cwm 5.5.0.4 ile bu romu kurarken set_metadata_recursive : some changes failed E:Error in /sdcard/cm-11-20140122-UNOFFICIAL-ancora.zip (Status 7 ) Installation aborted hatası alıyorum.

Allah rızası için uzman arkadaşlar yardım etsin , hatta özelden mesaj bile atabilirsiniz...
Bu sorunu nasıl çözeceğim , en ince detaylarına kadar anlatabilecek birisi varsa lütfen anlatsın...
Telefonda normalde açılmıyor , sadece cwm açılıyor...

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cwm surumunu 6.0.4.5 yap sonra yukle

FatıhOztrk

FatıhOztrk

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar cm11 28-05-2014 kullanıyorum ve new adreno drivers+khan kernel 360 mb yüklü, whatsapptan 3 kere video göndermeyi denemedim 3ündede telefon dondu :agla2: daha önce yaşayan var mı acaba bu sıkıntıyı ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar cm11 28-05-2014 kullanıyorum ve new adreno drivers+khan kernel 360 mb yüklü, whatsapptan 3 kere video göndermeyi denemedim 3ündede telefon dondu :agla2: daha önce yaşayan var mı acaba bu sıkıntıyı ?

Yüksek ram içeren kernel bazı fonksiyonları kırabiliyor
O yüzden khan kernelin stock ramli(340 mb) versiyonunu öneririm bu hatanı çözecektir

• Beğen
Tepkiler: FatıhOztrk
FatıhOztrk

FatıhOztrk

Üye
Tamam usta eyvallah teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred
ONUR5544

ONUR5544

Üye
xposed son versiyon kurup ta soft brick yasayan var mi ya ? Bu uyariyi yapmiyordu. Korktum simdi